bugün
- silver ile evlenecek erkek52
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın15
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz4
- sarapci koala60
- sözlükteki bayan azlığı6
- sözlük sapığı kim5
- gammaz çetesi8
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması6
- şarapçının mal varlığı5
- deniz gül3
- sapıklara empati kasan insan2
- friedrich hegel la bi cay icek6
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi2
- cehennemde isyan çıkarmak2
- saadetler dilemek3
- seraphim melekleri2
- popeyes3
- aslan boğa kartal ve insan başlı melekler2
- el chadaille bitshiabu10
- annesine küfür edilmesinden hoşlanan yazar3
- şarapçının nick değişerek tepkilerden kurtulacanı4
- büyük insan3
- melekenin balıkları kavurması2
- hristiyanlık2
- arkadaşlar fasfakirim ya4
- mitsubishi lancer2
- carrefour3
- ellerim bos gonlum hos29
- teomancalmasur8
- müdüre tamam aşkım diye mesaj atmak4
- kfc2
- evgeny grinko3
- tuzlu kahve dizisi8
- pazartesi diyete başlamak4
- uludağ sözlüğün müzikal yapısı4
- rica etsem beni linçler misiniz13
- islam sosyoloji ve psikolojiyi kabul ediyor mu2
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar8
- düşen insana gülmek3
- dünün en beğenilen entry leri3
- cop316
- recep tayyip erdoğan6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın7
- sözlükteki bot yazarlar3
- uzay gemisini değnekçiye bırakan uzaylı2
- sözlükteki akepeliler2
entry'ler (179)
geri zekalı olduğunu fark etmekten daha hoş olduğunu düşündüğüm durumdur. başıma geldi ordan biliyorum.
artık ihtiyaç duyulmayanlardır. ygs ve lys vardır artık.
biraz tırstıran hikayelerdir. ya saçmalamış, uydurmuş falan derken nas,ayetelkürsi falan okuyodum içimden.
eğer sonrasında kelime-i şehadet getirecek zamanınız olduğundan eminseniz küfredin, azıcık yüzünüz güler rahatlarsınız, sonra çek şehadeti. mis.
''üff sanne be slk.s.s'' denilmesi gereken kızdır.
özellikle wrecking ball ve we can't stop'ı izledikten sonra karar verdiğim gerçek. eskiden pek cici ve sesiyle gündemde olan bu kız nasıl bu hale geldi hala anlayamıyorum.
görüntü olarak belki ama beyin olarak asla diyebileceğim önerme.
gerek görüntü gerek yazdıklarıyla tam yerini bulmuş dediğim; lakin röportajlarını biraz inceleyince konuşmasında ne bir kültür kırıntısı, ne bir sempatizm bulamadığım şahsiyet. tek avuntum kitabını çakma almam.
kıvırcık saçlı bi bayan olarak düzün daha çok yakıştığını yakın çevremden çok duydum. ama belçika fönü dediğimiz şeyi yapınca tekrar kıvırcık olmuyor yani çıkan saç bombok oluyormuş. değmez, böyle arada bi düzleştirerek avunun ben öyle yapıyorum.
çok tuvaletin vardır ve klozet kapağının üzerine tuvalet kagıdı serecek zamanın yoktur. şöyle göz ucuyla kuru gibi görüp oturursun.
sahte dinci ve atatürk düşmanlarından olan rahatsızlığını osmanlıya atfetmiş söylemdir bana göre. yoksa osmanlıyı hatalarıyla kabullenmek niye koysun ki?
arabistan'da pek çok bulunan şey.keşke islamı arap kültüründen ayırıp öyle benimseseymişiz dedirten olay.
vermek zorunda değildir. tarzı, zevki, isteği mini etektir. çarşafın altına tanga giyenler de mevcuttur bu ülkede. o zaman mini etek giyip vermemek de onun hakkıdır.
çok şanslı ve çok şanssız yazardır. muhtemelen ilk aşkı trajedik olup acısına bi anda alışması zor olacaktır. bi yandan da boş vakit harcamadığını düşündüğüm güzel yazardır.
küfredilen olunca çok da hoş ve rahatlatıcı olmayan durumdur.
bana göre tam olarak da aşık olunan erkektir. o an en yakışıklısı, en fiti, en karizmatiği odur. göbeği yere değse, burnu ağzına girse, parmakları eni boyu eşit lahana sarması olsa bile odur.