bugün

halkın tamamına yakını müslüman olan bir devlette yapılması gerekendir. devlet acilen bir yasa çıkartmalı ve bir ay boyunca bütün lokanta ve aparatif yemek yapan işletmeleri kapalı tutmalıdır. çünkü asil ve yüce müslüman türk milleti bu ayda allah için aç kalacaktır ve tefekkür edecektir. bunu bile bile sokaklarda nispet edercesine yemek yiyenlerin önüne geçmek adına mecburi tutulmalıdır. zaten asil türk milleti bu tip davranışlara hoş bakmamaktadır ve tepkisini ortaya koymaktadır. özetle bir ay boyunca bu tip işletmeler kapalı tutulmalı zararları varsa devlet eliyle karşılanmalıdır. buna rağmen nispet edercesine sokaklarda su içmek ve yemek yemek bu millete küfretmek demektir ki. bu yüce millet kendine küfredeni hiç sevmez.
(bkz: benzemez kimse sana tavrına hayran olayım)
(bkz: top sakalı da keselim mi reyizz)
(bkz: troll)
lokantalar açık olduğu için mi bir şeyler değişmektedir diye düşünülmesi gerekir.
(bkz: ramazanda insanların cinsel organına kilit vuralım)
an itibariyle sol framede gördüğüm başka bir başlık buyurunuz:

(bkz: ülkemizde müslümanları bıktıran dinciler)
lokantalar kapalı olsa bile kesinlikle birahaneler açık olmalıdır, zira sahurda bira çerez, iftarda ise rakı kavun yiyebilecek potansiyel müşterileri var.
özgür ülke muhabbetine hiç girmeyeceksek, evet kapalı tutulmalıdır.
(bkz: müslüman ülke olmaz müslüman insan olur) *
http://www.incicaps.com/images/anaokulu.gif
yiyen yesin bizene arkadaş.
(bkz: bok sineği)
aklı başında bir müslümanın şu menem hayatta ve sözlükte hiç bir zaman açmaya aklının ulaşamayacağı bir başlık türü olan bu başlığın açılmasında emeği geçen yazar arkadaşı selamlıyor ve gözlerinden öpüyorum.

teklifini devlet yetkililerine ulaştırdık değerlendiriyorlar abi. biz sana haber vercezz.
yemek yemek oruç tutana nispet sayılıyorsa (ki normalde yapılan şey neden nispet olsun ramazan diye) oruç tutmayana da lokantaların kapatılması büyük bir yaptırımdır. üstelik müslümanların çoğunlukta yaşadığı bir ülke ayrıdır şeriat yönetimini benimsemiş müslüman ülke ayrıdır. müslüman olup oruç tutamayan gerek sağlık sorunları gerek tamamen kişisel sebepleri olan insan varken böylesine saçma bir başlığı gereksiz bulduğum andır şu an.
ayrıca; bu millete öyle küfür edenler var ki arkadaşım sen iftardan sonra bir daha düşün asıl uğraşılması gereken oruç tutmayanlar yada lokantalar mı yoksa kökümüze küfreden yönetimden bu yönde beklenti içinde olunması mı? dediğim başlık, beni çileden çıkaran başlık, vs.başlık.
(bkz: troll lere taviz vermiyoruz kampanyası)
(bkz: genelleme sıçmak parayla mı)
Ben şeker hastasıyım. Ama işim dolayısıyla devamlı gezmek zorundayım. Şekerim düştü ve acilen birşeyler yemem gerekiyor. Ama senin zihniyetindeki insanlar yüzünden tek bir lokanta bulamıyorum. hadi şekerimde düşmedi doktor yasaklıyor oruç tutmayı bana zaten inisülin kullandığımdan tutamam. Boşu boşuna da aç kalmak istemiyorum. Salak mıyım ben. Tamam saygılıyım size. 20 lokanta varsa 1 i açık olsun kardeşim. Bu çok seviyeli oldu.

abi siktirgit ya. Mod beni çaylaklığa düşür hevesim kırılsın da girmeyeyim şu sözlüğe.

Sen ne diyon yarraaam. Ulan belki hıristiyanım ben. Belki ateistim. Belki japon iş adamıyım amk. iş yemeği yiyeceğim amk. Trollük yapma !

Müslüman ülke olmaz. Müslüman insan olur.
Ülkelerin dini olmaz. sana öğretmediler mi laiklik nedir diye.
Gebersin tüm gayri müslümler demektir bu amk.
bu ülkede sadece sünni inanışlı kimseler yok... hristiyanı, alevisi, hayızlı kadınları, ve yolcuları da var kardeşim...
ülkemizde son 5-6 yılda hızla gelişen ve büyüyen bir zihniyetin düşüncesidir.
her ne olursa olsun saygı sözcüğünü unutmamamız gereken bizlerin yanılgıya düşmesinden kaynaklanır.Öyle ki bizler hristiyanlar,yahudi ve müslümanların bir arada yaşadığı bir milletten geliyoruz.Bunun sonuçlarını daha gelişmiş bir biçimde görmemiz gerekirken bir adım bile ileriye gidememiş bir halde olduğumuz yerde saymaktayız hala.
Ramazanda lokantalar kapalı olmamalıdır,çünkü bu ülkede başka dinlere mensup insanlar da bulunmaktadır ayrıca hasta olup ilaç kullanan insanların da düşünülmesi gerekmektedir.Bu konuda hayli şikayetçi bir insan olarak bu konuyu gördüğümde iyice sinirlendim.Burada bile bir çok yer kapalı.Ramazanın yaşatılması iyi,güzel,hoş olabilir ama unutulmamalıdır ki diğer insanları düşünmek de iyi ve güzel bir şeydir!
ülkemizde yaşayan herkes müslüman değildir.

ülkemizde yaşayan her müslüman oruç tutacak kadar sağlıklı olmayabilir.

ülkemizde yaşayan ve oruç tutmayan insanların mutlaka sebepleri vardır ve hoşgörü dini olan islamı kabul edenler bu sebeplere saygı duyar, yorum yapmaz, yalnız kendi ibadetleriyle ilgilenirler.
(bkz: müslüman ülke değil bebeğim rejimimiz başka)
meali "sıktım sıktım ancak bu çıktı"dır. ramazanda sadece aç kalındığını zanneden kimselerin önerisidir. sokağa çıkma yasağı da olsun hatta, malum göğüs dekoltesi olan bir kız görünce erkekler ne düşünecek?
oruca saygı tamam da tutmayana da saygı göstersek olmaz mı ki?
saçma sapan öngörüdür. oruç tutmak iradene, nefsine sahip olabilme meselesidir. sadece aç, susuz kalmak değildir. böyle başlıklarla gelmeyin arkadaşım ya gelmeyin! geriliyorum ulan!*
demokrasi,inanç özgürlüğü,halkların kardeşliği diye birbirimizi yediğimiz bu ülkede bırakın kim ne yiyecekse nerede yiyecekse yesin.hasta olanı var,inanmayanı var.bu ülkenin daha ciddi sorunları varken dikkatler bu noktalara çekilmemeli.
bu başlığı açıp altına destakleyen entry girenlerin müslüman olduğu söyleniyor, doğru mu?