bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- günlük tutan erkek4
- yavrum diye hitap eden erkek4
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kale3112 entry ni beğendi3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- burunla blok flüt çalabilmek6
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti2
- kadın yazar çekme başlıkları6
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek2
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- mine tugay3
- devalüasyon yakın mı2
- mustafa kemal2
- geldimgittim5
- tai lung12
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- şenay gürler3
- kiraz vs vişne4
- nasıl zengin olunur2
- sinek sokması3
- nazi sineması2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması11
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- kafaya kuş sıçması5
- lex luthor'un babası2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- hegelci giremez2
- silikon çekmek2
- ortega sedat2
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- tak tak sedat2
- yeşil nohut3
- yazın çorap giyen insan3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- türkiye de iş hayatı3
- kadını kırbaçlamadan sevişemem ben2
- çarşının orta yerine sıçmak2
yedinci nesil bir yazar daha sen de hoşegldin koştur bakalım sözlükte.
peltek süzgeci olarak da bilinir. kendileri tarafından; "ggggg"* diye telaffuz edilir.
görülen ilk 7. nesil yazar. semada beliren bir şey. lise 2 öğrencisinin, lise 1 den yükselince "çömezlik"ten kurtulma anında yaşadığı sevinci yaşar gibi oluyorum, gözlerim doluyor.
japonca da kullanılmayan harftir.
edit medit: Hangi akıllı buna eksi verdiyse tebrik ediyorum onu gerçekten.
edit medit: Hangi akıllı buna eksi verdiyse tebrik ediyorum onu gerçekten.
beyazıt öztürk ün bir türlü rahat olarak söyleyemediği harftir. he birde 7. nesil yazarmış, hemde ilki.
AA GERÇEK BiR 7. NESiL YAZAR. HOŞ GELMiŞ. KARDEŞLERiN NERDE. SiZE iYi DAVRANCAKMIŞIZ YÖNETiM UYARDI. BAK SENi CiMCiKLEYECEĞiM AMA ZALLA SÖYLEMEK YOK TAMAM MI?
benim gibi 7.nesil yazar
hoşgelmişiz sefalar getirmişiz.
ne o biz şimdi kardeşmiyiz?
hoşgelmişiz sefalar getirmişiz.
ne o biz şimdi kardeşmiyiz?
bir japonların birde beyazıt öztürk'ün kullanmadığı sessiz harftir.
gece gece ateistlerin gerçek dost olmadığını, cevabını bulamayacağım sorularla fazla derine dalmamamı "öğütleyen" yazar. hadi hayırlısı...
söyleyemeyenlerin aşırı tatlı olduğu harftir ammavelkain s harfini söyleyemeyenlerle yarışamaz.
(bkz: peltek sevgisi)
(bkz: peltek sevgisi)
(bkz: geri vites olan r);
genel de yan çizen geri adım atanlar için söylenir halk arasında. güzel bir geyiktir.
bir nick olatak r harfi ise görecez bakalım entry nick uyumunda adını görmek istemeyiz.
(bkz: Hoş gelmiş)
genel de yan çizen geri adım atanlar için söylenir halk arasında. güzel bir geyiktir.
bir nick olatak r harfi ise görecez bakalım entry nick uyumunda adını görmek istemeyiz.
(bkz: Hoş gelmiş)
7. nesil musluman kardesim.
yeni yazar olduğu kolaylıkla göze çarpan yazar.
bazı küçük çocukların "y" sesi ile geçiştirdikleri harf.
(#9902828)
düşüncelerine katıldığım nesildaş yazar.
düşüncelerine katıldığım nesildaş yazar.
kendisi aslında türkiye'deki inançlı kesimin ta kendisidir.
Öncelikli olarak hiçbir konu hakkında bilgi sahibi değildir fakat fikir sahibidir. En baştan başlayalım;
Kişi ateistlerin kendilerini allahtan zeki sanması diye bir başlık açıyor. Kendisi yazdığı başlıktaki ironiyi göremiyor.
Ateizm'de yaratıcı ruhun olmadığı gibi hiçbir ateistinde kendini allahla yarıştırmasına gerek yoktur.
Sizin inançlarınıza göre zaten allah şeytanla bir yarış içinde, yan yana dükkan açan 2 bakkal edasıyla nispetleşmektedirler.
Diğer bir durumsa kişinin yazdığı şeylerden çıkan sonuca göre inançlı bir insan. Eisntein'in allaha inandığını da sanırsam 4-5 ay önce facede küçük einstein'in profesöre verdiği ayardan çıkarmış olmalı. Ancak zekası yine bir profun ilkokul dengi bir okulda neyi anlattığını sorgulayamış.
inançlı bir insan inanç sistemine göre yaradılanı yaratandan ötürü sevebilmeli, kendisiyle aynı şeyleri düşünmeyenleri sokak sürpüntüsü diye tanımlamamalı..
Ama nerde... Dünyada müslümanlık böyle işliyor.. Anlayışsızlık, intihar komandoları, saldırılar, kırbaçlar, türbanlar...
Müslümanlık harici dinini kanla savunan bir din daha yok..
Öncelikli olarak hiçbir konu hakkında bilgi sahibi değildir fakat fikir sahibidir. En baştan başlayalım;
Kişi ateistlerin kendilerini allahtan zeki sanması diye bir başlık açıyor. Kendisi yazdığı başlıktaki ironiyi göremiyor.
Ateizm'de yaratıcı ruhun olmadığı gibi hiçbir ateistinde kendini allahla yarıştırmasına gerek yoktur.
Sizin inançlarınıza göre zaten allah şeytanla bir yarış içinde, yan yana dükkan açan 2 bakkal edasıyla nispetleşmektedirler.
Diğer bir durumsa kişinin yazdığı şeylerden çıkan sonuca göre inançlı bir insan. Eisntein'in allaha inandığını da sanırsam 4-5 ay önce facede küçük einstein'in profesöre verdiği ayardan çıkarmış olmalı. Ancak zekası yine bir profun ilkokul dengi bir okulda neyi anlattığını sorgulayamış.
inançlı bir insan inanç sistemine göre yaradılanı yaratandan ötürü sevebilmeli, kendisiyle aynı şeyleri düşünmeyenleri sokak sürpüntüsü diye tanımlamamalı..
Ama nerde... Dünyada müslümanlık böyle işliyor.. Anlayışsızlık, intihar komandoları, saldırılar, kırbaçlar, türbanlar...
Müslümanlık harici dinini kanla savunan bir din daha yok..
world cup 2002de brezilya'nın kilit oyuncularının isimlerinin başladığı harf.
(bkz: ronaldo)
(bkz: ronaldinho)
(bkz: rivaldo)
(bkz: roberto carlos)
(bkz: ronaldo)
(bkz: ronaldinho)
(bkz: rivaldo)
(bkz: roberto carlos)
beyazıt öztürk'ün düşman ilan ettiği harf
Geleneklerine bağlı, bayrağına bağlı, vatanına bağlı nesildaşım yazardır. (bkz: daha ne olsun)
takdir ettiğim yazar.
#10451127 takdiri gerçekten hakeden yazar.
nikime kadar yolu olan yazardır.
Ne gariptir ki küfür ederken ve bazı sözcüklerde söylediğim, geri kalanında diyemediğim harf. Sırf bu sebeple r harfi olmayan isimler olmasına dikkat ettim, çocuklarımın adında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar