bugün
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz10
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj3
- işkembe çorbası seven kız6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız4
- sixpackli sanat tarih siyaset bilen seksi kadın3
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- pul biberli pilav6
- çamaşır makinesinde yorgan yıkamak7
- şeker hastalığı9
- pasifler apartmanı4
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar18
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak6
- özel sektör de çalışmak11
- duygusal boşluğunu doldururken hpv kapan kız3
- söğüşçü aco7
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi10
- almanya da doğmuş olmak2
- kalabalığı seviyor musunuz2
- putka yaptırmak2
- en ılık burç5
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- tekerlek toplayan cocuk4
- cahit berkay3
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- ellerim bos gonlum hos14
- kızlar buraya bakar mısınız7
- ruh hastası aktiviteleri6
- friedrich engels2
- cihangir solcusu3
- sovyet sosyalist cumhuriyetler birliği2
- avokado yiyen insan2
- galatasaray büyüklüğü14
- aç kalınca fare yemek3
- arkadaşlar bakar mısınız14
- arapçayı kutsal sanan gerzek4
- memurluk2
- celayir emmi beynim zaten zongliiii2
- şanlıurfa şehir hastanesi6
- yazarların anlık durumları3
- muslettin amca5
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- genelevim4
- mini etek topuklu ayakkabı fileli çorap üçlüsü2
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- lukaku vs abdülkerim6
- ermenice6
- işkence çorbası2
- ben geldim naneler6
- vincenzo montella8
düşünceleri ve düşündüğü şeyleri direkt yazmasıyla dikkatimi çekmiş yazardır. insanları belirli bir kalıba sokmadan herkesin herşeyi dinleyebileceği, okuyabileceği ve hatta benimseyebileceğinin örneğidir. varolsundur.
ne diyorsa doğrudur yazarıdır.
efendi, nazik yazar. valla galatasarayliymis, helal. abberline ve i belong to che ile beraber ali sami yen eski acikta sari demek istedigim yazardir. *
takip listeme aldığım yazardır. her konuda edecek bir iki bilgi dolu lafı olan ender insanlardandır.
ismini verdiği şarkıyı beğendiğim için şarkı söylemesini istediğim yazar. nick altımdan bana şarkı söylemesini istiyorum. ben de onun nick altında dans edebilirim.*
neyse.
hoş geldin dediği için de teşekkür ediyorum. hoş buldum.
neyse.
hoş geldin dediği için de teşekkür ediyorum. hoş buldum.
sözlükteki yazarlara bir şarkı yollayıp yazarların beynini yıkamaya çalışan bir android olmasından şüphelendipim yazar.
(bkz: sen bana birini android)
(bkz: sen bana birini android)
humanist yazar. benim icinse bir abi.
kadin dusmanligi yaptigima dair dusunceleri olan yazar. benzeri elestirileri erkekler icinde yapacagim, o zaman bana erkek dusmani diyecek mi merak konusudur. kilibik erkek der belki.
kadin dusmanligi yaptigima dair dusunceleri olan yazar. benzeri elestirileri erkekler icinde yapacagim, o zaman bana erkek dusmani diyecek mi merak konusudur. kilibik erkek der belki.
(bkz: poisonx/#3938925)
tanışmak istediğim yazar. ya da şarkının ismi.
tanışmak istediğim yazar. ya da şarkının ismi.
baktığım osuruk falında yıldızlarını düşük gördüğüm, gezegenlerini acilen birleştirmesi gereken yazar.
(bkz: aram olalım)
(bkz: aram olalım)
arkadaşım yazar. iyi huylu ancak sorgulamayı seven, müzikal olarak zevk sahibi olan ve bundan gurur duyması gereken ve aynı zamanda duyan, mümkün oldugunca anlaşabildigim yazar.
(bkz: iyi cocuk ya)
(bkz: iyi cocuk ya)
düşüncelerimin uyuştuğu gerçekten güzel yazan bir yazar.
(#3765570)
yaşadığım acıyı sürekli tuzlayarak kendimi daha da kötü hissetmeme sebep olan yazar. gidemedim kardeşim ne var yeaaa... mariya mariyaaa...
yaşadığım acıyı sürekli tuzlayarak kendimi daha da kötü hissetmeme sebep olan yazar. gidemedim kardeşim ne var yeaaa... mariya mariyaaa...
bana müzik kariyeri teklif eden abim. bir ara derin mevzulara girdiler, şahsımı aydınlattılar.
metalci yazar.* tophane'de kulaktan kulağa oyunu sırasında yaratıcı buluşlarıyla gülmemizi sağlamıştır, sağolsundur.
başka bir içki masasında yine muhabbetin dibine vurmak dileğiyle diyorum kendisine buradan.
başka bir içki masasında yine muhabbetin dibine vurmak dileğiyle diyorum kendisine buradan.
beni zirve sonrası sağnak yağmura rağmen karaköy iskelesine kadar yolcu eden hoş sohbetli yazar.
çelik ile ege arasında ışıltılı bir karizmaya sahip olan, ayhan akman' a üçlü tezahuratın başı çekeni. memnun olunan isim.
Otobüs firmaları ile başı derde giren yazar . Alternatifleri için önerilebilecek firmalar ...
(bkz: varan)
(bkz: ulusoy)
(bkz: seç turizm)
(bkz: varan)
(bkz: ulusoy)
(bkz: seç turizm)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar