bugün
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- izmir'in akp'ye geçmesi15
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita7
- ayrı mutfakların insanları8
- recep tayyip erdoğan31
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek4
- sözlükteki aktroller8
- vişneli sarma8
- tel avive atom bombası atmak3
- ay diyen erkek5
- birini unutmak6
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- fatma betül sayan kaya66
- tayyip istifa2
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- parmağıma iğne batması4
- kabak tatlısı2
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- rüyamda elim kadar tarantula gördüm ölüyordum2
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- ekrem imamoğlu'nun suçu ne2
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak3
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı5
- grok2
- birbirine iyi gelmek6
- kanatları altına almak2
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- sabahın köründe işe giden ezik7
- napolyon vs atatürk7
- sarma8
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- trump'ın iran açıklaması10
- osmanlı pilavı3
- göz kanlanması11
- yeğenin hitap şekli2
- 2 ekim 2026 fransa italya maçı2
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- yasin kol'un gözaltına alınması6
Son 5 sezondur Paul le guen, Patrice loko, bernard lama' lı günlerine geri dönmekte olan kulüp.
2014-2015 ligue 1 şampiyonu.
parasıyla şampiyon olan başka bir endüstriyel futbol kulübüdür. diğerleri için;
(bkz: chelsea fc)
(bkz: bayern münih)
(bkz: manchester fc)
(bkz: real madrid)
uzarda gider bu liste...
(bkz: chelsea fc)
(bkz: bayern münih)
(bkz: manchester fc)
(bkz: real madrid)
uzarda gider bu liste...
an itibarıyla lille deplasmanında mücadele eden takım. ligue 1'de sezon bu maçla açıldı...
para ile ayakta kalan boş takım.
ırak şam islam devleti'nin katarlı sahiplerine mesaj verdiği futbol kulübü
mesaj üstü kapalı olarak şu şekildedir ; 'sen takıma yüzlerce milyon dolar para yatırıyorsun ama bize haracını vermiyorsun , sen misin zırt bırt transfer bombası patlatan al bak bomba böyle patlatılır'
mesaj üstü kapalı olarak şu şekildedir ; 'sen takıma yüzlerce milyon dolar para yatırıyorsun ama bize haracını vermiyorsun , sen misin zırt bırt transfer bombası patlatan al bak bomba böyle patlatılır'
taraftarları euro 2016 ya türklerin gelmesini istememekte olan futbol takımı. fransız dölleri.
(img:#900261)
(img:#900261)
taraftarları euro 2016 ya türklerin gelmesini istememekte olan, ve bu düşüncede haklı olan futbol takımı. türkiye bir ara ışid'i destekliyordu. konya'da hala destekleyen çok.
bu durumda adamlar haklı. türkler gitmesin.
bu durumda adamlar haklı. türkler gitmesin.
paris azizleri alman
bu sene şampiyonlar ligi şampiyonu olacak takım. Paris olayları nedeniyle uefa bir kıyak yapabilir. kıyak lafı işin goygoyu tabii zaten bu sene çok iyi oynuyorlar. tüm bu dediklerimde bir araya gelince öngörüm bu. en kötü yarı final oynarlar bir kere.
City gibi. Balon dolu.
bana çok antipatik gelen ama beni iddaa da hep kazandıran fransız kulubü. evet.
2000'li yılların başında lig 1'de lyon'un kurduğu hegemonyayı kendisi devam ettiriyor. ilk yarıda en yakın rakibine 19 puan fark atmak nedir lan.
as roma ile birlikte, elindeki futbolcuların piyasa değeri ile satınalma değeri arasındaki farkın en az olduğu 20 avrupa klubunden biridir. yıldız bile olsa belirli bir yaş sınırını aşmış oyunculara paralara bayılmanın sonucu bunlar.
http://www.accafin.com/bl...efa-benchmark-raporu-2015
http://www.accafin.com/bl...efa-benchmark-raporu-2015
avrupa'nın en formda takımlarından biridir. daha önce de söyledim 2016 şampiyonlar ligi favorim kendileri. tamam fransa ligi kek bir lig olabilir. ama inanılmaz hücum hatları var ve çok hızlı oynuyorlar.
bu yılki şampiyonlar ligi şampiyonu adayım olan takımdır. adamlar fransa ligini şubat ayında bitirdiler zaten. direkt şampiyonlar ligine konsantreler. finale kadar barcelona gelmezse final oynarlar.
arap parasından önce mevlüt erdinçin tek forvet oynadığı kulüp. evet.
2 yıldır chelsea'yi şampiyonlar ligi'nden şutlayan fransız güzide futbol takımı.
yalnız taraftarlarının galatasaraylılar'dan bir dayak alacakları var; borcumuzu ödemeliyiz.
yalnız taraftarlarının galatasaraylılar'dan bir dayak alacakları var; borcumuzu ödemeliyiz.
Zlatan ibrahimovic.
Şuan 6-0 önde olan takım.
Liginde artik kalan maclarda kasmak zorunda olmadigi icin bu dakikadan sonra tum enerjisini ve konsantrasyonunu sampiyonlar ligi ne verecek takim. Elbette barcelona ve bayern in de sampiyonluğa cok yakin oldugunu ve real , atletico ve manchester city nin umutlarinin tukendigini biliyoruz ama yine de matematiksel olarak ne sampiyonlar ne de tamamen devre disi kaldilar. O yuzden liglerine de onem vermek zorundalar.
Tum bu sebeplerden oturu su an itibariyle sampiyonlar ligi nin benim gozumde en onemli favorisi haline geldiler.
Tum bu sebeplerden oturu su an itibariyle sampiyonlar ligi nin benim gozumde en onemli favorisi haline geldiler.
Fransa Ligi'nin bitimine 8 hafta kala Troyes takımını 9-0 yenerek üst üste 4. şampiyonluğunu elde eden takım. abi bu nedir ya. ya fransa ligi çok güçsüz bir lig ya da psg aşmış olayı. gerçi zlatan orada. *
http://amkspor.sozcu.com....p;utm_campaign=amkspor_03
http://amkspor.sozcu.com....p;utm_campaign=amkspor_03
Formula 1 de son iki yıl Mercedes ne yaptıysa PSG de aynısını yaptı.
Yıllardır desteklediğim ve yüzümüzü güldürrn takımdır. Son galibiyet hele mükemmeldi.
bu kadar kolay olmamalıydı. bu takım her zaman en iyisini hakediyor. bu taraftar her şeyin en iyisini hakediyor. bu sezon da olmadı ne yazik ki. bu kupa bir gün paris'e gelecek...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar