bugün

/1160
Andimiz ile milliyetcileri, hdp ile kurtleri kizdirmistir.
Hem faiz hem de kur tavan yapmistir. Sonucu enflasyondur.
Akabinde sahsi ile beraber yalakalari da gidecektir.
şayet giderse devletin/vatanın kimlerin eline kalacağı gün gibi ortada durur iken para, menfaat, çıkar için vatanından vazgeçmeyeceklerin sempatisini/ilgisini her daim üzerinde toplamıştır.

zira ezici çoğunluk, vatan elden giderse ne pahalılığın ne de andınızın hiçbir öneminin kalmayacağının farkında. patates/soğan edebiyatı yapanları üzebilir bu durum lakin, gerçekler bu yönde.
Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık diyen kürtler ile açılıp süreci yapan osmanlı sevdalısı bir siyasetçi. Ulan benim ülkemde kimse türklüğü ayaklar altına alıp arapları kürtleri filân yüceltemez.
görsel
O gün, o balyoz bulunmasaydı, şu an türkiye başka bir konumdaydı.
Son iki yıli 2023 de kazanamaz.
Allah başımızdan eksik etmesin. Türkiye'yi kurtaran adam.

Belediye başkanı seçildiğinde, Türkiye'nin kalbi, göz bebeği istanbul perişan haldeydi. Belediye iflas etmiş, hizmetler tamamen durmuştu. Şehri kurtardı.

Sonra iktidara geldiğinde, her açıdan bitmiş, tükenmiş bir ülke vardı.
Ülke tekrar şahlandı.

Tıpkı Atatürk dönemi gibi.

110-120 yaşına kadar sağlıkla yaşaması için dualar ediyorum.
Bugün verdiği doğru radikal kararlar ile feminaziler ile liboşların ağlamasına sebebiyet vermiş olan başkanımızdır.

Demek ki cidden,milletin hayrına olan kararlar vermiştir.
Gitmemek için Tüm tuşlara basıyor.

Ama boş tencere götürür adamı.
çok karizmatik olan lider.
seviyorum kendilerini.
(bkz: baştacı)

allah nazarlardan saklasın inşallah.
Yolu sonumuzdur.

Bunca yıldır ülkenin başında olmasının nedeni karşısında bir tane adam akıllı partinin olmamasıdır.
istanbul sözleşmesini kaldırması ile bir kere daha iftihar ettim başkanımla.
Çomarları satacağı veya yüz ustü bırakıp gideceği günü dört gözle beklediğim zat * . Bakalım o zaman buraya neler yazacaksınız. Hiç uzak değil o günler inanın.
Düşük kur sebebiyle ihracatımızın baltalanmasına izin vermemiş, gözünü kırpmadan tcmb'nin kökünü kazımıştır. Helal olsun. Başkanlığın verdiği yetkiyle tabi bunlar..
Kınadığı her şeyi yaşadı.
Sıra geldi yağ kuyruklarına.
doların 8 lira sınırına dayanması neticesinde akşama kılışdaroğluna ( tabi olm ülkedeki olumsuz her şeyin sebebi bu adam ) çok pis dalacakmış ( uzaktan lafla tabi karşı karşıya gelemiyor nedense ) gibi beklentiye girmemize sebep olmuş dünya lideridir.
Bir jölelinin lafıyla yıllardır ekonominin içine eden Türkiye Cumhuriyeti Başkanı.
şunu yaptı ya kesin gidici artık diyen binlerce yazar entryleri ile dolu başlık.

ben kabullendim artık kendisini. ne zaman nerede ne yapacağını tahmin edebildiğim için dolar/tl 'de ne zaman kalacağımı öğrendim şu trump'ın twitinden bu yana. artık para bile kazanmaya başladım bu şekilde, ki böyle bir amacım yok. Sadece elimdeki paranın değerini korumaya çalışıyorum.

kendisi gider mi peki? bence çok zor. en azından bir 3 seçim daha kazanır, öyle gider.
2 sene sonra 90 yılların popüler şarkıcısı Çelik'ten güle güle şarkısını dinleyeceğim.
Sigarayi haram kildiran kisidir. Adami allah' dan ustun goren de diyanet. Bunlara laf soyleyen dinsiz. Bunlari seven dindar. Elestiren de kafirdir.
Nasil memleket ama ?
sigara haram diyen, içki içmeyi en büyük günah sayan, ama koko çeken müptezeller ile arası çok iyi olan ümmetspor.
görsel

camide içki içtiler cuma günü görüntüleri yayınlayacağız derken bir cuma günü kokain görüntülerini görünce nickaltına yazayım dedim.
turkiye'yi bırak çağ atlatmayı çağlar geriye götüren başarısız bir siyasi.
6 milyar yıllık gezegende onun dönemine denk gelmek ,böyle bir şans işte, talihime yanayım...
Adam gibi adamdır, beğenmeyen s.ktirsin gitsin!
Ülkeyi öyle bir hale getirdi ki gitmek de sorun. Yoksa biz de biliyoruz gitmeyi.
© copyright 2005 - 2026