bugün
- balık etli mi kuru götlü mü2
- türk müsün türkiyeli misin12
- alin3
- milli muharip uçağı kaan3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez4
- ona bir şey söyle10
- nasıl birisiniz6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- beni özleyenler elime mum diksin15
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- hırvatistan12
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- rüyada nervio yu görmek8
- ayrılık6
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- yunanistan29
- anın görüntüsü16
- ispanya daki göçmen krizi8
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- ölüm5
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- gecenin rap şarkısı3
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- mutlu kalmak için öneriler6
- yazarların ruh hali3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- favori coldplay şarkınız4
- gecenin şarkısı3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- japonya23
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- en son aldığınız iltifat14
- her gün alkol almak4
- yeni dünya düzeni4
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- irmik helvası vs un helvası18
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması7
- sözlükteki derin yapılanma4
- gürcistan26
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
sıfat
1. ''ronaldinho'' olarak bilinen futbolcuya benzerliği ifade etmek için kullanılan söz.
2. bir isim ''sıfat'' olarak kullanılabilecek duruma gelmişse o isim büyük bir isimdir. ronaldinho da böyle bir isimdir. 10 numara pozisyonunda oynayan ve genellikle brezilyalı; kıvrak, yaratıcı, sempatik ve tahmin edilemez futbolcular için kullanılan bir sıfattır.
örn:
- şu topçu bayaa iyiymiş!
- aynen, ronaldinho bir topçu.
özlüyor be insan!
1. ''ronaldinho'' olarak bilinen futbolcuya benzerliği ifade etmek için kullanılan söz.
2. bir isim ''sıfat'' olarak kullanılabilecek duruma gelmişse o isim büyük bir isimdir. ronaldinho da böyle bir isimdir. 10 numara pozisyonunda oynayan ve genellikle brezilyalı; kıvrak, yaratıcı, sempatik ve tahmin edilemez futbolcular için kullanılan bir sıfattır.
örn:
- şu topçu bayaa iyiymiş!
- aynen, ronaldinho bir topçu.
özlüyor be insan!
30 yaşımdayım şu ana kadar gördüğüm en iyi topçulardan biri...
ozellikle barcali ronaldinho...
ozellikle barcali ronaldinho...
vidmolydeki ''ronaldinho, ronaldinho, ronaldinho'' diye başlayan saçma reklamlarından tam kurtuldum derken yeni bir reklamla karşılaştım. eskiden reklamın üzerine tıklayınca yeni pencere açılıyordu ve reklam kendiliğinden kapanıyordu, artık o da yok.
brezilya'lı emekli futbolcudur. dünyanın en iyi futbolcusu sayılır.
dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncusudur. ayrıca o ronaldinho reklamlarınında amınakoyim.
Ilk gordugumde bu ne sokak serserisi demistim. 2018'de doga koruma alanina izinsiz hotel yaparak dogaya verdigi zararlar icin 10m dolar ceza yemis bu arada pasaportuna el konmus, sanirim hala 2m dolarini odeyememis durumdayken, sahte dokumanlarla paraguaya kacarken yakalanmis.
Bizim ulkede dogmus olsan, manyas kus cenetini sitelerle doldursan yine bisey olmazdi...
Note: Bu arada yahoonun haberleride cok guvenilir diil asagiya yorum yapanlar ozel ucakla birinin davetiyle gittigini ulkesine geri donerken polisin tutukladigini kacmasinin soz konusu olmadigini, ayrica haberdekinin aksine elindeki pasaportun sahte diil mahkeme karariyla kisitlanan asli oldugunu soyluyolar...
Bizim ulkede dogmus olsan, manyas kus cenetini sitelerle doldursan yine bisey olmazdi...
Note: Bu arada yahoonun haberleride cok guvenilir diil asagiya yorum yapanlar ozel ucakla birinin davetiyle gittigini ulkesine geri donerken polisin tutukladigini kacmasinin soz konusu olmadigini, ayrica haberdekinin aksine elindeki pasaportun sahte diil mahkeme karariyla kisitlanan asli oldugunu soyluyolar...
Brezilyalı eski futbolcudur.
uyuşturucu bağımlılığı yüzünden maddi ve manevi olarak çok kötü durumda olan futbolcu. eski bir efsane.
Ben zamaninda milyon dolarlar kazanan futbolcuların maddi anlamda zor duruma düşmesini bir türlü anlayamıyorum.
Hiç mi geleceğe yönelik yatırım yapmazsınız amk ? Hadi yatırım işinden anlamıyorsun, hiç mi finansal danışman/ yatırım danışmanından yardim almıyorsunuz da böyle rezil oluyorsunuz ?
Ne kadar aptal aptal işler ya.
Hiç mi geleceğe yönelik yatırım yapmazsınız amk ? Hadi yatırım işinden anlamıyorsun, hiç mi finansal danışman/ yatırım danışmanından yardim almıyorsunuz da böyle rezil oluyorsunuz ?
Ne kadar aptal aptal işler ya.
ronaldo gaucho de assis moreira isimli futbolcunun bilinen ismi.
yani ne yapak şimd.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar