bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan14
- bir ilişkiyi kim yönetir6
- gey biraderler bey gibi gey biraderlerdir4
- nez'in memeleri4
- ticarette üç kağıtçı esnafı anlama yolları3
- uludağ sözlük bir ailedir7
- bütün biraderlere hükmeden birader7
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum9
- sözlüğe totonu zikeyim butonu6
- zaman kavramı olmayan insan4
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim4
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- kemal kılıçdaroğlu19
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği29
- cemiyet hayatına giremeyen görgüsüz2
- sözlük yazarlarının dondurmaları5
- dün erkeklerin yüzde 47 si seks yapmadı2
- sözlüğün mal dolması9
- bik bik abla vs vurduranlar12
- dondurma yiyen erkeğin asıl amacı3
- deniz göktaş33
- velvet31
- kemal sunal2
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın4
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- diamond bosphorus13
- diamond bey birader diamond bey biraderdir2
- mutlu yaşamın sırrı3
- yine geliyorum yilanoglu4
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- erectoton7
- uyuşturucuyu bırakmak3
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- sidny lopes cabral3
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı5
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- cem yılmaz fırsatçılığı2
- gizli artı vermek7
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- togg limuzin3
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- whynot3
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- yeşil burun adaları3
- beyler lütfen hlzaya gelin4
entry'ler (219)
beni normal muayeneden daha çok geren test.
barbekü sos damak tadımıza uygun değil. çok çok eser miktarda konulabilir seviyorsanız ama patates kızartması dışında herhangi bir etin üzerine gitmiyor.
başka takımların aleyhte hakem pozisyonu için tweet atan camianın hak ettiği seviyedir.
(bkz: beşiktaş)
(bkz: beşiktaş)
ilk iki galatasaray ve trabzonspor'dan oluştuğuna göre üçüncülük Fenerbahçe, Samsunspor, Göztepe ve düşük bir ihtimal de olsa beşiktaş'ın rekabet edeceği süper lig derecesidir.
ülkemizde yasaklanan instagram'ın tekrar açılma süresi tahminidir.
chatgpt ile olan yazışmama göre 10 ila 14 gün arasındaymış.
entry burada.
chatgpt ile olan yazışmama göre 10 ila 14 gün arasındaymış.
entry burada.
cumhurbaşkanı bile olsan seçimi erteleyemezsin. anayasaya aykırı. ysk olsan bile seçimi ertelemen için savaş çıkması lazım. mayıs olmasa bile haziran'da seçim o-la-cak! ne kadar kaçmaya çalışsanız da kurtuluşunuz yok.
seçim ertelemesi istedikçe de oylarınız daha da düşecek.
seçim ertelemesi istedikçe de oylarınız daha da düşecek.
ronaldo formasını satın alacağım futbol kulübüdür.
bir kaç tane suriyeli arkadaş edindim. hepsi de üniversite mezunu, ingilizce konuşuyor.
ama ne kadar eğitimli olursa olsun hepsi arap sonuçta. türk kızlarını tek seferlik eğlence olarak görüp iş evlenmeye gelince kesinlikle arap kızı olacak diyorlar. ben demiyorum, onlar diyor.
ama ne kadar eğitimli olursa olsun hepsi arap sonuçta. türk kızlarını tek seferlik eğlence olarak görüp iş evlenmeye gelince kesinlikle arap kızı olacak diyorlar. ben demiyorum, onlar diyor.
no pussy no cry.
ben hep 500 liralık alıyorum, isterse dolar 30 lira olsun.
skandal gibi skandaldır. ne günahı vardı çocuğun. ne olduğunu bile anlamadan şap diye yüzüne kar topu yemek de varmış kaderinde.
herkes dolar al sat yapıyor şu an meşgulüz.
çalışmadan zengin olmanın yollarını bulmaya çalışan büyük kitlenin dumura uğramasıdır.
bizim milletimizde maalesef bu tiplerden çokça bulunur. ekonominin başındaki en büyük problemlerden biridir bu kesim.
bir insan tl kredi çekip dolar alıp güya al sat yaparak para kazanmayı düşünecek kadar ne yaşamış olabilir? bu kadar, iş yapmadan para kazanmacılık oynamayı da istemeyin artık be.
tayyip size müstehak. iyi geçirdi dün akşam hepinize. fena orgazm oldum dolar düşerkenki entrylerinizi okurken.
bizim milletimizde maalesef bu tiplerden çokça bulunur. ekonominin başındaki en büyük problemlerden biridir bu kesim.
bir insan tl kredi çekip dolar alıp güya al sat yaparak para kazanmayı düşünecek kadar ne yaşamış olabilir? bu kadar, iş yapmadan para kazanmacılık oynamayı da istemeyin artık be.
tayyip size müstehak. iyi geçirdi dün akşam hepinize. fena orgazm oldum dolar düşerkenki entrylerinizi okurken.
şu anda tıkır tıkır işlemekte olan plandır.
tl diğer para birimlerine göre dibin de dibini göreceği güne kadar, makarnayla yaşayan sesini çıkaracağı güne kadar bu böyle devam edecek.
seçimler geldiğinde veya erken seçim zamanı geldiğinde rte aday olmayacağını açıklayıp herkesi ters köşe yapacaktır.
bu enkazı 4 yılda toparlamak imkansız olacağı için sonraki seçimlerde tekrardan aday olacak ve kazanacak.
bu yapılanlara başka mantıklı bir açıklama getiremiyorum çünkü.
tl diğer para birimlerine göre dibin de dibini göreceği güne kadar, makarnayla yaşayan sesini çıkaracağı güne kadar bu böyle devam edecek.
seçimler geldiğinde veya erken seçim zamanı geldiğinde rte aday olmayacağını açıklayıp herkesi ters köşe yapacaktır.
bu enkazı 4 yılda toparlamak imkansız olacağı için sonraki seçimlerde tekrardan aday olacak ve kazanacak.
bu yapılanlara başka mantıklı bir açıklama getiremiyorum çünkü.
anadolu kulüplerinin lider trabzonspor'a karşı bile bu kadar motive olmuş bir şekilde oynamadığı futbol kulübüdür. sebebi ise galatasaray'ın bu sene avrupa'daki başarılarıdır.
düşünsene, marsilya'ya 4 atmış takımla oynuyorsun. Bu mu seni daha çok motive eder yoksa trabzonspor'la oynamak mı?
düşünsene, marsilya'ya 4 atmış takımla oynuyorsun. Bu mu seni daha çok motive eder yoksa trabzonspor'la oynamak mı?
Barış Alper'e yanlış anlama kardeşim ama sen değil ben hak ediyorum milli takımda oynamayı diye sosyal medyada paylaşım yapmış Galatasaray düşmanı, Galatasaray ile maç yapınca canını dişine takan anadolu topçusu.
Bu kafayla gittiğin sürece hiçbir yere gelememiş olman da gayet normal.
Bu kafayla gittiğin sürece hiçbir yere gelememiş olman da gayet normal.
Dakikalar 8'i göstermesine rağmen hala daha beşiktaş'ın gol yemediği maçtır. müthiş bir direniş. gerçekten.
Türkiye sanayisi olan bir ülkedir.
Not: üstteki avelin mantığına göre Arabistan bizden daha avantajlı konumdadır çünkü onların hiç sanayisi yok.
Not: üstteki avelin mantığına göre Arabistan bizden daha avantajlı konumdadır çünkü onların hiç sanayisi yok.
z plus.
z max.
z pro.
z max.
z pro.
bir latte'nin 15 lira değil 30 lira olması gereken kahvehaneler zinciri.
Bu kadar ucuza yapıyorsunuz etraf çoluk çocukla doluyor, yıldık. Bıktık!
Bu kadar ucuza yapıyorsunuz etraf çoluk çocukla doluyor, yıldık. Bıktık!