bugün
- sözlüğün en kötü yazarları6
- rümeysa eker11
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- bulgarların edirne'ye akın etmesi3
- kusurlarına rağmen sevmek4
- kolayca doğrulanamaz ezoterik bilgiler5
- başarılı gelecek öngörüleri4
- yasemin sakallıoğlu3
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas2
- uludağ sözlük'ün kaliteli bir sözlük olması4
- suca suruklenen cocuk3
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın4
- fenerbahçe3
- karımı döverim kime ne3
- şeyma subaşı2
- kadınları itici yapan detaylar2
- fikstür şikesi2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- beyaz tenli olmak4
- murat soner6
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- yazlıkçı teyzeler5
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi9
- tsk'daki tuğgeneral astsubay kavgası3
- galatasaray6
- her başlığa entry giren yazar2
- uğurcan çakır2
- petzold'un aynalar no 3 filmi4
- reha muhtar27
- nasıl bir kadınla evlenilmeli9
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar4
- uysaljakoben25
- ismail arı2
- bebe aspirin'in tadını çok ama çok özlemek3
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- sivrisinek2
- izmir3
- dünyanın sonu5
- evlilik masrafları17
- soul calibur3
- trabzonspor2
- kadınların aradığı erkek modeli11
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- yapay zeka ile flört uygulamaları3
- masumiyet körlüğü5
sherlock holmesi getirir akıllara.
biraz dexter biraz da doktor house.
vakit geçirmek için izlenebilir ama tutku haline gelmez.
benzeri çok var çünkü.
biraz dexter biraz da doktor house.
vakit geçirmek için izlenebilir ama tutku haline gelmez.
benzeri çok var çünkü.
şizofren, bulmaca ve klasik müzik müptelası, insanlarla ilişki kurmakta zorlanan aşırı zeki bir profesörün; bir takım cinayetleri çözmede lanet olası federallere yardım ettiği dizidir.
kesinlikle özgün bir karakteri televizyon tarihine sunmuş dizidir. farklı yöntemlerle çalışan iki farklı insanın aynı amaç uğruna çalışmasını anlatmaktadır.
ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde başlamış kaliteli polisiye dizi.
ingilizcede "algı" anlamına gelen sözcük.
klasik "surada olay olmus, cozelim corc!" polisiyelerinden bir deli gozuyle siyrilsa da, fazla kalici olamamis sanirim. yazik.
bir de insan kimseyi Natalie ve Caroline arasinda secim yapmak zorunda birakmasin, hatta Caroline'i hic sectirmesin, amin.
bir de insan kimseyi Natalie ve Caroline arasinda secim yapmak zorunda birakmasin, hatta Caroline'i hic sectirmesin, amin.
(bkz: rachael leigh cook)
3. mevsim 10. bölümünde yerli dizileri aratmayacak bir son dakika golüyle şubat'ta dönmek üzere ara vermiş dizi.
Tüm bölümleri izlemedim ama guzel dizidir sadece ilk ve son 5-6 dk icin izlenir emin olun.
Hadi aşktan bahsedelim. Aşk, beyni nasıl şekillendirir? Heyecan verici birileriyle tanışınca, o kişiler sinapslarımızı bir virüs gibi işgal ederler. Etkilenme, uyarılma ve hatta takıntılarımızı besleyen nörokimyasalları tetiklerler. Dikkatimiz dağılır. Sürekli o özel kişiyi düşünürüz. Ufuk açıcı bir dersin ortasında bile. Ama sadece düşünmekle kalmayız. içsel bir model yaratırız Ne düşüneceklerini veya nasıl hissedeceklerini öngörmemizi sağlayan bir simülasyon. Tabii, simülasyon gerçeklikle karşılaşınca ilişkiler zora girer. Bu da akla şu soruyu getiriyor: Gerçekten birine aşık olur muyuz? Yoksa o birinin düşüncelerimizdeki haline mi aşık oluruz?
Perception(2012)
Hadi aşktan bahsedelim. Aşk, beyni nasıl şekillendirir? Heyecan verici birileriyle tanışınca, o kişiler sinapslarımızı bir virüs gibi işgal ederler. Etkilenme, uyarılma ve hatta takıntılarımızı besleyen nörokimyasalları tetiklerler. Dikkatimiz dağılır. Sürekli o özel kişiyi düşünürüz. Ufuk açıcı bir dersin ortasında bile. Ama sadece düşünmekle kalmayız. içsel bir model yaratırız Ne düşüneceklerini veya nasıl hissedeceklerini öngörmemizi sağlayan bir simülasyon. Tabii, simülasyon gerçeklikle karşılaşınca ilişkiler zora girer. Bu da akla şu soruyu getiriyor: Gerçekten birine aşık olur muyuz? Yoksa o birinin düşüncelerimizdeki haline mi aşık oluruz?
Perception(2012)
ilk 5-6 bölümünü izleyip beğendiğim, ama nedense devamını getirmediğim dizi.
çok değil, yarım saat önce kalktım. laura carswell*'ın yeni rolünün tanıtım videosundaki yorumunu gördüm. "bir perception vardı, sahi ona ne oldu?" dedim. ve az önce yeni bölümünün yayınlandığını fark ettim.
(bkz: abdala malum olur)
(bkz: abdala malum olur)
sadece doktor pierce' nin halüsinasyonlarıyla yaptığı konuşmalardan sonra çözüm bulması ve '' lewicki '' diye bağırması için bile izlenebilecek renkli, türünde farklı bir yere sahip kaliteli dizi.
yayından kaldırıldığı yönünde çıkan haberlerle üzen dizi. umudumuz yalan haber olması.
2013 yılında izlemeye başladığım dizi. o kadar popüler bir dizi olmamasına rağmen geçen gün d-smart'ın dizi kanalında gördüm çok duygulandım.
Bitirdiğim için üzüldüğüm dizi. Tabii ki fbi'nin yer aldığı ve vaka çözme olaylarında bir (bkz: fringe) olamaz ama izledikten sonra insanı tatlı bi paranoyak yapıyor. Bence insanın gerçek algısını değiştiriyor. En azından rüyalarda.
ingilizce algılama veya algı.
leonardo di caprio çeker bir film buna...
inception gibi bir film döndürülebilir buna.
ingilizce algı demektir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar