bugün

/1157
fransızlar ermeni tasarısını senatodan, meclisten geçirirken izlemekten başka bir iş yapmayış olan basiretsiz amerikan maşasıdır kendisi. ne bir yaptırım, ne bir nota, ne sağlam bir karar, ne ambargo, ne lobi faaliyeti... hiçbir şey yok. üç hafta büyükelçi çekmeyi (o da bilgilendirme amaçlı!) beceri sanan sikko fikirlerle donatılmış yöneticilerin soktuğu kazık olanca kalınlığıyla vatandaşa giriyor.

allah bir dil vermiş afedersiniz şeyim kadar... bari işe yarasa, cahil fanatikleri kandırmasından başka bi ske yaramıyor. eh, türkiye'deysen bu beceri yeter de artar bile.

fransa'ya verdiği ayardan bahsetmezler mi bir de... kurtlar vadisi ırak'ı izleyip "amerika'dan öcümüzü aldık" diyerek orgazm olan malların çoğunluk olduğu bir ülkede, laf salatasıyla ayar vererek bu adamın bi skim yaptığını sanan aptalları da hor görmemek gerek.
ananıda al git, vanminüt ve daha bir çok repliğe öncülük eden 3. sınıf zihniyete sahip Türkiye Cumhuriyetinin anti laik başbakanıdır.
zamanında bir başbakan, "x kişi cumhurbaşkanı olursa hayatta önünde düğme iliklemem" demiş, o x de (rahmetli) cumhurbaşkanı olunca ilk selam duran o başbakan olmuştu. siz anladınız bunların kim olduğunu.

demem o ki, bekleyin, görelim. fransa'ya bugünden sonra ilk giden devlet büyüğü kim olacak? sayın recep tayyip erdoğan olmazsa, şaşarım.
"fransaya bir daha gitmeyeceğim
..

açıklayayım sarkozy bir daha seçilirse fransaya gitmeyebilirim. "

bu kadar olur arkadaş e hala koyunlar devam ediyor ardından melemeye lan azıcık sie verilen beyni kullanın.

not: kendimi tren gibi hissetmeme sebep olanlar eksileriniz eksik olmasın.
adalet ve kalkınma partisinin başkanıdır.
(bkz: #14361586)
isim ve soyisim başharflerinin renault marka otomobilin 2004 öncesi megane clio gibi bilimum modellerinde (örneğin : 2001 clio RTE) sıkça kullanıldığı şahıstır.
ölümlüdür.
gelmiş geçmiş en iyi başbakan.
bugünkü konuşmasının sadece 2 satırı chp ile ilgili olan türkiye cumhuriyetinin en iyi başbakanlarından birisi.

fransa dan yasa geçerken etkisiz kalmakla suçlanır... ne yapacaktı sorması ayıp? ayaklarına mı kapanacaktı? hoş sizin istediğiniz kişi (kim olduğunu anladın sen) değil ayaklarına kapanmak , o ayakları itina ile dilleyebilir bile.

ama o kişinin günü hiçbir zaman gelmeyecek , o yüzden hayallere dalmayalım.
elçilikler , ve sivil toplum örgütleri vasıtasıyla fransaya bu soykırım şeysinin ne kadar yanlış olduğu söylendi. dinlemediler , yapılabilecek daha fazla bir şey varsa söyleyin de bilelim.

postalseverler tarafından paravan olmakla suçlanan kişidir ayrıca.
yani paravanlar (israilin tabi ki) tarafından paravan olmakla suçlanması da işin ayrı bir komedi boyutu.

paravana bak hizaya gel.
-israil , chp yi başta görmek istediğini açıkça söyler.
-economist de bak sen şu işe hayatında ilk kez doğrudan doğruya sanki birisi emretmişçesine chp yi gösterir , kime? tabi ki türkiye deki economistin ne olduğundan haberdar olan zengin chp li kesime.
-teröristi ve terörü destekleyen kesim , kimi sever , kimden memnundur bu son derece açıktır.
-kimin siyasi çıkarı uğruna mehmetçikleri kimler harcamıştır o da bellidir(ergenekon).
-terör ne zaman azar? tabi ki seçim dönemlerinde. neden acaba?

sonucunda israilin büyük ortadoğu mekaniği olanların kim olduğunu bilmem söylememe gerek var mı?
yıl 2012 hala Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı sıfatına sahip olan kişi.
hakkında bu kadar entry görünce bir an için öldü sandığım başbakan.

Fakat Başlığı tıklayınca yeşiller sarıya döndü.
rte: daha da gelmem fransaya, parise.
sarko: aman gelmezsen hatrım kalır.
rte: seni fransız halkına havale ettim.
sarko: ben de seni türk halkına.
dünyanın en yakışıklı lideri. istese sarkozy'yi güreşte duvara yapıştırır ama çok asil.
biz bu adam dik durmaktan aciz, basiretsiz diyoruz, fanatikleri ayaklarına kapansak hoşunuza gider değil mi diyor. * (bkz: cümlede anlam)

vay arkadaş vay... "sivil toplum örgütleri vasıtasıyla yanlış olduğu söylenmiş daha ne yapılsın"mış. bi zahmet mına koyim bi zahmet... ulan zaten emekçiden yana kaç tane sivil toplum örgütü, konfederasyon, sendika varsa kan kusturdunuz hepsine.

ayrıca koca devlet soykırım yasasına çareyi kitle örgütlerinin kınamasında buluyorsa, sikeyim öyle çözümü afedersin...

ben isviçre soykırım tasarısını meclise getirecekleri sıra buradan lozan'a gidip "türkler soykırım yapmamıştır" diye bağıran siyasetçiler, bürokratlar, aydınlar gördüm. o zaman da bu basiretsiz kafalar baştaydı, o zaman da göbek kaşımaktan başka bir halt yapmadılar. o zaman da kızdık, sitem ettik. o zaman da eleştirdiğimizde azot yakan fanatikleri aynı cümleleri söylediler.

dünden bugüne sonuç ne oldu?

bu adam sayesinde girdiğimiz günden beri bize bir hayrı dokunmayan nato'nun katıksız şartsız uşaklığını yapan bir ülke durumuna düştük. hepiniz biliyorsunuz elaleme köpeklikten başka bir şey yapmadığımızı. ben değilim davos'a gitmem deyip ilk davos toplantısında bir kişilik kontenjanı hazır tutan. ben değilim buton bizde olmalıdır deyip göz göre göre hepinize yalan söyleyen, ben değilim nato libya'ya saldırmamalıdır deyip sonra döneklik eden.

ulan dün gibi aklımda 1 mart günü mehmet şimşek'in meclis kürsüsünde, onbinlerce amerikan askerine kara sahamız açılsın diye kendisini paraladığı dakikaları...

sizin geçin dış siyasetinizi, ciğerinizi biliyorum ben.

sizin siyasetiniz, ancak amerika'nın attığı kemiğin boyutu kadardır. bu kadar açık, net...

ayrıca;

(bkz: bir insan akp li değilse chp lidir sanrısı)
Karikatürlerin gözdesidir. Her lafıyla eğlenilir. Adeta karikatür için yaratılmış gibidir
asrın ayarını yapma fırsatı elindeyken bunu elinin tersiyle itmiştir.

"bi daaa da gitmem" diyeceğine, git sarkozy'nin burnunun dibinde söyle "soykırım yoktur" diye. ben de o zaman "adamsın" diyeyim.

yok yapmayacaksan allahın horozuna horozluk yapma.
Balık burcu erkeğinin yüz akı siyasetçi.
cumhuriyet kazanımlarını, vatan topraklarını bir bir yabancılara satan takiyyeci, atatürk cumhuriyeti'ni tasfiye etmek için memur olarak atanmış amerikan eşbaşkanıdır. abileri ne derse onu yerine getirir, bugün dediğini yarın unutmayı iyi bilir, üstelik bunu seçmen kitlesini aptal yerine koyup gözlerinin içine baka baka yapar...

bu arada;

--spoiler--
yabancılara satılan toprak miktarının yıllara dağılımı:

* 2002: 1 milyon 280 bin 615 m2
* 2003: 1 milyon 779 bin 803 m2
* 2004: 3 milyon 977 bin 477 m2
* 2005: 3 milyon 388 bin 316 m2
* 2006: 6 milyon 268 bin 290 m2
* 2007: 9 milyon 27 bin 327 m2
* 2008: 14 milyon 373 bin 829 m2
* 2009: 11 milyon 438 bin 853 m2
* 2010: 12 milyon 845 bin 510 m2
* 2011: 18 milyon 402 bin 131 m2
* 2012: 75 milyon 893 bin 700 m2
--spoiler--
Anadolu'da 22 şehre yeni stad yapacak badem bıyıklım...

Ankara'daki tüm lise ve üniversiteler şehir dışına yeni yapılacak kampüslere taşınacakmış.

Kadıköy'deki stad büyüklüğündeki alana site ve alışveriş merkezi, Ümraniye'dekine ise dev bir alışveriş merkezi konuşlandırılıyor. 500 mt aralarla yakınında ikea, Meydan AVM ve Carrefour-Praktiker AVM'leri olmasına rağmen.

Emperyalizmin uzun yıllar "Ekonomik tetikçiliği"ni yapmış olan John Perkins bir kitabında şöyle demişti:

--spoiler--
"Hedef ülkeye bir milyarlık bir kredi ayarlanır. Mesela Ekvador. Bununla havaalanları yollar köprüler limanlar yapılır. Halkın hiçbir ihtiyacını görmeyecek bir yığın inşaat dikilir.. Bunun için once gider yetkilileri buluruz. Onlara gerekli miktarda rüşvet takdim ederiz. Büyük miktardabir krediyi almaya ikna ederiz. Nasılsa bu paranın yüzde 90'ı Amerika'ya havadan gelecektir. Ülkeyi büyük bir borca sokarız. Bu borç durmadan büyür. Hedef ülkenin milli bütçesinin yarısını bulur. Sağlık ve eğitime kuruş kalmaz tarım mahvolur. Topraklara el konur. Ülkede küçük bir azınlık rüşvetlerle olağanüstü zenginleşir.. Halk yokluk içinde debelenir!"
--spoiler--

türkiye için böyle bir beladır bu adam.

kitap için edit: http://www.idefix.com/kit...?sid=GT3YHOLC6E0E5KYCXL8G
hiçbir fiili hareket olmaksızın suçları "darbeye teşebbüs" olan 100'e yakın gazeteciyi içeri attırarak basın özgürlüğünde 179 ülke arasında 148. olmamızı sağlamış amerikan memuru.

ben böyle ileri demokrasiye tüküreyim.
adına kurban olduğum liderim.
bir cuma namazı kılacak diye koruma ordusu ve polisi peşine takan camiye giren insanların üstünü aratan, kendisinin olduğu kadar korumalarının da namaz kılmasının hakkını bilmeyen şov adamı.
güzel konuşan lider.
https://www.youtube.com/watch?v=MvZkORl55pk&feature=related
hani tutuyorum kendimi hep olumsuz eleştiri yapmıyım dedikçe olay üstüne olay . bugün yaptığı açıklamalar gene samiyetsiz , vizyondan uzak konuşmalardı.
şimdi ne demiş bir bakalım.

(bkz: muhafazakar demokrat parti kimliği sahibi ak parti)
Hem muhafazakar olup hem bu kadar ülkenin değerlerini dejenere etmek ancak bu iktidarın başarısı olabilirdi zaten. Haydarpaşa garını yakın, beyoğlunun taşlarını değiştirin, alış-veriş merkezi yapın, baraj yapıcam diye antik eserlerin yıkılmasına göz yumun, imar için ormanlık alanların yakılmasına izin verecek yasalar hazırlayın, cami alanı dediğiniz yerlere inşaat yapın,hes yapıcam diye yeşil alanları mahvedin, ülkede tarım bile yapılamaz olsun, kurban bayramı için bile hayvanı dışarıdan ithal edelim , kent merkezlerin de ki eski binaları yıkıp yerlerine kendi müteahhitlerinize avm yaptırın ondan sonra biz muhafazakar bir partiyiz diyin.

içeride tutuklu onlarca gazeteci var sayın başbakan bunlara terör suçlusu diyorsunuz. ya sadece suçunu bilmediği için bile yatan onlarca , sadece telefon rehberinde birinin ismi olduğu için yatan insanlar, gazeteciler var. hadi onları geçtim parasız eğitim istiyoruz diye pankart açan "çocuklar" 16 ay içeride yattı. bu da mı terör. Sonra Paul Auster bizim ülkemize demokratik değil diyince kız bi de adama "gelsen ne olur gelmesen ne olur" de. Ancak türkiye gibi günde 8 saat televizyon izleyip internete giren , eğitim seviyesi düşük insanların seçtiği bir ülkenin başbakanı bu ülkede böyle bir yazara böyle bir laf edebilir en hafif tabirle.

Bugün kü açıklamalarının bir diğeride dindar nesil yetiştiricez ve 12 eylül 2010 sonrası yargıyı temizledik beyanatı. Bu yargıyı temizleme fethullah gülenin bir konuşmasında da belirttiği gibi hakim satın alınarak mı oldu acaba. Bir de şu mesele var ki türkiye de 1950 li yıllardan beri seçilen hükümet iktidarları büyük bir çoğunluğu tayyip erdoğanın da belirttiği gibi muhafazakar demokrat parti kimliğine sahipti. Demokrat parti, adalet partisi, Anap, Doğru yol, Ak parti bunların hepsi aynı görüşte olan partiler. Hatta bugün ak parti de siyaset yapan bir çok insan geçmişte bu partilerde siyaset yaptı .Ülke yaklaşık 60 yıldır bu iktidarlar tarafından yönetilmekte ama ne hikmetse sayın erdoğan hala 1930 chp yönetimini eleştirmekte. 60 yıldır sen ve senin gibiler bu ülkeyi yönetti ama ne saf bi halkım var ki takımı gibi tuttuğu bu partileri sürekli iktidara getiriyor ama hepte şikayet ediyor. Aslında hangi partinin gelmesi meselesinden ziyade iktidara hesap sorma meselesi ama şimdi dünyada bu kadar çok televizyon izleyip, internete giren sağlıklı bilinçli halkım için bunların yapmak hep fuzuli meşgale.
eleştirmeye korktuğum adamdır. mutlu olabilirsin recep bey korkuyoruz sizden.
© copyright 2005 - 2026