bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor11
- günlük tutan erkek9
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- yavrum diye hitap eden erkek7
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek6
- devalüasyon yakın mı6
- sözlük yazarlarını evlendirmek5
- yemek yapmayı bilmeyen kadın3
- velvet hanım çay içelim mi5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır9
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei3
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- kotor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- yüksek sesle konuşan insan2
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- burunla blok flüt çalabilmek6
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- kale3112 entry ni beğendi3
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması2
- geldimgittim5
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- sırbistan3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- kemalettin tuğcu eserleri ile büyümüş nesil2
- tai lung12
- türkiye de iş hayatı4
- mine tugay3
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- mod geldi mod geldi4
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- kiraz vs vişne4
- mekke anlaşması2
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- b tipi likit fon2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- mustafa kemal2
- şenay gürler3
- kafaya kuş sıçması5
- sinek sokması3
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- nasıl zengin olunur2
Dünyanın en güzel aletidir. 6 yaşından 12 yaşıma kadar sürdüğüm. Sonra bayağı bir ara verip geçen hafta satın aldığım Fila marka ile 2 günde 50km ye yakın yol aldığım en büyük hobilerimdendir. Bostancı-Kadıköy gidiş gelişten sonraki gün, Bostancı-Pendik gidiş yaptığımız sırada kız arkadaşımın kıç üstü inişe geçmesiyle bir süre ara verdiğim alettir. iyice araştırıp alınmalıdır. Tempish markası önerilerim arasındadır. Eğer orta halli bir şeyler arıyorsanız.
WWW.kkproduksiyon.Com adlı internet sitesinden sizi gaza getirecek Videoları görebilirsiniz. 'biz Extreme sporu seviyoruz' adlı çalışma çok başarılıdır.
WWW.kkproduksiyon.Com adlı internet sitesinden sizi gaza getirecek Videoları görebilirsiniz. 'biz Extreme sporu seviyoruz' adlı çalışma çok başarılıdır.
yunan mitolojisinde yarı insan yarı at olan centaurlar gibi hissetmemi sağlayan özgürlükçü alet.
Sporu sevdiren, bol adrenalin yaratan, gruplar kurdurarak güzel arkadaşlıklara vesile olan, düşe kalka tutunmayı öğreten, anılarımda önemli bir yer edinmiş, bacağımda iz bırakmış, fast and furious bir spor aleti.
Sinifca buzpatenine gitmistik uc arkadas carpistik ikinci arkadasimin elinden patenle gecmistim izi kaldi gecmedi emir suan okuyorsan cok uzgunum kanka ya!
Hemen hemen herkesin yaptığı şey. Ben eksik kalsam olmaz en kisa sürede o herkes tanımına bende dahil olacağım.
Az önce kayarken erkek arkadaşıma beni tutar diye güvenip yokuş aşşagıya kendimi bıraktım. Gerisini siz düşünmeyin söylüyorum tutmadı ve popo üstü çok fena yere çakıldım eller meller popo kan içinde hastaneye yol alıyoruz gebericem galiba yok böyle bir şey.
Rollerblade twister 80 lerim ile sınır tanımadığım, dünyanın en zevkli spor ve eğlence aracıdır. Paramı da bu şekilde kazanmaktayım. Meraklıları, bilgi almak isteyenler falan mesaj kutumu yeşillendirebilir.
ayak üstünde kayma sporu demek.
Çocukluğumuzda en moda olduğu zamanlarda bile hiç merakım yoktu şu alete.
Bana hep milletin kolunu bacağını kırdığı bir araç olarak görünürdü.
Yaz mevsimi ile tekrar sokaklara çıkan alet.
Bana hep milletin kolunu bacağını kırdığı bir araç olarak görünürdü.
Yaz mevsimi ile tekrar sokaklara çıkan alet.
geç yaşta öğrenmesi daha zordur ancak azmin sonu zaferdir. yeni başlayanlar için kask dahil bütün korumalıklarını eksiksiz giymelerini şiddetle tavsiye ederim; zira geri dönüşü olmayan sonuçlara sebep olabilir (bkz: suprakondilar humerus kırığı) akabinde aylar boyu işsizlik ve dizi/film keyfi. Kulağa güzel geliyor, gelmesin.
acilen hakkında bilgi almam gereken eğlence aracı. çok fazla çeşit var ve seçim yapmam gerekiyor, yeterli bilgisi olan birisi beni aydınlatırsa sevinirim.
beni heyecanlandıran alettir, bakalım kaç haftada tam olarak öğreneceğim..:)
aman diyim, kullanırken dizlik,bileklik,dirseklik ve kaskı unutmayın.
aman diyim, kullanırken dizlik,bileklik,dirseklik ve kaskı unutmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar