bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler3
- nervionun kedisi5
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- sevgilinin giyimine karışmak9
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- doğum haritası3
- zengin bacanak5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- ciguli vs velvet9
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
- yalnizca deli yalnizca sair21
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- starbucks vs kahve dünyası4
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri2
- arkadaşlar bakar mısınız21
- transfer dönemi3
- sünnetten akılda kalanlar6
- katatespizartmasi17
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- bana kezban dediler4
- merak edilen sözlük erkeği6
bugün itibariyle appstore ve google play store'da indirmeye sunulmuş oyun.
2 gün önce yapılan açıklamaya göre, 350 milyon saat oynanma noktasına gelmiş oyun.
Oyuna bakıldığında çokta şaşırmıyor aslında insan. Zira şimdiye kadarki ios-android sistemine gelmiş en iyi grafiklere sahip. Tabi bu benim şahsi görüşüm, ama aynı görüşü paylaştığım binlerce insan olduğuna da eminim.
Oyuna bakıldığında çokta şaşırmıyor aslında insan. Zira şimdiye kadarki ios-android sistemine gelmiş en iyi grafiklere sahip. Tabi bu benim şahsi görüşüm, ama aynı görüşü paylaştığım binlerce insan olduğuna da eminim.
Oynanışı biraz sıkıntılı oyun. Oyun ilk duyurulduğunda indirdim appstore'dan. Uzun soluklu bir emek gerektiriyor. Eğer boşluktaysanız gider de yapacak işleriniz varsa ve bu oyuna ayıracak zamanınızın olmadığını düşünüyorsanız pek saracak bir oyun değil. Sildim ben misal. Gerçi ben son bir aydır falan oyun hırsımı kaybettim. Ondan da olmuş olabilir.
Ne saçmaladım ben amk sabah sabah?
Ne saçmaladım ben amk sabah sabah?
App store daki en güzel oyunlardan. Ancak oyun ilerledikçe para harcamak zorunda bırakılıyorsunuz. Para harcamak istemiyorsanız, sürekli aynı şeyleri ayn arabalarla yapmanız lazım. Bir süre sonra bağımlılık seviyenizi azaltıyor bu durum.
Oyunda hile yapmadiginiz surece zevki olmayan oyun.
Bir koenigsegg agera r oyun ici para ile gercek 40$'a mal oluyor. Bunun gibi 60 tane araba var, bunlarin upgrade'leri var, oyunu tamamlamak icin en az 3000-4000 dolar harcamaniz gerekiyor yani. Bununla da bitmedi; her upgrade icin 1 gunu asan bekleme sureleri var. Bu sureyi beklemek istemiyorsaniz her seferinde 10-15 coin odemek zorundasiniz. 1000 coin fiyati da 100 dolar. Yani her upgrade icin gercek 1 dolar oduyorsunuz.
Eger para odemek istemiyorsaniz, koenigsegg agera r'yi satin almak icin 770 saat oyun oynamaniz gerekiyor ki o parayi biriktirebilin. Bunu 60 ile carpin, ve upgrade'lerin fiyatlarini da ekleyin; en az 50.000 saat oyun oynamaniz gerekiyor ki oyun bitsin. Bu arada bir yil 8766 saat.
Hileyi soracak olanlar icin: iphone telefonlar icin telefonunuzun jailbreak'li olmasi gerekiyor. Cydia'dan iap cracker adli programi indirip respring yapin. Bir tane fake itunes hesabi acin ve kredi karti falan atamayin, onunla login olun. Oyuna girip store'dan istediginiz seyi satin alin.
Bir koenigsegg agera r oyun ici para ile gercek 40$'a mal oluyor. Bunun gibi 60 tane araba var, bunlarin upgrade'leri var, oyunu tamamlamak icin en az 3000-4000 dolar harcamaniz gerekiyor yani. Bununla da bitmedi; her upgrade icin 1 gunu asan bekleme sureleri var. Bu sureyi beklemek istemiyorsaniz her seferinde 10-15 coin odemek zorundasiniz. 1000 coin fiyati da 100 dolar. Yani her upgrade icin gercek 1 dolar oduyorsunuz.
Eger para odemek istemiyorsaniz, koenigsegg agera r'yi satin almak icin 770 saat oyun oynamaniz gerekiyor ki o parayi biriktirebilin. Bunu 60 ile carpin, ve upgrade'lerin fiyatlarini da ekleyin; en az 50.000 saat oyun oynamaniz gerekiyor ki oyun bitsin. Bu arada bir yil 8766 saat.
Hileyi soracak olanlar icin: iphone telefonlar icin telefonunuzun jailbreak'li olmasi gerekiyor. Cydia'dan iap cracker adli programi indirip respring yapin. Bir tane fake itunes hesabi acin ve kredi karti falan atamayin, onunla login olun. Oyuna girip store'dan istediginiz seyi satin alin.
tanım 1: mobil oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyunudur.. Hem grafikleriyle hem ayrıntılarıyla gerçeğine ucundan dokunabilen oyun..
tanım2: Hile yapılarak içine sıçılan oyun..
Hile yapanlar bunun kaçınılmaz olduğunu söyleyecektir, bu da sadece yedikleri boku aklamak için bir çabadır..
Oyun bizzat tarafımdan 183 saattir oynanıyor ve oundaki 49 araçtan 42 tanesini satın aldım.. 500 adet de upgare yüklenmiş durumda.. Öyle 50000 saatlik bir durum da kesinlikle yoktur..
Ps: Oyun 2 günde bitsin isteyenlere göre bir oyun değildir..
update ile gelen edit: Oyunun içine sıçılmıştır.. Bunun kadar kötü bir update tarihte görülmedi.. Windows Vista'nınkinden bile beter olmuş..
Daha da oynamam..
tanım2: Hile yapılarak içine sıçılan oyun..
Hile yapanlar bunun kaçınılmaz olduğunu söyleyecektir, bu da sadece yedikleri boku aklamak için bir çabadır..
Oyun bizzat tarafımdan 183 saattir oynanıyor ve oundaki 49 araçtan 42 tanesini satın aldım.. 500 adet de upgare yüklenmiş durumda.. Öyle 50000 saatlik bir durum da kesinlikle yoktur..
Ps: Oyun 2 günde bitsin isteyenlere göre bir oyun değildir..
update ile gelen edit: Oyunun içine sıçılmıştır.. Bunun kadar kötü bir update tarihte görülmedi.. Windows Vista'nınkinden bile beter olmuş..
Daha da oynamam..
son günlerde hayatımı siken oyun. ulan bu kadar çabaladık hala bir bmw z4 sdrive alamadık yanarım da ona yanarım.
An itibariyle mod apk'ini bulduğum oyun. Para altın sınırsız.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar