bugün
- iki zenciyle aynı odada uyumak8
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması27
- şükredilecek şeyler9
- sözlük erkeklerinin göğüsleri11
- bana sesini yükseltme diyen partner3
- sözlüğe efsane filmler bırak3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- dejavu yaşamak6
- haftanın gammazları listesi25
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- en son ne yediniz5
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- hindistan'a atom bombası atmak3
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- dayanamayıp kitap almak2
- ellerim bos gonlum hos2
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- zorunlu eğitim paradoksu3
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir2
- tarih tekerrür eder mi6
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- kingdom come deliverance 22
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- ferhat mardin2
- zeytin ağacı2
- hurdacı aganın anlattığı kıssa2
- anın görüntüsü21
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- süleymancılar6
- beyin ameliyatından çıkmak7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- ispartalı kızların gül kokması8
- ahmet mümtaz taylan3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- iha yaptı siha yaptı7
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- meme arasının terlemesi4
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
hoşgelmiş yeni yazar.
biz uludağ sözlük olarak çok gizli bir örgütüz. hatalı girdiğin bir entry'de, peşine düşebiliriz; ona göre.
biz uludağ sözlük olarak çok gizli bir örgütüz. hatalı girdiğin bir entry'de, peşine düşebiliriz; ona göre.
paranoid şizofrenisi olduğunu söyleyen yazar. fakat bilmiyor ki şizofrenlerin hiçbir çeşidinin hastalıklarına içgörüleri yoktur. şizofreni olsaydın bunun farkında olacağını mı sanıyorsun?
heveslencek kadar güzel seyri yoktur şizofreninin oldukça dramatik ilerler. kendine daha makul bir rahatsızlık seçmen dileğiyle.
heveslencek kadar güzel seyri yoktur şizofreninin oldukça dramatik ilerler. kendine daha makul bir rahatsızlık seçmen dileğiyle.
hoş gelmiş yazar. ama kibirliğinden dolayı prof dr erdal ışık entrysinde onu haklı bulmama rağmen beni yanlış anlamış olmasına üzüldüm. ön yargı da bir hastalıktır. elma ile armudu karıştırmamak lazım.
Ergenlige yeni girmis troll.
incil değiştirlmedi de neden 4 tane farklı incil var. hatta bu dört incil binlerce yazılmış incil arasından m.s 325 yılında iznik de toplanan papazlar tarafından belirlendi. Allah birdir, tekdir. hiçbir şey ona benzer ve denk değildir.
alllah'ın oğlu var diyorlar. ne kadar da kötü hüküm veriyorlar.
alllah'ın oğlu var diyorlar. ne kadar da kötü hüküm veriyorlar.
allah (c.c) sizlerin ona isnat ettiğiniz iftiralardan uzaktır.
çoçukların ak saçlı ihtiyarlara döneceği, hamilelerin çocuklarını düşereceği, dağların pamuk gibi savrulacağı o gün de herkes yaptıklarının karşılığını bulacaktır.
çoçukların ak saçlı ihtiyarlara döneceği, hamilelerin çocuklarını düşereceği, dağların pamuk gibi savrulacağı o gün de herkes yaptıklarının karşılığını bulacaktır.
cehalettin: olm gel lan bak paranoid sizofren bi yazar varmis.
abuzittin:eee nolmus yani?
c: olm cenabet misin? psikoloji okumuyo muydu senin ki? azcik entel gorunursun. tanisalim bu cocukla.
a: he ya he. tanisalim tanismasina da. olm paranoid lan iftira atar olume kadar gidet vallahi ne oldugunu anlamayiz.
abuzittin:eee nolmus yani?
c: olm cenabet misin? psikoloji okumuyo muydu senin ki? azcik entel gorunursun. tanisalim bu cocukla.
a: he ya he. tanisalim tanismasina da. olm paranoid lan iftira atar olume kadar gidet vallahi ne oldugunu anlamayiz.
(#20699338) haklı bir konuya değinmiş kalemi kuvvetli yazar kişisi.
ana babasını tanısam çocuğunuz pc başında ne yapıyor bakın biraz derim.
klavye delikanlısı ergenlerden gına geldi.
On numara adamın çekirdeği yazar.
Bu sabahki penis konulu entry bombardımanından gece rüyasına zencilerin girdiğini düşündüğüm yazar.
Yarrak delisi yazar.
sike doymadığını düşündüğüm yazar. bildirdiğiniz yarak delisi efenim.
ilginç. 2012'de kayıt olmuş sözlüğe ama, nesil olarak on ikinci nesil. sanırım isim değişikliği ile alabilmiş bu kullanıcı adını.
her neyse, sadede gelelim. misvak dergisinin ibrahim kalın bolton karikatürü başlığı altına yaptığı ilginç tespiti çekti ilgimi.
karikatürün kullanılmış tuvalet kağıdı kadar değeri olmadığından bahsetmiş falan filan. merak ediyorum, kullanılmış tuvalet kağıdı kendisi için ne kadar değerli.
ne gibi durumlarda işine yarıyor kullanılmış tuvalet kağıdı. yemek yedikten sonra ağzını falan mı siliyorsun ulan yoksa? evet.
(#40898928)
her neyse, sadede gelelim. misvak dergisinin ibrahim kalın bolton karikatürü başlığı altına yaptığı ilginç tespiti çekti ilgimi.
karikatürün kullanılmış tuvalet kağıdı kadar değeri olmadığından bahsetmiş falan filan. merak ediyorum, kullanılmış tuvalet kağıdı kendisi için ne kadar değerli.
ne gibi durumlarda işine yarıyor kullanılmış tuvalet kağıdı. yemek yedikten sonra ağzını falan mı siliyorsun ulan yoksa? evet.
(#40898928)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar