bugün
- kemalist dünya17
- sözlük yazarlarının kombinleri5
- birader yazar olmak13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- bakir erkek istiyoruz kampanyası3
- allah8
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- canımın sürekli hamburger çekmesi4
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- galatasaray lobisi9
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- cemevinde hain kemal sloganları8
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi4
- ona bir şey söyle9
- aile evinde yaşamak6
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- üniversitelerin gereksiz olması8
- devletin her şeye karışması3
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- biraderilli del biraderiye2
- lahmacunu elle yiyen kız20
- arda güler4
- cik cik vs bik bik2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- atilla olgaç2
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- sözlüğü bırakmak istemek3
- kemalistler9
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- 2026 dünya kupası23
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- pforzheim şu an 34 derece2
- demet evgar10
- bulla dava açmak2
- kayra2
dünya çapında dinlenen bir müzik istasyonu.
bir ara krizin de etkisiyle sürekli remix çalan, son iki aydır dinleyemediğim radyo.
burası power fm, her an her şey olabilir sloganlı radyo istasyonu. aynı zamanda sitesinde oldies'ten tutun urban'a kadar her türlü müziği barındıran web radyosuna sahip radyo kanalı.
diğer radyoların da dinlediği tek radyo.
sık dinleyen biri değilim ama birkaç haftadır ne vakit açsam " fuck you very much " diye bir şarkı çalan radyo. az dinliyorum diye bana mesaj mı veriyorlar acaba?
bugün itibariyle Bay J ve Geveze gibi iki önemli ismini Virgin Radio ya kaptırmış olan radyodur. geri kalanlar da yakında doğuş grubunun diğer radyolarına kaçarlar düşüncesine kapılmıyor değilim. radyo dünyasının en güçlü kişisi olduğunu sanan cem hakko ya bu kapak yakıştı sanırım. çalışanlarına 150 cm lik boyunun verdiği güçle ego kurup hayatlarını çekilmez hale getirmenin en güzel karşılığını birer birer hepsini kaybederek almaya devam etmektedir.
çoğu zaman severek dinlediğim yabancı müzik yayını yapan radyo ! 100.0 .
arabada devamlı açık olan frekans. sabahsa geveze in the morning demeden güne başlamamak. akşam ise bay jsiz günü bitirmemk.
2 gündür internet yayınında çokça donan radyo. hatta dün çalışmıyordu. lan iyi ki bir cenk erdem için radyo dinleyesim geliyor, onu da yaptırmıyorlar. bu arada donmayan link var mı?. *
aynı şarkıları çevirip duran radyo. arşivi mi kısıtlı nedir?
pazar günleri, insanı mest eden eski pop şarkıları çalan kaliteli bir radyomuz.
djlerinin konuşma şeklinin bir garip olduğunu düşündüğüm radyo. kalitesinden şüphe yok ama power fm derken paovır ef-em demelerinin amacı nedir? pavır işte.
bu yaz we no speak americano şarkısını meşhur etmiş radyo..
bugün 18.doğumgünü olan Türkiye'nin sayılı, kaliteli yabancı müzik radyolarındandır.
meltem cumbul'dan gevezeye, bay j'den cenk erdem'e, arkın çelik'ten mehmet ali'ye kadar bir çok radyocuya ev sahipliği yapmış/yapmaktadır.
Müzik sektörüne hakim bir çok insanı bünyesinde barındırır.
power fm'in bu kadar iyi olması diğerlerinin tabiki kötü olduğu anlamına gelmez. ancak 18 yıldır bir çok radyo açıldı, kapandı, isim değiştirdi, tarz değiştirdi. ama bu adamlar çizgilerini hiç bozmadılar. bunda cem hakko'nunda emekleri özverisi inkar edilemez.
çünkü mp3 kültürü ile artık müzik dinlemiyor, müzik tüketiyoruz. herşeye rağmen bozmadı radyosunu ya da satmadı.
gel gelelim ben bu insanları 11-12 senedir dinliyorum. saçımı süpürge etmedim ama kulaklarımı sağır ettim desem yalan olmaz.
sadık bir dinleyicileri olarak söylüyorum ki:iyi doğdun power fm.
meltem cumbul'dan gevezeye, bay j'den cenk erdem'e, arkın çelik'ten mehmet ali'ye kadar bir çok radyocuya ev sahipliği yapmış/yapmaktadır.
