bugün

recep tayyip erdoğan

biz bu adam dik durmaktan aciz, basiretsiz diyoruz, fanatikleri ayaklarına kapansak hoşunuza gider değil mi diyor. * (bkz: cümlede anlam)

vay arkadaş vay... "sivil toplum örgütleri vasıtasıyla yanlış olduğu söylenmiş daha ne yapılsın"mış. bi zahmet mına koyim bi zahmet... ulan zaten emekçiden yana kaç tane sivil toplum örgütü, konfederasyon, sendika varsa kan kusturdunuz hepsine.

ayrıca koca devlet soykırım yasasına çareyi kitle örgütlerinin kınamasında buluyorsa, sikeyim öyle çözümü afedersin...

ben isviçre soykırım tasarısını meclise getirecekleri sıra buradan lozan'a gidip "türkler soykırım yapmamıştır" diye bağıran siyasetçiler, bürokratlar, aydınlar gördüm. o zaman da bu basiretsiz kafalar baştaydı, o zaman da göbek kaşımaktan başka bir halt yapmadılar. o zaman da kızdık, sitem ettik. o zaman da eleştirdiğimizde azot yakan fanatikleri aynı cümleleri söylediler.

dünden bugüne sonuç ne oldu?

bu adam sayesinde girdiğimiz günden beri bize bir hayrı dokunmayan nato'nun katıksız şartsız uşaklığını yapan bir ülke durumuna düştük. hepiniz biliyorsunuz elaleme köpeklikten başka bir şey yapmadığımızı. ben değilim davos'a gitmem deyip ilk davos toplantısında bir kişilik kontenjanı hazır tutan. ben değilim buton bizde olmalıdır deyip göz göre göre hepinize yalan söyleyen, ben değilim nato libya'ya saldırmamalıdır deyip sonra döneklik eden.

ulan dün gibi aklımda 1 mart günü mehmet şimşek'in meclis kürsüsünde, onbinlerce amerikan askerine kara sahamız açılsın diye kendisini paraladığı dakikaları...

sizin geçin dış siyasetinizi, ciğerinizi biliyorum ben.

sizin siyasetiniz, ancak amerika'nın attığı kemiğin boyutu kadardır. bu kadar açık, net...

ayrıca;

(bkz: bir insan akp li değilse chp lidir sanrısı)
© copyright 2005 - 2026