bugün
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun18
- yemek yedikten sonra kusmak8
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır16
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- nervionun beni engellemesi9
- kemalizm neden çöktü5
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar buldum9
- kemalizmin çöküşü8
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- iremganın anısına3
- şükürcülük9
- büyük oyunu görmek9
- arkadaşla ben vazgeçtim5
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- ucan tekme atan hipopotam43
- frank lucas'a bir mesaj bırak4
- dedemi astılar diye ağlamak4
- hayatın sırrını sözlükte aramak7
- izmir7
- diş sıkmak5
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- cumadan bir gün önceki gün bugün perşembe8
- recep tayyip erdoğan12
- sinek as2
- kadere inanıyor musunuz4
- son entrime bakın2
- saçları permalı sözlük kızı10
- üzgün olunca yapılabilecek kafa dağıtma yöntemleri2
- persona değişikliği4
- bütün mal varlığını sözlük kızlarına bağışlamak7
- bodrum daki kırolar4
- ben bazen sözlükte ne yapıyorum hissi2
- ben küfür etmedim adı altında küfür etmek10
- havanın uykuyu getirmesi4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- profil fotoğrafı olmayan az takipçili erkek4
- 2026 ekim ayı nasıl geçiyor4
- dijital modern meyhane vs yeni nesil meyhane3
- iki aylık hesapların şüphe uyandırması4
- kenya3
- tuvalet aynası karşısında fotoğraf çeken nesil3
- fal bakmayı bilen hipopotamlar4
resident evil filminin devamı niteliğindeki filmdir. bu filmi alexander witt yönetmiştir. başrolde yine milla jovovich vardır.
kesinlikle önceki filmi kadar başarılı olmayan,serinin biraz içine etmiş olan filmdir. yine izlerim orası ayrı ama izlememin sebebi filmin kalitesi değil, zombi türü yaratıklara karşı olan ilgim olur. vasat bana kalırsa.
bokum gibim başlayan, bu kadarda kötü olamaz dedirten bir film. hele milla abla'nın kiliseye motorla daldığı sahne yok mu şaka gibi lan, neyse ama sonra güzelleşiyo. nemesis felan çıkıyo. milla'yla işbirliği bile yapıyo. sonlara doğru bitmesin be güsel gidiyo denilecek kıvama geliyo. 'spoiler veriyom ona göre' diye uyaracak kadar iyi bi insan olduğumu düşünmüş olamazsınız. haa bi de zombi köpeklere ilk filmde bayılmıştım burda da görünce mutlu oldum özlem giderdim. milla'ya selam yola devam..
Aksiyon filmi olarak güzel film lakin resident evil gibi bir marka sadece Nemesisle olmaz arkadaş.
1. film fena değildi, Filmin başlangıcındaki Mansion sahneleri Yönetmenin vakti zamanında iyi kötü bir resident evil oynamışlığı var dedirtecek düzeyde başarılıydı, keza ilk filmin sonunda da Racoon city Oyundan esinlenerek yapılmış gibiydi ve Alice'in tek başına mücadelesini konu alacak gibiydi. Lakin 2. filmin yönetmeni değişmiş ve film boka sarmıştır bir resident evil filmi olarak, Ha yine aksiyon filmi olarak güzel arkadaş kim ne derse desin ama resident evil filmi olarak 4. film 2. filmden daha güzel hiç olmazsa ilk filmin yönetmeni biraz da olsa Oyunun havasını kokladığı belli olan yönetmen ki 4. filmde yönetmenlik yapmakta. 2. ve 3. filmde saçmalanarak ortaya çıkartılan Alice için Gode Mode on'u kapatması bile yeterli, keza filmin kimi yerlerde temposunun düşüp ağır aksak devam ederken Alice in yalnız mı kaldım tripleri yapması da Oyunla iyi kötü alakalıdır.
1. film fena değildi, Filmin başlangıcındaki Mansion sahneleri Yönetmenin vakti zamanında iyi kötü bir resident evil oynamışlığı var dedirtecek düzeyde başarılıydı, keza ilk filmin sonunda da Racoon city Oyundan esinlenerek yapılmış gibiydi ve Alice'in tek başına mücadelesini konu alacak gibiydi. Lakin 2. filmin yönetmeni değişmiş ve film boka sarmıştır bir resident evil filmi olarak, Ha yine aksiyon filmi olarak güzel arkadaş kim ne derse desin ama resident evil filmi olarak 4. film 2. filmden daha güzel hiç olmazsa ilk filmin yönetmeni biraz da olsa Oyunun havasını kokladığı belli olan yönetmen ki 4. filmde yönetmenlik yapmakta. 2. ve 3. filmde saçmalanarak ortaya çıkartılan Alice için Gode Mode on'u kapatması bile yeterli, keza filmin kimi yerlerde temposunun düşüp ağır aksak devam ederken Alice in yalnız mı kaldım tripleri yapması da Oyunla iyi kötü alakalıdır.
Resident Evil serisinin en iyi filmi. 1'den çok çok daha iyi.
Serinin uzak ara en iyi filmi. Uzun bir aradan sonra tekrar izleyeceğim. Nemesis ve Jill Valentine (küt siyah saçlı, mavi bluz, etekli ve botlu Jill Valentine tabii ki hastasıyım lan) faktörü ve çocukluğumun en güzel zamanlarında izlemem en büyük sebep serinin en iyi filmi olması için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar