bugün
- dinci ve müslüman kavramları8
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- anne pizzası10
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek4
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- ciguli2
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- dilim ekmek pizzası3
- trileçe7
- kendine sarılmak3
- giysi fiyatlarının uçması8
- yaşlılar2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- kızlar bu kadar parayı nereden buluyor2
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- selam sözlük2
- putin türkmüş11
- zorunlu eğitim10
- akşam yemeği2
- bencillik3
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- gece yürürken yanınızdan geçen gizemli siyah araba2
- türk vatandaşları türktür9
- osuruktan şiirler41
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- en sağ şeritteyken sola dönmeye çalışan şoför2
- plotonik aşkınızın fotosuna bakarak ne yaptınız2
- anın görüntüsü32
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- ismet gürbüz10
- her şeyi hatırlayan insan4
- tulumba tatlısı8
- laz böreği3
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- ismedin siyasi yorum yapmaması2
- türkiyeli olmak4
- seri gizli artı oy veren melek8
- ilk öpüştüğüm kız6
- adana kebap10
- tek adam4
- mahalle kültürünün yok olması4
2018 için özet kelime. Hadi bakalım 2:40 saat iyi ol.
Tıp dilinde ayak anlamına gelen bir terim.
kaybettiğini kabul etmek.
erkeklerin new age "acaba hatunu nasıl ezerim" aktivitesi..
bir kıza ofsaytın ne olduğunu anlatmaktan dem vurana pasif ofsaytı öğrettik, bu arkadaşlarla da fifa da buluşuruz.swh
bir kıza ofsaytın ne olduğunu anlatmaktan dem vurana pasif ofsaytı öğrettik, bu arkadaşlarla da fifa da buluşuruz.swh
kızla oynarken
-Gerard cığım yakıştı mı güzel kardeşim
erkekle oynarkene
-senden çocuğum olsun istiyorum Robben.
yürek burkan gönül dağlayan not:oyunu öğrettiğim kıza bile yenildim.ağlayanları burdan görüyorum.
-Gerard cığım yakıştı mı güzel kardeşim
erkekle oynarkene
-senden çocuğum olsun istiyorum Robben.
yürek burkan gönül dağlayan not:oyunu öğrettiğim kıza bile yenildim.ağlayanları burdan görüyorum.
fizik olayı çok iyi gibi gözüksede hangisinde bilmiyorum ama belki hepsinde yerçekimi problemi dolayısı ile topun normalden fazla şeyettiğini söylüyordu geçen fizikçi bir abi.
bir fifa degildir.
bir ortamda konsol olduğu zaman ilk sorulan oyun, muhabbetlerin dönüp dolaşıp "bir pes atsak mı?" ya geldiği noktadaki "pes"...
iki usta oynarken yapılan en büyük hata: gole giden son adama bir anlık gafletle faul yapmak sureti ile topu almaya çalışmak... yapma arkadaş kırmızı görüyorsun yenmenin zevki kalmıyor.
iki usta oynarken yapılan en büyük hata: gole giden son adama bir anlık gafletle faul yapmak sureti ile topu almaya çalışmak... yapma arkadaş kırmızı görüyorsun yenmenin zevki kalmıyor.
çoğu erkekten daha iyi oynadığım oyun. kendilerine çok güvenenler perişan oldu zamanında. *
evde pes kapışırken;
- ah yapma bunu
- oh beee nasıl kökledim ama
gibi sözlerin komşuya gitmesi ile yanlış anlaşılmaların çıkması.
- ah yapma bunu
- oh beee nasıl kökledim ama
gibi sözlerin komşuya gitmesi ile yanlış anlaşılmaların çıkması.
anasını siktiğim bug oyunudur.
agüero ve benzema oyunun allahıdır.
oyunda yay çizgisinden açı ile vurduğunuzda bırak ronaldo messiyi istersen veli kavlak olsun gol oluyor.
kalecilerin bi bok yediği yok.
sık sık direğe çarpar top.
siksen savunma yapamazsın.
(bkz: pes 2013)
edit: pes 2011 pes 2013 pes 2009 yani anlıyacağınız tek sayılılardan bi cacık olmaz. diğerleri de bir fifa olamaz.
tek tuttuğum yanı grafikleri.
agüero ve benzema oyunun allahıdır.
oyunda yay çizgisinden açı ile vurduğunuzda bırak ronaldo messiyi istersen veli kavlak olsun gol oluyor.
kalecilerin bi bok yediği yok.
sık sık direğe çarpar top.
siksen savunma yapamazsın.
(bkz: pes 2013)
edit: pes 2011 pes 2013 pes 2009 yani anlıyacağınız tek sayılılardan bi cacık olmaz. diğerleri de bir fifa olamaz.
tek tuttuğum yanı grafikleri.
yillar sonra zengin olursam pes diye bebek bezi markasi cikaracagim oyun nasil oynuyprsunuz bilader bunu fifa varken.konu kilit +rep .
dost ile ye, iç pes oynama.
bilgisayarda cafelerde oynanan tadı vermeyen oyundur. sanırım para verice daha zevkli geliyor. 2013 çıkmasına rağmen 2012'yi tercih ettiğim eğlenceli oyun.
Her geçen sene beklentilerin yüksek olduğu, her güruhtan erkeğin o veya bu nedenle bir kerelik dahi olsa oynamaya kalktığı, lan geçen sene ki daha iyiydi gibi kendine ait jargonlar oluşturan, yeri geldiğinde statü aracı olarak bile kullanılabilen futbolun dahi çocuğudur.
Not: Erkek kadın ilişkilerinde, kadın futbol erkek üçgeninin kramponsuz yeşil sahalarıdır, her geçen gün kadınların evrimiyle çiftler arasında kavga nedeni olma özelliğini kaybetmektedir.
Not: Erkek kadın ilişkilerinde, kadın futbol erkek üçgeninin kramponsuz yeşil sahalarıdır, her geçen gün kadınların evrimiyle çiftler arasında kavga nedeni olma özelliğini kaybetmektedir.
yavaştan demode olmaya başlayan oyundur.
konami'nin ürettiği konsol-pc oyunu pro evolution soccer'ın kısaltılmışıdır. Turnuvasına katılmıştım ve kazanmıştım. Ama fifa kadar iyi olmadığını düşündüğüm oyundur. Arada şirket farkı bile var. Adam akıllı lisans alamayan oyundur.
yıl olmuş 2012 man blue ney laaan!
2012de turnuvadan iyi para kaldırdığım oyundur. mağlup olduğumda her zaman kol bozuk olur. frikik çekmesi çoğu zaman kolaydır.
2006 ve 2007de iki ödül kazandığım oyundur.
Pek beceremesemde ara sıra oynarım.
sevgilimin yanında olduğum zamanlar bile pür dikkat oynadığı, lanet olası bir oyundur.
uzun bir zaman , erkek kişisinin sevgilisiyle arasını açmasıyla bilinen , erkeği alıp başka dünyalara götüren ve zamanla sevgilisindeki bağımlılığı gören birçok kızın anlayış gösterdiği oyun. erkeklerin birbirleri arasında statü belirleyendir . bahaneleriyle ünlüdür *
2- şaşkınlık, bıkma gibi sitemvari kelime. (bkz: pes doğrusu)
2- şaşkınlık, bıkma gibi sitemvari kelime. (bkz: pes doğrusu)
pes artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar