bugün
- lahmacun9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- kaan sezyum6
- sobadan kurtulmak5
- habire1219
- raikagetokatlayan4
- basmane tren garı6
- ay diyen erkek7
- silvermist9
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- vexillarius the slayer8
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- renkli rüyalar oteli5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- ben geldim naneler15
- kemal kılıçdaroğlu8
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- torpille bir yerlere gelenler4
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- sarapci koala63
- dinler tarihi5
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- imbat4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- mantı8
- ben sizin anonim11
- cemaatçi polis3
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- emanet ata binen tez iner3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- akpartililerin apo sevdası5
- insan olmaya ceyrek kala15
- çikolatalı kek4
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- maşa ile koca ayı online3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
entry'ler (179)
geri zekalı olduğunu fark etmekten daha hoş olduğunu düşündüğüm durumdur. başıma geldi ordan biliyorum.
artık ihtiyaç duyulmayanlardır. ygs ve lys vardır artık.
biraz tırstıran hikayelerdir. ya saçmalamış, uydurmuş falan derken nas,ayetelkürsi falan okuyodum içimden.
eğer sonrasında kelime-i şehadet getirecek zamanınız olduğundan eminseniz küfredin, azıcık yüzünüz güler rahatlarsınız, sonra çek şehadeti. mis.
''üff sanne be slk.s.s'' denilmesi gereken kızdır.
özellikle wrecking ball ve we can't stop'ı izledikten sonra karar verdiğim gerçek. eskiden pek cici ve sesiyle gündemde olan bu kız nasıl bu hale geldi hala anlayamıyorum.
görüntü olarak belki ama beyin olarak asla diyebileceğim önerme.
gerek görüntü gerek yazdıklarıyla tam yerini bulmuş dediğim; lakin röportajlarını biraz inceleyince konuşmasında ne bir kültür kırıntısı, ne bir sempatizm bulamadığım şahsiyet. tek avuntum kitabını çakma almam.
kıvırcık saçlı bi bayan olarak düzün daha çok yakıştığını yakın çevremden çok duydum. ama belçika fönü dediğimiz şeyi yapınca tekrar kıvırcık olmuyor yani çıkan saç bombok oluyormuş. değmez, böyle arada bi düzleştirerek avunun ben öyle yapıyorum.
çok tuvaletin vardır ve klozet kapağının üzerine tuvalet kagıdı serecek zamanın yoktur. şöyle göz ucuyla kuru gibi görüp oturursun.
sahte dinci ve atatürk düşmanlarından olan rahatsızlığını osmanlıya atfetmiş söylemdir bana göre. yoksa osmanlıyı hatalarıyla kabullenmek niye koysun ki?
arabistan'da pek çok bulunan şey.keşke islamı arap kültüründen ayırıp öyle benimseseymişiz dedirten olay.
vermek zorunda değildir. tarzı, zevki, isteği mini etektir. çarşafın altına tanga giyenler de mevcuttur bu ülkede. o zaman mini etek giyip vermemek de onun hakkıdır.
çok şanslı ve çok şanssız yazardır. muhtemelen ilk aşkı trajedik olup acısına bi anda alışması zor olacaktır. bi yandan da boş vakit harcamadığını düşündüğüm güzel yazardır.
küfredilen olunca çok da hoş ve rahatlatıcı olmayan durumdur.
bana göre tam olarak da aşık olunan erkektir. o an en yakışıklısı, en fiti, en karizmatiği odur. göbeği yere değse, burnu ağzına girse, parmakları eni boyu eşit lahana sarması olsa bile odur.