bugün

............. denen ..... mikrobuna karşı desteklenmesi gereken takımdır. entarileriyle bıkkınlık veren yazardır.
5.nesil yazardır. SC Braga'yı bir dev olarak görmektedir.
zamanında real betis ismiyle antalyaspora sövüp duruyordu. inşallah bu gelişinde anlicaz antalyasporumla olan derdini.
ismiyle cismiyle sevdiğim bir takımdır. özellikle ismi recep ivedik kardeşimize çok şey anlatıyor olsa gerek. forza osasuna!
bir zavallıdır. heyecanla girdiği real zaragoza entryleri silinerek zararsız mutluluğu elinden alınmış bir garibandır.
ajdar tarzı meşhur olmak isteyen yazar.

(bkz: sözlük formatına uydurup sövmek)
Sözlük konseptini futbol klüplerinin forum konsepti ile karıştırdığını sandığım yazar.
(bkz: anti-antalyaspor)
(bkz: anti-kocaelispor)
(bkz: kayserispor)
herhangi bir takıma dakikada beş entry giren yazar. git hepsini tek bir entryde topla kardeşim allah allah.
(bkz: ender gelişen osasuna atakları)
ex real betis olması muhtemeldir.
antalyaspor ve kocaelispor'u dev zanneden yazar. kendisine soruyorum arkadaşım sen hiç asansöre bindin mi.

(bkz: asansör)
uludağsözlük'ün gizli hazinelerinden. tarzının anlaşılmasını emrettiğim, her entrysi okunası, saygı duyulası ancak gülünesi yazardır.
garip bir yazar. boluspor kesin kuyruğuna basmış bunun.

racing deplasmanında 1-0 yenilmesine rağmen zayıf ama şirin mallorca'nın zaragoza gibi bir devi yenmesiyle ligde kalmış yazardır. * * :)
ligin son haftasına üç buçuk atarak giren zavallı takımdır.
ligden düşme tehlikesiyle burun buruna olan takımdır. bu arada nickimi değiştirmek istiyorum.
anti vestel manisasporlu yazar.
ispanya liginden sevindirici haber vermiş yazar. sağolsun...
"gerçekten ama gerçekten" "çok ama çok" ilginç yazan yazarın rumuzu.

(#3319341) bazen ne demek istediği belli olmuyor. *
an itibariyle tematik norveçce (norveççe de olabilir) çalışması yapan yazar.
an itibari ile sürekli futbol takımlarıyla ilgili entry girip solframe in havasını değiştirmiş futbol sever yazar.
farklı çağrışımlar yapabilen takım ismi. futbolu vs. ise beni hiç ilgilendirmiyor. (bkz: osursana)
23 mart 2008 uds'ye almanca'dan girmis yazardir. kendisine basarilar diler istedigi puani olmasi temennilerimizi sunariz.
© copyright 2005 - 2026