bugün

just another night ile bağımlılık yaratma potansiyeli fazla olan grup.
sometimes gibi muhteşem bir şarkıya imza atmış gruptur. sırf böyle bir şarkı yaptıkları için bile cennetlikler.
"tonight, you killed me with your smile" der, bugüne kadar hiç gerçekten aşık olmadımı hatırlatır bana. Bulamadığımı değil, çünkü aradığıma emin değilim. Zaten o yakışıklı gülüşler de aranarak bulunur mu, bilemedim.
supergirl aramakla vakitlerini geçirenler bilemeyebilir; ama gayet de "olayları" vardır
sometimes,star,supergirl gibi güzel şarkıları vardır ama en çok bilineni ve sevileni tonight.
Supergirl isimli şarkısı güzel olan grup.
supergirl gibi 14 yıl geçse de eskimeyen bir hite imza atmış olan; solisti Rea Garvey' in irlandalı, grubun gerisinin alman olduğu, ama menşei olarak değerlendirirsek alman pop-rock grubudur. sıradan rock müzik yaptıkları, supergirl' deki elektronik öğelerle harmanlanmış başka bir şarkı yapmadıkları için belki de, bünyede bu değil, bu değil, bu hiç değil etkisi yaratır bazen.

(bkz: la trieste)
(bkz: star)
(bkz: tonight)
(bkz: strong)

http://www.reamonn.com/
sometimes şarkısı beni benden alan grup

sometimes
you're asking yourself why
You feel you can't get by
You feel you're crawling on your knees
tonight şarkısı enfestir. bir çok telefonun melodisi olduğuna şahit olmuştum.
cok saglam bir grup. supergirl parcalariyla unlu olmuslardir. tonight parcasi insani olduren cinstendir. cogu sarkilari da cok iyidir. bkz: moments like this, open skies, sometimes, star
tonight ile kilometrelerce yol yürüten gruptur.
Supergirl için şarkı yapmış olan Rock grubu.
Şimdilerde çoğu insan ya Harley Queen'e.
Ya Poison ivy'ye.
Ya da Catwoman'a şarkı yapardı.
Supergirl şarkısı öyle bir şarkıydı ki Supergirl bu şarkıyı duysaydı çok sevinirdi.
© copyright 2005 - 2026