görsel
Doctor who izlediğini sanan ergen kafalılar yüzünden hakkı yenen adam 2017 noel özel bölümüyle doctor rolünü bırakacaktır senin doktorunu hiç unutmayacağız güzel adam.
özleyeceğiz. umarım başka rollerde görürüz kendisini. doctor olarak benimsemeyenlerin aksine çok da iyi bi doctor idi.
ilk başlarda ne biliyim ısınamadım doctor who'da ki doctor rolüne sonradan anladım ki bu dizinin yönetmenleri boş adam seçmezmiş doctor rolüne çok yakışan oyuncudur.
not: önyargılı olmayın.
bundan sonra doctor rolüne kim seçilirse seçilsin david tennant'ı aratacaktır çünkü tennant öyle bir doctor profili ortaya koydu ki bir daha hiç kimse o mertebeye erişemez.(evet bu kadar iddaalı konuşuyorum)

peter capaldi hakkında görüşüm ise matt smith'den çok daha iyi bir doctor olacağı yönünde. matt smith'den sonra zaten yaşlı birinin doctor rolünü oynamasını istiyordum ki bence capaldi bu açıdan harika bir seçim. 5 yaşından beri doctor who hayranıymış ve uzun süredir bu rolü istiyormuş zaten.
bin yaşında olan doktor karakteri için seçilmiş olması, bu rol için fazla yaşlı olduğu düşünülerek eleştirilen aktör.
kesinlikle sayılı iskoç aktörlerden biridir.
the thick of it filmi oyunculuğunun zirvesidir.
kendisi öyle bir fandır ki, gazetelerde şurda burda doctor who mektupları yayınlanmıştır çocukluğunda. rolü aldığına manyak bir şekilde sevinen, gözleri fır fır dönen, çok iyi bir doktor sergileyeceğine yürekten inandığım şahıs. canlı yayında açıklanırken onun olduğunu gördüğümde nasıl sevinmiştim, nitekim david tennant da bildiğimiz üzere yine doctor who hayranıydı ve çok güzel iş çıkardı. sanırım işe yürek koyunca böyle oluyor.

kendisi david tennant zamanında fires of pompeiibölümünde rol almıştır. ilginçtir ki, aynı bölümde daha sonradan matt smith ile oynayacak olan karen gillan da vardır.

http://media.comicbook.co...2013/08/peter-capaldi.jpg

peter capaldi'nin rol aldığı bir yapımdan derlenmiş videosu. *
https://www.youtube.com/watch?v=YCC4-gYpnc4

(bkz: fuckity bye)
christopher eccleston, david tennant ve hatta matt smith'i bir potada erit deseler sanırım ortaya bundan iyisi çıkmazdı.

tip david tennant ama matt smith gibi deli bakan ve daha da güzeli christopher eccleston gibi karanlık bir havası var. tabiî oynadığı kişiyle aynı değil ama olsun.

olur bu be!
Başlarda büyük bir şok geçirsem de yavaş yavaş ısındığım doctor'dur. Oscar ve Bafta sahibidir. Yeteneğinin yaşıyla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca yüzünden bilgelik akıyor adamın. Ilk defa, ilk günden moffat'a helal olsun moffat, adamsin diyecegim sanirim.
Kötü yorum yapanlarin hepsi at gözlüğü takıp izlemistir bolumleri. Efsane bir adamdir. Rolunun hakkini fazlasiyla vermektedir. Kucuklukten beri Whoviandir. Cok samimidir.
Doctor Who'daki rolüyle harikalar yaratan iskoç oyuncu. daha ilk sahnesinden sevmiştim zaten de sezon ilerledikçe adama karşı sevgim büyüyor resmen. Ben kendisinde David'in ve Christopher'in karakterlerindeki karizmatik-karanlık olaylarını gördüm ama 3 sezon boyunca Matt'in hiperaktifliğine alıştıktan sonra insan biraz özlüyor Matt'i. Ha bu demek değil ki Capaldi aşırı süper über düber bir doktor olmadı. Bu sezon bitince bir sezon daha kalsındır efendim kendisi.

Not: Bir röportajında Doktor olacağını öğrendiğinin ertesi günü sokakta bir çocukla karşılaştığını ve ''Sen Doctor Who'sun!'' cümlesiyle şoke olduğunu belirtmiştir. Sonra çocuğun 4. sezondaki rolünden bahsettiğini anlayınca biraz düzelmiş, çocukla fotoğraf çektirmiştir. Röportajında en son olarak da ''Çocuk o gün gerçekten de Doctor Who'yla konuştuğunu öğrenince neler yaşadı merak ediyorum.'' demiştir.

Not 2: Doctor Who'da oynamak kendisinin 6 yaşından beri hayaliymiş. çok büyük yamulmuyorsam en çok doctor who bölümü izleyen whovian oluyor bu durumda bu herif. Olum görebiliyorsunuz değil mi lan ne güzel bir şey olduğunu?

Not 3: Dışarı çekimlerinde hayranlarla rastlaşınca bütün molasını onlarla geçirdiği gibi bir gerçek de var bu arada.
1958, glasgow doğumlu doğal olarak iskoç aktör. 12. doktor* olmuş, şimdilik hayal kırıklığı yaratmıştır. tabi dizide görmeden karar vermemek gerekir.
kendisi türkçe konuşmuş tek doktordur iskoç aksanıyla ''çok teşekkür ederim'' demiştir ve bu davranışıyla kalpleri fethetmiştir, şahsi olarak matt dönemini sevmiyorum dizi fazlasıyla amerikanlaşmıştı ve matt i doktorluğa yakıştırmıyordum ama peter capaldi hiç öyle değil mükemmel bir doktor umarım bu sezon son sezonu olmaz da en az daha bir iki sezon daha izleriz tennant efsanesinden sonra sonunda izleyebileceğim bir doktor bu adam.
Kendisinden önceki her doctor gibi ilk başlarda "bu ne yea.", "böyle doctor mu olur?" elestirilerine maruz kalsa da, rolün hakkını vermiş hacı dayı. Eğer yeni serinin ilk doctoru olsaydı yıllarca konuşulan bir efsane olabilirdi. Senaryodan kaynaklı geriye giden diziyi, yayınlanan son sezonda ayakta tutmayı başarmıştır. Gelecek sezondaki yol arkadaşı pek hoşuma gitmese de beni yanıltmasını umuyor ve başarılarının devamını diliyorum.
https://twitter.com/9GAGG...status/711040327122030592
© copyright 2005 - 2026