bugün
- en büyük aşklar pilav üstü az kuruyla başlar3
- hükümet değişse ülke düzelir mi2
- aşk acısı çekiyorum sözlük9
- nickten isim tahmini yapmak10
- orjinalinden iyi coverlar2
- the blair witch project2
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- isteklerinize nasıl sınır koyuyorsunuz5
- zorunlu eğitim9
- sözlüğün boşalması3
- dublajı orjinalinden daha iyi olan izlenceler2
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- guinness birası4
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı12
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- haramidere de haramilik yapmak5
- caddebostan da bostan yetiştirmek4
- batıl inançlar7
- sinem dedetaş11
- içinizde bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var3
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- arkadaşlar pizza yer miyiz4
- cabrio tigra süren kadının arabasına atlatmak3
- muşlettin amca3
- masak'ın ahbap bağışlarını incelemesi2
- büyük filmlerden büyük replikler3
- kilolu olmak5
- mason greenwood11
- çerçeve yasa7
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- yürüyen bok4
- şaka maka 40'a yaklaşmak6
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- mazot fiyatlarının suçlusu2
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- kedin mi var derdin var4
- renault 9 broadway12
- ev ödevi2
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak4
- gerçek sözlük yazarı uzun saçlı sakallı obez olur3
- velvet hanım ile kahve içmek8
- zall adlı yazar4
- 15 temmuz tiyatro mu7
- ispanya6
- erdogan'a suikast timi itirafı8
sözüm size lan dediğim gençliktir. iki gün sonra 9:30'da böbrekleri çok çalışacak kimisinin. bak demedi deme. ben hiç olmayacak bir yere işemiştim. işemek ayıp mı? değil! ama işediğin yere de bağlı. konudan saptık. konuya dönüyorum. nerede kalmıştık, öss gençliği sınava girmeden önce ıkınarak işemeli. bu konuda ciddiyim. başına ve başka bir yerine dert olabilir. ayrıca şaka bir yana, bu çok komik diyor ve ciddi bir başka önerime geçiyorum. elinin terlemesi ile o onlarca sorunun olası cevabını 0.7 tombo/micro ile işaretlediğin dairecikler varya... ha işte senin elin terleyince bir dene bakalım ne oluyor, sınav kağıdın batıyor. batmasın diye söylüyorum, terleme! bir de sınavda burnu kanayan arkadaşım vardı. öyle bir durum varsa doktora git kanını pıhtılaştırsın 3 saat kanın demire dönsün.
final dergisi dershânelerinin marşlarını bile hazırladığı, sistem tarafından sigara gibi içilen, eğilip bükülen, hayatının en güzel yaşlarını korkunç bir stres ve sorumluluk altında geçirmek zorunda bırakılan gençliktir.
--spoiler--
hayatımız bir yarış...
başarmak zorundayız...
kazanmak ve başarmak...finalleeeeeeeee
kazanmak zorundayız
--spoiler--
tepelerindeki kaymak emiciler de rahatlıkla sömürmeye devam ederler. "hayatımız bir yarış başarmak zorundayız" derken insana at muamelesi yaparlar,
atsın sen, ayağın kırılırsa(kazanamazsan) öl daha iyi...
"kazanmak ve başarmak...finalleeeeeeeee" bu da reklamımız. yâni adı final olsun x olsun y olsun, dershÂneye hayvan gibi para bayılmazsan nah kazanırsın demeye getirirler.
dershânelere akıtılan tonlarca para ile bilkent ayarında kaç üniversite yapılabilirdi kim bilir.
--spoiler--
hayatımız bir yarış...
başarmak zorundayız...
kazanmak ve başarmak...finalleeeeeeeee
kazanmak zorundayız
--spoiler--
tepelerindeki kaymak emiciler de rahatlıkla sömürmeye devam ederler. "hayatımız bir yarış başarmak zorundayız" derken insana at muamelesi yaparlar,
atsın sen, ayağın kırılırsa(kazanamazsan) öl daha iyi...
"kazanmak ve başarmak...finalleeeeeeeee" bu da reklamımız. yâni adı final olsun x olsun y olsun, dershÂneye hayvan gibi para bayılmazsan nah kazanırsın demeye getirirler.
dershânelere akıtılan tonlarca para ile bilkent ayarında kaç üniversite yapılabilirdi kim bilir.
liseyi bitirdikten sonra dershanelerin yolunacak kaz muamelesi yaptığı, ani bir savaş durumunda ordunun hazır (potansiyel) asker olarak baktığı gençlik.
park ve eğlence ortamlarının demirbaşlarıdır aynı zamanda.
park ve eğlence ortamlarının demirbaşlarıdır aynı zamanda.
şuan tatilde olan gençlik. çalışmalarına başlamasına az kalmıştır. stres birikmeye başlamıştır.
test manyağı olmuş gençliktir. hayattan bir beklentisi yoktur muhtemelen, bir süre düşünmeyi reddedebilir. aldığı puana göre, eğer şanslıysa istediği bölüme gider, akıllı bir genç ise aklını kullanıp daha önceden bir bölüm seçmez, aldığı puana göre gidebileceği en güzel yere gider, rahat eder. hayat boyu o geçirdiği kabus gibi bir senenin izlerini taşır.
öss girdabında dönüp duran kayıp gençliktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar