youtube'da yayınlar yapan ve videolar yayınlayan bipolar hastası inançsız bir adam. cemre demirel'in inançsız versiyonu gibi bir şey. belli başlı youtuberlara sallayan prim kasan herifin teki.
Ateist sayfaları takip eden sığ görüşlü ve sübjektif arkadaşların sevdiği kanallardan biridir. Cemre demirel özentiliği yapan, ondan prim kasmaya çalışıp sonrasında onunla video çekmek isteyen insanın tekidir. Her gün "kötüyüm", "depresifim" başlıklarıyla ve açıklama kısmında yazmış olduğu hashtagler ile ilgi çekmeye çalışan bir insandır.
şu ana kadar bir kaç videosunu izledim. beğendim de. videoları güzel, başarılar dilerim. umarım bir gün bu entry-yi yazmama pişman olmam :d.
Orijinal deli
Bir YouTuber ve ağır bir psikiyatrik hastalığın kurbanı olmuş birisi.

Amacı ve niyeti kötü değil fakat ne kadar sesini çıkarırsa çıkarsın, ne kadar imdat çığlığı atarsa atsın ufak bir azınlık dışında kimse umursamıyor.Çok yalnız ve yalnızlığı yüzünden ilgiye aç,bipolar olduğu için sosyal konularda çok sıkıntılar çekebilecek bir tip,bu sebeple kendi köşesine çekilmiş olduğunu düşünüyorum.
Kanalına abone oldum

https://youtube.com/@orhanyenen?si=OacdWJoVGnk8dQj5

Tavsiye ederim herkese.
dini olarak uyuştuğum bir şahıs değil.
ama diğer konularda çok doğru konuştuğunu düşünüyorum.
bir bipolar hastası olmasına rağmen cemre demirel'den daha enerjik.
çünkü adam kendine dikkat ediyor. yeme-içme düzeni var, uyku düzeni var. ilaçları bile temkinli kullanıyor çünkü kendisine zarar verebileceğinin farkında.
alkol çok ama çok nadir kullanıyor. sigara hiç içmiyor.

dediğim gibi dini olarak uyuşmadığım ama diğer konularda da hak verdiğim bir adam.
Adam tam benim kafadan konuşuyor aminyum tepkisini verdiğim Adanalı bipolar filozof kesinlikle şüphesiz. Yunanların sokrates'i platon'u varsa bizim de yerli ve milli Orhan'ımız var sjsj.
sevdiğim bir youtuber abidir. evet.
© copyright 2005 - 2026