bugün
- heyt bea8
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri6
- kadınlarda beyaz saç modası5
- sözlükte niye kimse kavga etmiyor sorunsalı6
- arkadaşlar bişe dicem ya4
- devlet millet bağının kopması5
- ne kadar yaşlısın7
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası14
- sözlükteki anaerkil düzen9
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi28
- sandviç dükkanı açmak4
- sözlükteki gizli gaylerin meme sevdası maskesi4
- teke tek kavgada dua lipa'yı tokatlarım3
- izmir bombası13
- iltica36
- resim yüklenemedi3
- hadisler2
- dışarıya karşı sert erkek görünen kılıbık4
- nervio'nun erkek olması26
- from gold from dust26
- reis hangisine yetişsin3
- mutlu sözlük kadınları mutlu sözlük demektir3
- saçını sarıya boyatan esmer kadın4
- kadın kadın kadın kadın2
- memduh bashgan2
- çalışarak zengin olmak5
- pastırma yazı4
- yürütmede erdoğan yasamada mhp2
- ayıp olmasın diye depeche mode dinlemek3
- baş meriç2
- nihavent reyiz5
- evlenince ayrı eve çıkmak3
- game of thrones taki kerhaneci21
- sözlük meriçleri ve kanarya severler derneği2
- meriç olmayanların incel veya gay olması2
- tek adam rejimi2
- başmeriç2
- bekir bozdağ7
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları11
- özelden muzunu atan yazar14
- osman arıkan nacar5
- sözlükteki ılık ve samimi aile ortamı2
- bahçeli'nin 2028 seçim ve erdoğan açıklaması3
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı12
- arapperest gürcüler4
- 6 ekim istanbul un kurtuluşu4
- bulgur pilavı vs pirinç pilavı8
- seküler milliyetçiler3
- türkiye vs azerbaycan4
- en son ne aldınız2
her istenilenin kolay olmadığını hatırlatan acı bir durumdur. Hazmetmesi zor, başardığında ise erdemlik kazandırır.
siktir edilmenin eş anlamlısıdır afedersin. hayatta şahsi fikrim olarak söylüyorum bu hadiseyi yaşamayan 60ına gelip zamanaşımına uğrasa bile ben çok biliyorum ben çok gördüm yeaa dememeli diyemezde zaten.
reddedilmek farklıdır çünkü.
hayata bakış açınız değişir çünkü.
çünkü az önce hayata baktığınız yönden başınızı çevirmek zorunda kalmışsınızdır.
şöyle ki, farz-ı misal bi iş görüşmesi var gittin reddedildin. artık o işyeri yok senin için. bi kız var sevdin siktir etti ya dönüp bi daha bakamazsın. kafanı çevirdiğin taraf aslında hayata baktığın yeni pencere olur.
kısacası bu olay ,reddedildikten sonra hayata bakmak zorunda bırakıldığınız tarafa göre ya iyidir ya kötü.
reddedilmek leş gibi kokan bir şeydir zaten, çünkü imkansızlaşmış bir şeyin hayallerinde batmışsındır en dibe. gerçek hayatta zaten leş gibi içki sigara kokacaksın.
kısacası reddedilmek kokar.
reddedilmek farklıdır çünkü.
hayata bakış açınız değişir çünkü.
çünkü az önce hayata baktığınız yönden başınızı çevirmek zorunda kalmışsınızdır.
şöyle ki, farz-ı misal bi iş görüşmesi var gittin reddedildin. artık o işyeri yok senin için. bi kız var sevdin siktir etti ya dönüp bi daha bakamazsın. kafanı çevirdiğin taraf aslında hayata baktığın yeni pencere olur.
kısacası bu olay ,reddedildikten sonra hayata bakmak zorunda bırakıldığınız tarafa göre ya iyidir ya kötü.
reddedilmek leş gibi kokan bir şeydir zaten, çünkü imkansızlaşmış bir şeyin hayallerinde batmışsındır en dibe. gerçek hayatta zaten leş gibi içki sigara kokacaksın.
kısacası reddedilmek kokar.
En yakışıklısının , en karizmetik olanın bile başına gelen durumdur. Kırıcı ve yıkıcı olabilir.
1 ay önce başıma gelen ve yaşama sevincimi sıfırlayan şey. bir kızla tanıştım face'den neyse aradan zaman geçti aynı ortamda gördük birbirimizi akşamına mesaj attı, konuşurken buradan zor oluyo telefondan konuşalım diyip numarasını verdi. derken 2 hafta sonra sinema cafe park neyse takılıyoruz her gece 1e 2ye kadar mesajlaşıyoruz aradan 1, 5 ay geçti bu şekilde. akşam kapkaranlık evine bıraktım girerken işin yoksa parkta oturalım biraz dedim hemen olur dedi. koskoca parkta iki kişi yanyana oturuyoruz birden senden hoşlanıyorum dedim anında "arkadaş olduğumuzu düşünüyordum" dedi yerle bir oldum. ne arkadaşı her gün mesajlaş cafeye sinemaya git koskoca parkta tek başına yanımda otur daha 1,5 aydır tanıdığın adamın, sonra arkadaşmış cartmış curtmuş neyse sonuç kötü yani ama hayat bu belli olmaz
her insanın başına gelen kötü şey tabi ki hayat mantıklı düşününce kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama işte bu da kalp...
akabinde gelen zihnen ve ruhen ve hatta bedenen s*kilmişlik hissine rağmen uyulması gereken kurallar çok basittir;
kural 1- hiç birşey olmamış gibi davran, kural 2- kural 1'i asla aklından çıkarma, kural 3- kural 2'yi bir daha oku.
kural 1- hiç birşey olmamış gibi davran, kural 2- kural 1'i asla aklından çıkarma, kural 3- kural 2'yi bir daha oku.
en acısı da umut besleyip reddedildiğinizde karşınıza çkar. o umut yok mudur insana önce güç verir sonra tüm hayattan soğutur.
gerçekleştikten sonra en az bir hafta kendine gelemediğin durumdur heleki seviyosan.
her aklınıza geldiğinde ruh halinize bakmadan çok pis koyar. iyi geçen vizelerime ağız tadıyla sevinemedim kevaşe!
Yaşamama 20 dk kalan bile bile lades durumu.
edit; 1 gün 2 saat sonra gerçekleşti. vay amk!
edit; 1 gün 2 saat sonra gerçekleşti. vay amk!
karşıda ki kişinin istememesi sonucu ortaya çıkan durum. insana içinden ''vay -küfür var bur da-'' dedirtir.
Düşersek, kalkmasınıda biliriz.
.mını siktiğimdir
tabii ki hoş bir şey değildir.
ancak bekletilmek, muallakta bırakılmak, haftalarca oyalanmakdan bin kat daha iyidir.
çünkü kesinlik her zaman belirsizlikten çok daha tercih edilir bir durumdur, insan ancak bu şekilde önüne bakabilir.
ancak bekletilmek, muallakta bırakılmak, haftalarca oyalanmakdan bin kat daha iyidir.
çünkü kesinlik her zaman belirsizlikten çok daha tercih edilir bir durumdur, insan ancak bu şekilde önüne bakabilir.
(bkz: göte gelmek)
(bkz: göt olmak)
(bkz: morarmak)
(bkz: tekrar deneyiniz)
(bkz: nah)
(bkz: sıradaki gelsin)
(bkz: göt olmak)
(bkz: morarmak)
(bkz: tekrar deneyiniz)
(bkz: nah)
(bkz: sıradaki gelsin)
bazı insanların hobisidir. anlamak güç sözlükçüğüm.
teklifte bulunmayarak kaçınabileceğiniz olumsuzluk.
öncelikle kadınların anlık psikolojik tırmanıma geçtikleri unutulmamalıdır. demek istediğim bir halleri diğer hallerini tutmayabilir. işte iyi bir halinde size'' yeşil ışık yaktı'' diye tabir edilen güveni vermiş olabilir. aslında bağyanında bundan haberi yoktur. erkekler, her türlü yaklaşımı '' bana bitiyor'' şeklinde algıladığı için normaldir aslında bu durum. tamam sizler playboy değilsiniz ve bilemezsiniz, yanıldınız ve açıldınız bağyan kişiye. o da red cevabı vererek bozdu sizi. peki bundan sonra ne yapmalı?
evet efendim, öncelikle 1-0 yeniksiniz. eğer kız sizi reddettiyse sizin hakkınızda olumlu bir görüş beslemiyordur.arayı yapmak için tabi ki arkadaşlarına yakın olmalısınız. sizlerde bilirsiniz ki kadınlar, arkadaşlarının sözüne çok önem verirler. arkadaşlarının onayını almak beraberlik için atak yapmaktır. ortak arkadaşların vasıtasıyla beraber oyun kafe tarzı bir yere gitmek makbuldür. bu evrede kesinlikle kıza salça olmayınız. henüz sizi tanıma aşamasında. onunla ilgilenin, kesinlikle gurur yapıp görmemezlikten gelmeyin. unutmayın sevgili arkadaşlar, insanlar birbirlerini göre göre birbirlerine ısınırlar. aşırı görüşmekten dolayıda soğurlar. aralıklı olarak arkadaş çevresinde gezinin. kendinizi kabul ettirmelisiniz. daha bitmedi tabi, bu sadece kızla beraberliği sağlamak içindi. öne geçmek için onun karakter bilgisine ihtiyacınız var. unutma seni reddetti. ya başkası var, ya da gerçekten senden hoşlanmadı. kısacası işin gerçekten zor.
evet efendim, öncelikle 1-0 yeniksiniz. eğer kız sizi reddettiyse sizin hakkınızda olumlu bir görüş beslemiyordur.arayı yapmak için tabi ki arkadaşlarına yakın olmalısınız. sizlerde bilirsiniz ki kadınlar, arkadaşlarının sözüne çok önem verirler. arkadaşlarının onayını almak beraberlik için atak yapmaktır. ortak arkadaşların vasıtasıyla beraber oyun kafe tarzı bir yere gitmek makbuldür. bu evrede kesinlikle kıza salça olmayınız. henüz sizi tanıma aşamasında. onunla ilgilenin, kesinlikle gurur yapıp görmemezlikten gelmeyin. unutmayın sevgili arkadaşlar, insanlar birbirlerini göre göre birbirlerine ısınırlar. aşırı görüşmekten dolayıda soğurlar. aralıklı olarak arkadaş çevresinde gezinin. kendinizi kabul ettirmelisiniz. daha bitmedi tabi, bu sadece kızla beraberliği sağlamak içindi. öne geçmek için onun karakter bilgisine ihtiyacınız var. unutma seni reddetti. ya başkası var, ya da gerçekten senden hoşlanmadı. kısacası işin gerçekten zor.
kötü şeydir hele de kız size başlarda umut verdiyse iyice yıkılırsınız ama sorun yok insanı olgunlaştırır.
Hayır, olmaz, olamaz, sen bana uygun değilsin, bunu yapamam, bunu yapmam vs. gibi söz anlamlarının cümle içinde kullanılması reddedilmenin en kolay anlatılabileceği anlamdır.
bir okyanus dolusu hoşgörüyle sulandırılmış dozlarının bile insandaki tahrip gücü bir kaç atom bombası büyüklüğündedir. hayatınızın ekseni kayar o derece.
3 sene önce her şeyi yapabilecek güveniniz varken bu olay sonrası nefes bile almayı başaramayacak sanarsınız kendinizi.
edit:başıma geldi oradan biliyorum.
edit:başıma geldi oradan biliyorum.
Ne yiğitler, ne sultanlar gibi hatunlar gitti bu korku dolu yolda.
eğer inatçı biriyseniz (bkz: cinatasozundenhazzetmeyenbalik) tam tersi etki yapabilir. Yani reddeden kişi ısrarlarla karşılaşabilir. Kötü bir durum tabi.
koyar, okuldan iş yerinden ya da güzel duygular beslenen biri tarafından olması gerekmez. her koşulda koyar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar