bugün
- şükredilecek şeyler8
- iki zenciyle aynı odada uyumak5
- zorunlu eğitim paradoksu4
- dejavu yaşamak6
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması26
- hindistan'a atom bombası atmak3
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- en son ne yediniz5
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlük erkeklerinin göğüsleri10
- haftanın gammazları listesi25
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- tarih tekerrür eder mi6
- zeytin ağacı2
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- dayanamayıp kitap almak2
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- anın görüntüsü21
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- ahmet mümtaz taylan3
- süleymancılar6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- farklı bakış açıları3
- meme arasının terlemesi4
- ispartalı kızların gül kokması8
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- beyaz ekmek3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri3
- yüksekten düşen karınca3
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği3
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
Betası için kayıt olduğum oyun. Trailerlara bakılırsa efsane bir oyun olacak. Senelerini quake 3 e vermiş bir quaker olarak aşırı derecede heyecanlıyım.
daha şimdiden hilecilerle dolup taşan oyun. imkansız bir şekilde daha oyunun ilk dakikasında siz 2-3 kişiyi anca öldürebilmişken karşınızdaki 20-30 oluyor, yok böyle bir şey. net şekilde aimbot var. açın youtube'a bakın. 90 lira ver ama cheaters'lardan oyunun anası s.kilsin. bravo bethesda.
yetenek ve taktiğin buluştuğu FPS'nin alemlere geri dönüşüdür. CS'nin çıkması FPSler için yükselişken aynı zamanda da düşüştü. Çünkü CS gidilebilecek yolları sınırlı, bakılabilecek köşelerin sınırlı, arkanın genelde sağlamda olduğu ve refleks denilen olgunun olabildiğince minimize edildiği oyundu. Amaç herkesi FPS oynayabilir hale getirmekti. Sonra COD serisi çıktı. Aksiyonun bol lakin yeteneğin gerekmediği oyun (ki 2,4,5,6 ve B.O'yu çok severim) FPS daha da populer oldu ama gerçek oyunculuk azaldı. Sonra da BF serisinin populerliği. Muhteşem bir atmosfer ama CODdan daha da az refleks first person shooter değil tank, helikopter şöförü olduğunuz bir oyun. Sonrasında Bethesda Doom'u çıkardı. Gerçek FPSlerle hiç tanışmamış nesile gerçek FPS'nin, aksiyonun, refleksin ne olduğunu yavaş yavaş hatırlattı. Quake Championsla da Quake ruhuna geri döndü.
Oyunun içeriğine gelirsek eğer. Tam sürümünde haritalar, oyun türleri çeşitlenmediği sürece benim gibi FPS türü aşıkları harici insanları sıkacak oyundur. Playersunknown battleground gibi LOL gibi yetenek değil zaman öldürmece oyunlarını oynayan neslin Quake'in içerik bakımından bu yavanlığını kaldıracağını düşünmüyorum. Bana tekrar dönersek hala canı sıkıldıkça quake 1 ve quake 2 açan biri olarak uzun süre oynarım. Ayrıca CS, BF, COD nesli bilsin ki hacker dediğiniz kimi insanlar hacker değil quaker * ama oyunda hack yok değil tabi.
Oyunun içeriğine gelirsek eğer. Tam sürümünde haritalar, oyun türleri çeşitlenmediği sürece benim gibi FPS türü aşıkları harici insanları sıkacak oyundur. Playersunknown battleground gibi LOL gibi yetenek değil zaman öldürmece oyunlarını oynayan neslin Quake'in içerik bakımından bu yavanlığını kaldıracağını düşünmüyorum. Bana tekrar dönersek hala canı sıkıldıkça quake 1 ve quake 2 açan biri olarak uzun süre oynarım. Ayrıca CS, BF, COD nesli bilsin ki hacker dediğiniz kimi insanlar hacker değil quaker * ama oyunda hack yok değil tabi.
Doğuştan id software hayranı olan ve tüm quake serisini ek paketleri ile birlikte defalarca bitiren şahsımın birazdan oynamaya başlayacağı oyundur. ilaç gibi geleceği kesin. Fakat gotik, kaotik ortamlarda geçen ve senaryo olarak quake 1'in devamını baz alan bir devam oyunu çıkarmadığı için john carmack'a feci şekilde kırgınım.
Edit: Soundtrackte Charlie Clouser ın da imzası olmalı zira oyunda bazı müzikler feci derecede saw serisinin meşhur hello zepp'ini anımsatıyor. Nine inch Nails grubunun klavyecisi olan Clouser aynı zamanda quake 1in de soundtrackinde yer alan bir isimdi.
Edit: Soundtrackte Charlie Clouser ın da imzası olmalı zira oyunda bazı müzikler feci derecede saw serisinin meşhur hello zepp'ini anımsatıyor. Nine inch Nails grubunun klavyecisi olan Clouser aynı zamanda quake 1in de soundtrackinde yer alan bir isimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar