bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks12
- habire1215
- sözlükteki sinsi köpekler8
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi13
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- kızların çok açık giyinmesi5
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- sözlükteki arap döven kızlar5
- 0 0 717
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- atatürk diyor ki4
- sıfır atık vakfı11
- era7capone4
- bilerek ponziye dahil olmak7
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- habire'nin fendi kadını yendi4
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- evrene enerji gönderen müslüman9
- cop318
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- samed ağırbaş7
- aleksey batrakov5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- askerde yenilen iskender kebap2
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- rakı arasında çay içmek3
- yalnız yaşamak2
- fusya semsiyeli yabanci25
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- katlanılabilir telefon2
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yazarların pazar günü planları5
- saddam hüseyin12
muhtemelen kafa yapan dergi.
ocak ayında cildi çıkacak olan dergi.
Müdavimi olduğum dergi. On numara yazarlar var.
yanında kafa yapıcı ekler veren dergi.
yapıldı mı bilmiyorum ama ali ece'yle röportaj yapmalarını beklediğim dergi.
an itibariyle yeni sayısını hakkaride öğretmenlik yapan arkadaşım için altını üstüne getirdiğim sakaryada bulamadığım dergi. ne dergiymiş be ya.
takip edilmesi gereken kaliteli dergi. okumayı sevenler içindir. yazı doludur fikir doludur düşünce doludur.
ocak ayında çıkan sayısında burak aksak'ın efsane bir yazısı yayınlanan dergidir. dergi genel itibariyle oldukça kaliteli. iyi yazarlardan oluşan bir ekibi var ve kesinlikle takibe değer.
Son sayıda Burak Aksak' in harika bir yazı yazdığı dergi. Her cümlesi ayrı güzel ayrı anlamlı.
bazen k dergisi tadında, bazen kişisel blog sayfasıtadında, geçen ay keşfettiğim güzel bir dergi.
her ay çıksın diye sabırsızlıktan kendimi yiyip bitirdiğim edebiyat-mizah-ne ararsan var dergi. buradan beni duysunlar, şu dergiyi on beş günde bir yapalım ağbilerim ablalarım. yani elbette ki biliyorum emeğiniz çok, anca yetişiyor ama bıktık bir hafta okuyup üç hafta beklemekten.
Bu memlekete kim zarar verdi, onu konuşalım bir de. Cezaevindeki çocuklara işkence ettiler. 19-20 yaşındaki çocuklara sokaklarda pusu kurdular, öldürdüler. Üçüncü köprüyü yapmak için milyonlarca ağacı kestiler. Kuşların bile göç yolunu değiştirdiler. Bize de bu arada köprünün adını tartıştırdılar. istanbulda kalan son doğa parçasını katledecek köprüye verilecek en uygun isim Yavuz Sultan Selimdir zaten, bunun daha nesini tartışıyoruz ki. işte bu icraatları yapanların hiçbiri içki içmiyor. Memleketin anasını meyve suyu içenler sikti.
Biz Cine 5i şifreli izleyip otuz bir çekerken, bize ahlak dersi verenler çoluğa çocuğa tecavüz etmiş haberimiz yok. Biz bakkaldan gofret çaldık diye yirmi senedir vicdan azabı çekerken adamlar koşan atların nalını çalmış haberimiz yok. Ben dört buçuk milyon dolar çalsam, benim babam da karakola gelirdi. Polisleri görevden almaya değil, beni dövmeye gelirdi. Ama gelemez. Çünkü elli yaşında öldü. Kaldırıldığı devlet hastanesinde yeterli teçhizat olmadığı için Bursaya sevk edilirken ambulansta öldü. Çünkü o hastaneye teçhizat alınması için kullanılması gereken paraları çaldılar. Onlar babalarının nüfuzuyla çalarken biz babamızı mezara koyduk. işte cezaevlerinde yatanlar değil bunlardır gerçek hırsızlar! Sadece para pul mevzusu da değil konu. Türkiyenin ruhunu çaldılar. Ruh hırsızları! Hatıra hırsızları! At hırsızları! Kuş hırsızları! Amına kodumun hırsızları! Üçüncü köprünün adını da Bilal Erdoğan köprüsü koyun
`
Emrah Serbes - Ot Dergisi, Şubat 2014`
katılmadığım bir kaç nokta olmasına rağmen paylaşmak istedim.
Biz Cine 5i şifreli izleyip otuz bir çekerken, bize ahlak dersi verenler çoluğa çocuğa tecavüz etmiş haberimiz yok. Biz bakkaldan gofret çaldık diye yirmi senedir vicdan azabı çekerken adamlar koşan atların nalını çalmış haberimiz yok. Ben dört buçuk milyon dolar çalsam, benim babam da karakola gelirdi. Polisleri görevden almaya değil, beni dövmeye gelirdi. Ama gelemez. Çünkü elli yaşında öldü. Kaldırıldığı devlet hastanesinde yeterli teçhizat olmadığı için Bursaya sevk edilirken ambulansta öldü. Çünkü o hastaneye teçhizat alınması için kullanılması gereken paraları çaldılar. Onlar babalarının nüfuzuyla çalarken biz babamızı mezara koyduk. işte cezaevlerinde yatanlar değil bunlardır gerçek hırsızlar! Sadece para pul mevzusu da değil konu. Türkiyenin ruhunu çaldılar. Ruh hırsızları! Hatıra hırsızları! At hırsızları! Kuş hırsızları! Amına kodumun hırsızları! Üçüncü köprünün adını da Bilal Erdoğan köprüsü koyun
`
Emrah Serbes - Ot Dergisi, Şubat 2014`
katılmadığım bir kaç nokta olmasına rağmen paylaşmak istedim.
mart sayısında neden burak aksak'ın yazmadığını merak ettiğim dergi.
Evlilik mi, birlikte yaşam mı? Niçin?
-Evlilik. Çünkü çok romantik. diye cevap veren Onur Ünlü'yü bir kez daha sevdiren dergi.
-Evlilik. Çünkü çok romantik. diye cevap veren Onur Ünlü'yü bir kez daha sevdiren dergi.
nisan sayısı'nda harikulade bir tarık tufan yazısıda bulunduran dergi.
Her sayısı alınmalı , okunmalı arşivlenmeli...
Her sayısı alınmalı , okunmalı arşivlenmeli...
19-27 Nisan izmir Kitap Fuarı boyunca, 2. Salon 102 no'lu stand da olacak dergi.
son sayısında yine döktüren, elimden bırakamadığım ve keşke daha sık çıkarılsa dediğim harikulade yazarlarla dolu dergi.
takip ettigim tek dergi su siralar. Ve her sayisini itina ile saklamaktayim. Bu eziyetten beni kurtarip cilt haline getirseler öperim.
takip edilesi nadir dergilerdendir. okuyunuz efenim.
bir taciz örtbas olayından ötürü ayrılıkların olduğu dergi, ayrılanlar "ahlaki ve etik" kurallardan ayrıldıklarını açıklamış. 3 kişi ayrılmıştır.
Kaliteli bir edebiyat dergisidir.
Her yelpazeden insan bulunur. Gelenekçi ama yenilik barındıran, toplumda ilginç kişileri de hikayeleştiren hoş bir dergidir.
Her yelpazeden insan bulunur. Gelenekçi ama yenilik barındıran, toplumda ilginç kişileri de hikayeleştiren hoş bir dergidir.
ilk defa bu sayısını aldığım güzel bir dergi.
Hem edebiyat, hem de mizahın beraber olduğu içeriği dolu dergi.
Aylık çıktığı için ve takriben 10 günde okunup bitirildiği için diğer ay sabırsızlıkla beklenebilir. Her sayısı ayrı dolu, her yazarı ayrı güzel. Okuyalım, okutalım.
Aylık çıktığı için ve takriben 10 günde okunup bitirildiği için diğer ay sabırsızlıkla beklenebilir. Her sayısı ayrı dolu, her yazarı ayrı güzel. Okuyalım, okutalım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar