bugün

yeni bir yedinci nesil yazar, hooşgelmiş.
balkonundaki küçük bahçesini yatırma çevireceğimiz yazar.
7. nesil yazar. güzel yazıyor. takdir edip örnek alıcam.
uludağsözlük yazarı, türk kaplanı.
hoşgelmiş nesildaş yazar.
(#9388213) an itibariyle yarmayı başarandır.*
kalite kokan yazardır.
anadolu parsıdır.
hâlâ yaşamakla beraber, türk makamlarınca, avcılara hedef olmaması adına gizlenen müthiş yaratık.
gönderdiğim mesaja hiç almadığım kadar içten bir cevapla beni onure eden yazar.
(bkz: #10878951) entry si ile aşkımı tarif ederek gönlümü fethetmiş yazardır.
(#10844173)entry si ile duygusal* zekasını konuşturan, (#10896133)entry si toplumsal bir yaraya parmak basan,**(#10882766)ve (#10862923)önyargısız ve adilane bakışıyla takdire şayan,(#10892020)entry si ile sosyal psikoloji alanında çok yerinde bir tespit yapan, (#10880371)entry si ile duygularama* tercüman olan yazar. hoşbulduk.
kaliteli yazar..
Çin halk cumhuriyetinin yapmış olduğu Uygur katliamı ve diğer ülkelerde yaptığı kıyımlara dikkat çekmesi münasebetiyle tebrik ettiğim yazardır.
(#12235770) yok artık dememe neden olmuş yazar.ayrıca iyi güldürmüştür.
nesildaş kaliteli yazar.
kaliteli bir yazar olduğunu okuduğum tek entry sinden anladım. hep yazsın inşallah.
fikirlerini savunurken üslübuna ve dil bilgisine dikkat eden, tartışırken keyif alacağınız, mesajı gelince bakalım ne yazmış şeklinde merak uyandıran son derece kaliteli olduğu anlaşılan atatürk'ü 3 heceden farklı olarak özümsemiş yazar. öyle kolay iki cümleyle pes etmiyor sizi bildiğinizin temellerini ortaya koymanızı bekliyor ve körü körüne inanmaktan kendini de kurtarıyor bilgi kirliliğini de. (#13646767) böyle tanıştık kendisiyle..bir şey söylüyorsa fikirleri dinlenilmesi gereken kişilerden olduğu ilk mesajında anlaşılmıştır. tartışmalarımızın devamını dilerim.
yedinci nesil, taşaklı bir yazar. *
tüllü pardesü manasına gelmektedir. *
(#16068146) e o zaman 2 elma yiyelim.
kendisinden çok daha geç geldiğim için hoşgeldin diyemediğim yazardır, ayrıca kavun demek istiyorum.
(#16479860) entrsi ile güldürmüş yazar.
© copyright 2005 - 2026