süper bir geyik potansiyeline sahip olan üçüncü nesil çaylak
o kafar z ye basmış da bir e ekleyemiş mi sonuna uuser.
O KADAR Z YE BASMIŞ DA BiR ÜR EKLEYEMEMiŞ Mi SONUNA UUSER.
o kadar z ye basmis uuser.
o kadar z ye basdığına bascağına pişman olmuş uuser.
"o kadar z ye basmış, acaba z harfi takılı mı kalmış ?" şeklinde kafiyeye uyan uuser.
o kadar z ye basmış yetmemiş, yanına bula bula iki tane g bulmuş ve yazmış uuser.
o kadar z'ye bastığı halde yazar olamamış uuser.
gelsin artık da "o kadar z ye basma" kargaşanısı çözsün uuser.
özzzzzggeeeeeee olarak tamamlanması muhtemel nick.
adına bu kadar entry girilince "anaaa ilk günde meşhur oldum, 10 günlük halimi düşünemiyorum bile" diyerek kendine şaşıran, vay beah ben neymişim yazarı.
o o kadar z ye bastı ki,
o o kadar z ye bastığı halde bi e ekleyemedi ki,
o o kadar z ye bastığı halde yanına iki tane g koydu ki,
o o kadar z ye bastığı halde yazar olamadı ki!!
(bkz: hakkında o kadar z ye basıldıgını gorunce yazar oldu sandım)
özzZzzgg bol z'nin özg den daha ekşınlı(!)olduğunu düşünüp ve bu z'nin bu kadarr olay yaratacağını düşünmeyip bu entryleri okuyunca şaşırann yeni üçüncü nesil uludağsözlük yazarı.
o o kadar z ye bastı ve yazar oldu uuser.
nickinin altındaki birbirinden boş entarileri ile kız nickiyle yazar olmanın erkekler tarafından nekadar cazip oldugunu göstermiş bacımızdır kendileri.
aramızzzza izzzmir'den katılan yazzzzzar.
(bkz: bana zözözö yapma)
nickinin sonuna "e" harfi gelmesi durumunda selam edecegim yazardir.*
nickinin sonuna "ür" gelmesi durumunda sittinsene selam etmeyeceğim yazardır.
z ye o kadar cok basmış ki g ler sönük kalmış uuserrrrrrrrrrr.*
bu z mevzusunun bu kadar uzamasını komik bulupp özzzzzzgg nickinin sonuna "e" "ür" "ül" vs. koymak isteseydii ve bunun bilinmesini isteseydi en baştan koyacak olan yazar.
o kadar z ye basıp sonuna en koymamışsa, bursa'da bulunan bir çay bahçesinin sahibinin kızı olabilme ihtimali doğan uuser. zengindir o zaman, hemen kapmak lazım.

(bkz: ozgen aile cay bahcesi)
o kadar z ye basıp sonuna ü eklemediğinden özgü olup soyadı da namal'sa, süleyman çakır abimizin gazabına uğramaktan hepimizin korkmasına sebebiyet verecek olan yazar.
dünyada ki tek "e", "ür", "ül" ile biten isimlerin * kendisinde olduğunu zanneden, bu sebeple baba korkusundan dolayı böyle bir nick seçen uuser. * * *
© copyright 2005 - 2026