bugün
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmeyi başaramamış kadın6
- milli maçı izlemeyen erkek23
- ayak yalamamış erkek kalmaması3
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- kötü insanların ortak özellikleri4
- zamanda yolculuk4
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi3
- bungalov ev ücretleri2
- sevgilisine ayı diyen kız3
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- one night stand sonrası yine görüşürüz demek2
- avustralya9
- günün şiiri6
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı2
- kanaat önderi2
- kadınlar neyden hoşlanır9
- türkiye12
- onu anlatsana biraz4
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- başıboş köpek sorunu2
- ilk ev hapsi bilekliğim2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- curaçao2
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- bir şeyler söyle10
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum3
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- yunan adaları3
- vincenzo montella8
- malum2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir sözlük kızına yapılacak en güzel iltifat2
- türkiye gruptan çıkar mı2
- bulutsuzluk özlemi2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- tuğba kuruyemiş3
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
Güzel sözler yazan, ama müzikleri neredeyse birbirinin aynı olan şarkılar yapan müzik grubudur.
Aşktı bu isimli şahane bir şarkıya imza atmış grup.
Muzik grubudur.
gerçekten, türkiye için aşmış olan grup. hak ettiği değeri alamamış grup. şarkıları için söylüyorum ben bunu. yok kaprisliymiş, yok şuymuş, yok buymuş onları bilemem.
Şarkı sözleri Türkiye'nin en iyi olan grup.
akustik performansı hala eşsiz olandır. kafalar iyiyken "sen kendinde ol yeter" dediklerinde her şey bitiyor. yıllar sonra bitiyor. yaşlanmışken bitiyor.
bas gitaristinin bizim üniversitede ögretim görevlisi oldugunu duydugum müzik grubu
(bkz: maltepe universitesi)
(bkz: maltepe universitesi)
Hakkında Fazla kaprisli oldukları, dinleyiciye saygılarının olmadığı vs. Yazılan, Çizilen, anlatılan grup. Çok sevdiğim, tüm şarkılarını ezbere bildiğim ama bir kere olsun konserlerine gidemediğim bu gruptan anlatılanlar yüzünden soğuyorum galiba. Albüm çıkarsalar dinler miyim? Dinlerim. Yine şarkıları beynime kazır mıyım? Kazırım. Ama eskisi gibi tüylerimin diken diken olmayacak olması beni üzüyo be sözlük.
Umarım yakın zamanda canlı olarak izleyip bu kötü düşüncelerimden kurtulurum. Kulaktan dolma bilgilerle nereye kadar, di mi?
Umarım yakın zamanda canlı olarak izleyip bu kötü düşüncelerimden kurtulurum. Kulaktan dolma bilgilerle nereye kadar, di mi?
incecik ipleri vardı
Onu şimdilik hayata bağlayan
Küçücük gözleri vardı
Ağladığında beni maviye boyayan
O hayatımın çocuk yanıydı
Beni sevdi benden çok
Yaralarıma üfledi
Dudakları beni öptü benden çok
Çıkarıp küçük kalbini yerine koydu beni
Benden çok sevdi
Kar gibi soğuk elleri vardı
Avuçlarımda eriyip kaybolan
Kızdığında dikenleri batardı
Öyle biriydi severken canını yakan
O kalbimin çocuk yanıydı
Beni sevdi benden çok çok
Benden çok sevdi
Onu şimdilik hayata bağlayan
Küçücük gözleri vardı
Ağladığında beni maviye boyayan
O hayatımın çocuk yanıydı
Beni sevdi benden çok
Yaralarıma üfledi
Dudakları beni öptü benden çok
Benden çok sevdi
Kar gibi soğuk elleri vardı
Avuçlarımda eriyip kaybolan
Kızdığında dikenleri batardı
Öyle biriydi severken canını yakan
O kalbimin çocuk yanıydı
Beni sevdi benden çok çok
Benden çok sevdi
prensesin uykusu adlı şarkılarıyla duygularıma tercüman olmuş, severek dinlediğimiz gruptur.
26 şubat ankara konserlerini iple çektiğim mükemmel gruptur.
konserlerinden demet akalın kadar para kaldırıp solistleri o ses türkiye'de jüri olduktan sonra gereken değer verilmiş olacak gruptur. lan şarkılarının üzerine film çekildi, motosikletli rockstar imajı verildi. daha ne olsun amk.
Türkiye için fazla iyiler. Kimse kırılmasın ama yeterli ilgiyi hala göremediler onca emeğe rağmen.
dün marmaris 'te izlediğim, benim için çok aşırı bir önemi olmayan (çok dinlediklerimden olmadılar hiç), nitelikli müzik yaptığını düşündüğüm, fakat özellikle solisti doğan duru 'nun son derece kaprisli/ kendini beğenmiş tavırlarına tanık olduğum grup.
bu kadar kaprisi gene marmaris'te dinlediğim erkin koray dahi yapmamıştı ki adam 40-50 yıldır müzik yapan üstelik türk rock müziğinde çok ayrı yeri olan bir müzisyen diyerek hayıflandıran grup aynı zamanda.
asıl mevzularının 21 olduğunu düşünüyorum, don kişot başta olmak üzere konsept ve değerli bir çalışma.
bu kadar kaprisi gene marmaris'te dinlediğim erkin koray dahi yapmamıştı ki adam 40-50 yıldır müzik yapan üstelik türk rock müziğinde çok ayrı yeri olan bir müzisyen diyerek hayıflandıran grup aynı zamanda.
asıl mevzularının 21 olduğunu düşünüyorum, don kişot başta olmak üzere konsept ve değerli bir çalışma.
(bkz: masal)
nick olarak almak istediğim gurup adıdır ama başka yazarımız tarafından alınmış.
5 aralık ankara konserinde canlı performansının on numara beş yıldız olduğu görülmüş gruptur. Ankaraya yine yeni yeniden beklemekteyiz.
çok ortada olmayıp başarılı işler yapmış güzel ekip. evet.
Uzun süre dinlemeyip yaklaşık yirmi şarkısını birden bire dinleyince insanın beynini uyuşturan grup.
"Artık bitti aşık oldum celladıma " cümleli şarkısını şu an sahilde içerek dinlediğim grup . Ve ne mantıktır ki bir de sözlüğe gireyim demişim. Ben de bi değişiğim arkadaş .
bENi SEVDi,BENDEN ÇOK adlı parçasının sigarama meze olduğu hoş bir şarkı.
temeli sağlam gruptur. herkesin dinlememesi de onları daha bir lezzetli kılmıştır. çok bilinmemesi pop kültürüne kaymasını önlemektedir.
canlı performansları da muhteşemdir.
canlı performansları da muhteşemdir.
çok üst düzey bir grup olmasa bile gerçekten dinlettiren sevdirendir. güzeller. evet.
doğan durunun solistliğini yaptığı gereğinden fazla orijinal ve gereğinden fazla kaliteli bir müzik grubudur. çok büyük bir fan kitlesi elde etmemiş olsa da rock müziği hakkıyla yapan sayılı gruplardandır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar