bugün
- emeviler5
- türkler ile moğollar kardeştir11
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok7
- sözlüğün bitmesine seyirci kalmak4
- başlık açma3
- şarapçı'nın taksici fantezileri4
- taksicinin iltifatına maruz kalmak5
- parcalandim toparlanamiyorum36
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- s'i l v'e r m'i s t'in kullandığı ucuz parfüm3
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek5
- claudian clouds43
- 20274
- ortaçağda kadına yüklenen değer4
- game of thrones taki kerhaneci17
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- kadınların çok konuşmasının nedenleri2
- akşam trafiği3
- anın görüntüsü26
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın4
- güne bir alıntı bırak3
- ölümden korkuyor musunuz34
- en son ne yediniz5
- şabos goy3
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- mekkeli müşrikler5
- okan buruk13
- istanbul da para harcanacak çok yer olması2
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- sözlük kızları dertleşiyor14
- zorunlu eğitim6
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- yazarların vasiyetleri3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- barzani'nin bağdat'tan silah ve bütçe istemesi2
- dyson5
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- waffle2
- genel ev sloganları5
- savunma sektörü3
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- kendi halkını katleden iran3
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- burhan özfatura4
- penguenlerin asıl amacı3
- melis sezen'in memeleri5
- isviçre medeni kanunu2
neil jordan nın kaleminden ve kamerasından sıradışı bir film. başrollerde colin farrell ve ülkesi irlanda nın olması bile filmi izlemek için yeterli. 4 haziranda vizyona ağ atacak haberiniz olsun.
--spoiler--
Balıkçı Syracuse, çıktığı bir seferde hayatının en baş karıştırıcı ve güzel olayına rastlar. Balık ağından çıkan Ondine, hayatını tamamen değiştirecektir. Suyun yüzünden çektiği Ondine i eve getiren Syracuse, onu kız kardeşi Annie ile tanıştırır. Annie ilk bakışta durumdaki enteresanlığı ayırt etmiştir ve Ondine ile ilgili şüphelerini Syracuse a açar. Annie ye göre Ondine bir deniz kızıdır.
Syracuse ilk başta kız kardeşinin yorumunu ciddiye almaz, ama şüphelenmekten de geri kalmaz. Ancak Ondine in kendisine şans getirdiğini ve talihini açtığını gördükçe...
--spoiler--
http://www.imdb.com/title/tt1235796/
sen hiç balık ağında deniz kızı oldun mu canım.
--spoiler--
Balıkçı Syracuse, çıktığı bir seferde hayatının en baş karıştırıcı ve güzel olayına rastlar. Balık ağından çıkan Ondine, hayatını tamamen değiştirecektir. Suyun yüzünden çektiği Ondine i eve getiren Syracuse, onu kız kardeşi Annie ile tanıştırır. Annie ilk bakışta durumdaki enteresanlığı ayırt etmiştir ve Ondine ile ilgili şüphelerini Syracuse a açar. Annie ye göre Ondine bir deniz kızıdır.
Syracuse ilk başta kız kardeşinin yorumunu ciddiye almaz, ama şüphelenmekten de geri kalmaz. Ancak Ondine in kendisine şans getirdiğini ve talihini açtığını gördükçe...
--spoiler--
http://www.imdb.com/title/tt1235796/
sen hiç balık ağında deniz kızı oldun mu canım.
evvel zaman içinde, kalbur saman içinde... bir kıyı kasabasında bir balıkçı yaşarmış. balıkçı bir gün sudan, balıklarla beraber bir de kadın çıkarmış...
ilginç bir film olmuş. ağızda güzel bir tat bırakıyor, yani vakit ayırmaya değer bir film. benim notum : 8/10.
ilginç bir film olmuş. ağızda güzel bir tat bırakıyor, yani vakit ayırmaya değer bir film. benim notum : 8/10.
colin farrell süper yeteneğini yine sergilemiştir ama pek bir tipsiz gözükmüştür ekranda. filmin sonunda da masalların sadece masal olarak kaldığına inanmak istemediğiniz haldee... cümlenin devamını tamamlamayayım. izlenesi, görülesi bir film.
şarkı dinlemek için çok ideal filmdir. sigur ros çok pis hareketler içerisinde.
izlenmeye değer bir film gibi gözükmesiyle beraber türkçe sallamasyon çevirisi nasıl ilahların aşkı olmuştur merak ederim. ondine demek ilahların aşkı demekmiş vay be deyip geri çekilmek gerekir.
kesinlikle zaman kaybı olarak gördüğüm film, hiç zevk alamadım, gereksiz yere iç karartıcı bir atmosferi vardı ve denizin getireceği huzur bile iticiydi. ayrıca colin farrel bu kadar yaşlanmışken uzun saç gitmemiş ona.
nesildaşım , iyi kalpli yazar. aydınlatsın bizleri. hoş geldi.
diziler hakkında yorumlarımızı yaptığımız yazar.*
toprağı bol, mekanı cennet olsun.
izlenilesi güzel film, ayrıca bol bol irlandayı gösterir dalar gidersiniz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar