bugün

görsel
Geldim geldim ne olmuş anlatın çatlarım.*
Beyaz aşkı yüzünden esmer teyzelerin hedefine giren masum yazar.
Takma dişini çıkarır mısın ne dediğin anlaşılmıyor.
vay vay vay.. kendisinden hiç beklenmeyecek hareketler gerçekten..

neyse.. karışıp kötü olmak da istemiyorum ama söylenilen şeyler yenilir yutulur cinsten değil..
görsel

Beyaz tenlilerin, şahı kurtarıcısı olan yazardır. Sizlerden başkasını sevemem. Şah'ım ben şah.
Beyaz tenlilerin yegane koruyucusu. Birisi buna beyaz bir yenge bulsun yoksa bize atlamasından korkuyorum. Bir adet mağdur.
görsel

Ya şapşal mısın sen ya deli.

Mahsuni Bir yazar.
Buruk yarım yitik.
Takipçi kasan şebelek. iki kez takip etti geri döndüm takibine. Sonra aklınca takipten çıkarmiş. ilgi şeyleri her cinsiyetten var.
Yıllardır çizgisini değiştirmedi severek takip ediyoruz. Ayrıca nazmiye bunu görüyosan bize ulaş.
iyi popodan anlayan elmanın limonun değerini bilen karpuz sevmeyen yazardır.
bütün sırrı bozan onuncu nesil yazar. ayrıca;
(bkz: bu çocuk okur)
Gelmiş vana hep aynı şekeri atıyorsun diyor. Hayır 2 tane var dedim inanmadı. Buyrub promer bey:

Bu 1
görsel

Bu 2
görsel
Saati değiş bari ulan.
Fotoshop yetmedi mi ona?

Kül yutmaz yazar.
şekerlerin baktığı yön farklı sayın yazar. üsttekinde de hafiften flu. gözleriniz için sizi göz doktoruna yönlendiriyorum.

gözü bozuk yazar. püüü!
Kendisini az önce tam 4 kere evet yanlış okumadınız 4 kere satrançta yendim aghsdjgjd entrylerde daha zeki birine benziyordun promercim.
Beyaz tenli diye şaha yol verdim.
Ekmeğimi çamura atacak değilim.
Hehehehehe.
Peki siyah olduğum oyunlar?
açık eksiledim diye beni açık oylayan yazar. vicdan azabı çekiyorum şu an. tam da şu an.
görsel
Nick altına gelerek dolaylı yoldan, beyaz tenli meşaji vermek , radyoaktif risk içermektedir.

Uyarıyorum tek nokta esmerleşmiş hücre pigmenti bulursam solaryuma kendim götürürüm.
Reyiz yanlış yaptıysak affet. Biz de yanlış olmaz yalnış olmuştur.

Bir elit yazar
Promercim hayatta 3 beyazdan uzak durmak gerekirmiş
Kaşınma cnm.
görsel
görsel
görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026