Müzik sektörüne hakim bir çok insanı bünyesinde barındırır.
power fm'in bu kadar iyi olması diğerlerinin tabiki kötü olduğu anlamına gelmez. ancak 18 yıldır bir çok radyo açıldı, kapandı, isim değiştirdi, tarz değiştirdi. ama bu adamlar çizgilerini hiç bozmadılar. bunda cem hakko'nunda emekleri özverisi inkar edilemez.
çünkü mp3 kültürü ile artık müzik dinlemiyor, müzik tüketiyoruz. herşeye rağmen bozmadı radyosunu ya da satmadı.
gel gelelim ben bu insanları 11-12 senedir dinliyorum. saçımı süpürge etmedim ama kulaklarımı sağır ettim desem yalan olmaz.
sadık bir dinleyicileri olarak söylüyorum ki:iyi doğdun power fm.
bay j ve gevezenin virgin radio ya transfer edilmesini müteakiben isimlerini bilmediğim iki tane boş konuşan zevzeği almış, virgin radio nun büyük derecede öne geçmesini sağlamıştır.
harbiden güzel radyo. frekansıda çok karizmatik tam 100'de çekiyor yani 100.0 sahibi cem hakko'dur.
genelde yabancı hit müzik yayınlar, türkiye'nin yarısında 100 frekansından yayın yapmaktadır. arada sırada piyasaya power fm hits dance yok summer 2010 gibi cd'ler çıkar ama özetle power fm kaliteli radyodur.
power fm frekansları
100.0 istanbul
100.0 Ankara
100.0 izmir
100.0 bursa
100.0 izmit
102.9 Adana
100.0 Antalya
100.0 Samsun
100.0 Alanya
100.0 Kuşadası
100.0 Balıkesir
100.0 Bolu
100.0 Denizli
100.3 Diyarbakır
100.7 Erzurum
100.5 Eskişehir
100.7 Gaziantep
101.0 iskenderun
105.0 Mersin
100.0 Çeşme
100.0 Kayseri
103.3 Malatya
100.3 Muğla
100.0 Bodrum
100.3 Fethiye
100.0 Göcek
100.0 Marmaris
100.7 Sakarya
100.0 Çorlu
genelde yabancı hit müzik yayınlar, türkiye'nin yarısında 100 frekansından yayın yapmaktadır. arada sırada piyasaya power fm hits dance yok summer 2010 gibi cd'ler çıkar ama özetle power fm kaliteli radyodur.
power fm frekansları
100.0 istanbul
100.0 Ankara
100.0 izmir
100.0 bursa
100.0 izmit
102.9 Adana
100.0 Antalya
100.0 Samsun
100.0 Alanya
100.0 Kuşadası
100.0 Balıkesir
100.0 Bolu
100.0 Denizli
100.3 Diyarbakır
100.7 Erzurum
100.5 Eskişehir
100.7 Gaziantep
101.0 iskenderun
105.0 Mersin
100.0 Çeşme
100.0 Kayseri
103.3 Malatya
100.3 Muğla
100.0 Bodrum
100.3 Fethiye
100.0 Göcek
100.0 Marmaris
100.7 Sakarya
100.0 Çorlu
Her eve geldiğimde odamı toplarken 10-15 dakikalığına dinlediğim ve her seferinde "lan yine mi aynı şarkı" diyip buna rağmen hala dinlediğim radyo kanalı.
Her akşam 11-07 arası beni benden alan radyo kanalı.
''sen! öndeki radyoyu takip et'' şeklinde hoş sloganı olan radyo. ayrıca şu saatlerde cenk-erdem beylerin programlarının sonuna gelinmiştir.
sabahtan akşama kadar aşağı yukarı 10 şarkının evirip çevirip çalındığı radyo...*
an itibariyle program yapmakta olan hatunların ilginç gülüş efektleriyle beni benden almış radyo.
hali hazırda david guetta dj mix çalan radyo. dinliyoruz.
şimdi de armin başladı hadi bakalım. dinleyin radyosu.
'hits music only' repliğini benimseyerek , kısaca ; 'biz son çıkan hit müzikleri çatlak plak gibi tekrar tekrar çalarız kardeşim işine gelirse' deyip dinleyicide beyin obezitesi yapan radyo. trt radyo 3 e bakıp radyoculuğu öğrenmesi gereken radyo , yani anlayamıyoruz o meşhur top listenizi , ha şarkıyı çalıp para alıyorsanız sahibinden o ayrı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar