bugün
- laik ülkeyi dinciler yönetirse9
- türk düşmanı piçler5
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak3
- trakya'dan slovakya'ya gitmek3
- dualarımız bu akşam beşiktaş ile6
- barça bu galatasaray'a kaç atar4
- fener şampihahahaha3
- futbolun barbarca bir oyun olması4
- ceketimizi koysak kazanırız zaten2
- evrene enerji gönderen müslüman4
- osimhensiz galatasaray5
- 0 0 713
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı31
- istanbul'dan izmit'e yürümek3
- islami nato2
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi2
- atatürk diyor ki2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- çöpe atılan erik2
- anneanne4
- turkanime tv2
- iltica16
- claudian clouds33
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak5
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu3
- yüz milyonluk ülke on milyona karşı3
- 19 eylül 2026 başakşehir gençlerbirliği maçı2
- sanat2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı2
- rafael leao4
- sözlük kızlarının kekleri24
- enerji bakanı alparslan bayraktar portresi3
- pazar sabahı 08 00 da uyanmak2
- okan buruk8
- 20 eylül 20262
- insan ne ister6
- salah ne koydu ama2
- kadınlar8
- kuçukuçuokanınçükü2
- ilkay ve goollllll ts 4 gs 52
- yaşanmamışların yası6
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- izmir2
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı4
- anın görüntüsü25
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- islamda namaz yoktur30
- galatahahahahahaha4
- cok da abartmaya gerek uok6
bir psychedelic rock grubu, 60ların sesini iyi benzetmişler.
arkasında the black keys vardır bu projenin. 30 nisan günü garajistanbul'dalar.
istanbul'a gelecek allahsız psychedelic/blues grubu. konser hakkında bilgi için:
http://www.last.fm/event/3198117+Radio+Moscow
http://www.last.fm/event/3198117+Radio+Moscow
bu gece bursada yapılan konserinden yeni döndüm, iyisiyle kötüsüyle izlenimlerimi aktaracağım.
öncelikle, grubu konserinden önce dinlememiştim, tavsiye sonucu gittim. gruptan ve tarzından gerçekten hoşlandım, keyifli bir geceydi.
eksilerle başlayalım.
konserin tiyatro salonunda yapılmış olması ve oturduğumuz yerden dinlememiz bence bir rock konserinin ruhuna aykırıydı.
dinleyici kitlesi gözlemlediğim kadarıyla, ucuza konser ver gidelim, mantığı ile gelmişti, zaten encore beklemeden gidenlerden de bu izlenimi yakalamak mümkün oldu.
seste bir sıkıntı oldu ve konser boyunca devam etti. bas gitardan kaynaklanan bir sorun vardı ve organizasyon ya da salon görevlilerinden biri bile farketmedi, işin kötü yanı grubun da haberi yoktu, çünkü gitaristin monitörüne giden seste sanırım sıkıntı yoktu, sıkıntı salona giden sesteydi, hoş olmadı.
grup pek izleyici ile içiçe olmadı, grubun yapısından mı , salondan kaynaklı mı, yoksa yapılan müzik tarzına aşina olmayan bursa insanından mı, onu bilemiyorum.
peki hiç artısı yok muydu? elbette vardı.
bir kere, bir belediyenin böyle bir grubu getirmesi, beni gayet şaşırttı, yapanların , akıl edenlerin eline sağlık.
bilet fiyatı gayet uygundu öğrenci 7.5 tam 10, şaka gibi.
yaptıkları müzik gayet güzeldi, bunu grubu tanımadan giden biri olarak söylüyorum, tekrar gelirlerse yine gideceğim.
encore'a cevap verdiler, vermeseler üzerdim onları *
velhasıl, dinlemediyseniz , takip etmenizi tavsiye ettiğim , efendi bir grup.
öncelikle, grubu konserinden önce dinlememiştim, tavsiye sonucu gittim. gruptan ve tarzından gerçekten hoşlandım, keyifli bir geceydi.
eksilerle başlayalım.
konserin tiyatro salonunda yapılmış olması ve oturduğumuz yerden dinlememiz bence bir rock konserinin ruhuna aykırıydı.
dinleyici kitlesi gözlemlediğim kadarıyla, ucuza konser ver gidelim, mantığı ile gelmişti, zaten encore beklemeden gidenlerden de bu izlenimi yakalamak mümkün oldu.
seste bir sıkıntı oldu ve konser boyunca devam etti. bas gitardan kaynaklanan bir sorun vardı ve organizasyon ya da salon görevlilerinden biri bile farketmedi, işin kötü yanı grubun da haberi yoktu, çünkü gitaristin monitörüne giden seste sanırım sıkıntı yoktu, sıkıntı salona giden sesteydi, hoş olmadı.
grup pek izleyici ile içiçe olmadı, grubun yapısından mı , salondan kaynaklı mı, yoksa yapılan müzik tarzına aşina olmayan bursa insanından mı, onu bilemiyorum.
peki hiç artısı yok muydu? elbette vardı.
bir kere, bir belediyenin böyle bir grubu getirmesi, beni gayet şaşırttı, yapanların , akıl edenlerin eline sağlık.
bilet fiyatı gayet uygundu öğrenci 7.5 tam 10, şaka gibi.
yaptıkları müzik gayet güzeldi, bunu grubu tanımadan giden biri olarak söylüyorum, tekrar gelirlerse yine gideceğim.
encore'a cevap verdiler, vermeseler üzerdim onları *
velhasıl, dinlemediyseniz , takip etmenizi tavsiye ettiğim , efendi bir grup.
kaç kere türkiyeye yolları düşse de benim hala gidip göremediğim, moshpitini gezemediğim gruptur.
genellikle blues ağırlıklı ezgilerden şarkılar oluşturan grup. 2003 yılında abd' de kariyerlerine başlamış gruptur. 2009'da brain cycles albümü ile harikalar yaratmıştır. yeni jenerasyonda blues ezgileri, hard rock ve daha sert bir şekilde şarkılarına yansıtmışlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar