bugün
- ama yeni parti tüzüğü10
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması23
- amedspor6
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- google reyiz3
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi3
- birader avanosta mı sorunsalı2
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- ayın 12 sinde meeş almak2
- evlenecek kız kalmaması11
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- 2 eylül 20262
- müzik eşliğinde sevişmek3
- şanghay işbirliği örgütü'nün 25 yılı2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- yeni adli yıl2
- 2026 eylül ayı nasıl geçecek3
- sarapci koala71
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- 15 eylül 20262
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- anya4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- gocu31
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak3
- seri eksici ezik11
- 1 eylül dünya barış günü2
- trabzonspor5
- bu saatte uyanan insanın amacı2
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- kocasını seven külotsuz yatar4
- koşun koşun havadis var7
- güne bir şiir bırak6
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- türk seküler devrimi11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- seri eksici ibne4
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- bu koyden olsam ne olacak20
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- simko38
kıvrak zekasını klavye ye yansıtabilen yazarlardan, ironiden de anlıyor kendisi, sözlükçek takip ediyor, alkışlıyoruz kendisini.
(#7011191) entrysi ile hislerime tercümanlığın ötesine geçmiş, kıvrak zekasına inandığım yazar.
yalanlar içinde daha fazla yazmak istememiş gururu incinen yazar. bir süreliğine kafa izninde oluşu meğer bu yüzdenmiş.
kıpkırmızı gözlerime ve kıpkırmızı burnuma rağmen bu akşam içime umut aşılamış olan yazardır. çok ama çok teşekkür ederim.
güzel dilekleri ve nezaketi için çok teşekkür ettiğim, mahçup olduğum yazar arkadaşım.*
farklı ideolojilere sahip olduğumuzu konuştuktan sonra öğrendiğim yazar. demek ki insanların iyi anlaşabilmesi için aynı görüşlere sahip olmaları gerekmiyormuş.
duygu yüklü, mütevazi, çok saygı duyduğum, kalite dolu satırları olan bir yazar... severek okuyorum, iyi ki o' nun yazdığı bir sözlükte yer alıyorum, varlığını hissettiğim için çok mutluyum...
hoşgörülü ve sıcak kanlı yazar... yeni nesillere artistlik yapan yazarlardan da değil. ayrıca toprağımdır...
aşık mıdır nedir...
bana şair ruhlu deyip sevindirik olmamı sağlayan yazar kişisi. teşekkürler...
kendinden sonra gelenlere hoşgeldin demekten çekinmeyen hoş insan. give me something to kill the pain diye haykıran altıncı nesili duymuş yazar. * *
sürekli yeni yazarlar hakkında yorum yapan ve ''hoşgelmiş'' diyen ''üst devre''. seviyom lan bu adamı.
her nickini gördüğümde özelden give me something to kill pain diyesim gelen yazar. * aynı müziğe mensup olduğumuzu düşünmekteyim.
6 nesil avcısı, sözlük üst devresi.
iyi ki doğdun yazarıdır.
bir anda anti fetullah başlıkları açarak dikkatimi çeken yazar. muhtemelen cemaate girmiş, saçmaladıklarını görmüş sıyrılmıştır. her tarikatte her cemaatte olduğu gibi. böyle toplumsal yerlerde zaten din kisvesi altında dünya menfaatleri izhar edildiğinden dinini imanını kaybeden birçok insanın varlığıda yadsınamaz bir gerçektir. buralarda bulunmuş cemaat liderinin mehdi yada mesih olduğuna inandırılmış veya inanadırılamamış kişiler ateist, laik olabilmektedirler. zaten laiklikte dinin kişinin kalbinde yaşaması, gösteriş ve riya yapmamasıdır.
bana iyi dileklerini bildirmiş, daha iyisini hakeden, var olası yazar.
satanist mi yoksa pagan mı çıkaramadığım yazar. belirtirse sevinirim çünkü birlikte gerçekleştirmek istediğim ritüeller, büyüler ve tılsımlar var.
tam 464 saniye sonra cevabını bekliyorum.
tam 464 saniye sonra cevabını bekliyorum.
çok iyi entry ler giren ve resmin bütününe iyi bakan bir yazar.
sabahın bu ilk saatlerinde entry ve başlıklarıyla, kornişondan girip, iskender dönerin üzerine dökülen tereyağı kokusundan çıkan ve yazarları buzdolabına koşturtan yazar. ellerine sağlık.
gece vakti açtığı başlıklarla karnı aç izlenimi uyandıran yazar kişisidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar