bugün
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı6
- renault 96
- yapay zekadan akıl almak5
- eline krem süren erkek4
- yani kısaca deriz ki4
- sebahattin şirin16
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak2
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması4
- arabada sigara içilir mi3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- sözlük kızı ile kavga etmek3
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz15
- cin3
- ortanca çocuk günü2
- aç karnına kahve içmek2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- anderson talisca4
- havanın bir milyon derece olması3
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- çerçeve yasa22
- bir şeyler söyle3
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- toprağı bol olsun2
- apo piçtir piç kalacak12
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- cıvık çift5
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- blackberry6
- kalp krizi8
- ekşi sözlük referans18
- sözlükte kadın yazar olması5
- velvet5
soy ismiyle müsemma zat-ı acayip! 1999 yılından 2005'e değin "hızır aleyhisselam" ile görüştüğünü iddia eden bu tip, şimdi de çin'deki türk piramitleri'ne sarkmış. geçtiğimiz ay da habertürk'ün öteki gündem adlı programında saçmalamaktaydı. izleyebildiğim kısmında ebced hesabına sararak bir şeyleri kanıtlamaya çabalıyordu. dayanamadım, tv'yi kapattım. adını ne zaman duysam aklıma adnan oktar'ı getiren bu adamın eline bilim denen o ulvî uğraşı kim veriyor yahu!?
düzeltme: sadeleştirme.
düzeltme: sadeleştirme.
bıyıkları ile dikkat geçen kişi. an itibari ile haber türk'de konuşuyor. zülkarneyn'den bahsediyor.çin'deki beyaz piramitlerden bahsediyor.
dün haber türk'de konuşmasının bir kısmını izlediğim, milletimize umut dağıtan şahsiyet. umarız geleceğimiz dediği gibi olur.
hilal'i türk'ün simgesi yapacak kadar ileriye giden sentezci, ümmetçi.
habertürk'te katıldığı programda o kadar ağır saçmalamıştır ki başım döndü. birkaç örnek:
- "türkler kılıç zoruyla müslüman olmadılar. bu tip yazılar yazan bilimadamları var ama ben inanmıyorum."
arkadaşım kafan mı güzel? lan adı üstünde bilim. ortaya hiçbir kanıt sürmeden "ben inanmıyorum" demek neyin nesi?! talkan'da curcan'da soykırıma uğrayan 100 bin* ata ve cariyeleştirilen 200 bin anamıza ayak üstü sövdün lan resmen!
- alp er tuna*'ya hz zülkarneyn deyip peygamber ilân etti. türkler'in zaten tarihin başından beri "allah"a inandıklarını iddia etti.
- beyaz piramitler'de hilâl bulduğunu iddia etti. ki böyle bir durumda ya piramitler sanılandan çok daha yeni ya da piramitleri türkler yapmadı. lan bozkurt ile hilâlin yan yana ne işi var? hilâl türkler'de hiçbir zaman kutlu bir tamga olmamıştır. hilâl, allah denen arap tanrısının simgesidir. ki hilâl-allah aynı kökten türemiş adlardır.
- her sentezci gibi döndü dolaştı işi masonlara, hristiyanlara ve yahudilere getirdi.
- sahabi arasında türkler olduğunu söyledi. ben orada koptum zaten.
bakın buraya yazıyorum; bu adamı birileri sırf akp'nin işine gelen ümmetçiliği ve arap zihniyetini yaysın diye bir yerlere çıkartıyor. amaç bop'a yandaş toplamak. türkler'i araplar'la iç içe iyice geçirmek. haa! adım gibi eminim ki mhp denen ümmetçiler de fena hâlde bayılıyorlardır bu adama. ne de olsa türk = müslüman!
böyleleri yüzünden ciddi tarihi konuları adam gibi konuşamıyoruz. illâ bir yerlerden ümmetçilik yapıyorlar. yok şaman değilmişiz. yok tek tanrı inancıymış. dünyada ibrahimi dinler'den en az 10 bin yıl önce de türkler vardı.
(bkz: albız alsın)
habertürk'te katıldığı programda o kadar ağır saçmalamıştır ki başım döndü. birkaç örnek:
- "türkler kılıç zoruyla müslüman olmadılar. bu tip yazılar yazan bilimadamları var ama ben inanmıyorum."
arkadaşım kafan mı güzel? lan adı üstünde bilim. ortaya hiçbir kanıt sürmeden "ben inanmıyorum" demek neyin nesi?! talkan'da curcan'da soykırıma uğrayan 100 bin* ata ve cariyeleştirilen 200 bin anamıza ayak üstü sövdün lan resmen!
- alp er tuna*'ya hz zülkarneyn deyip peygamber ilân etti. türkler'in zaten tarihin başından beri "allah"a inandıklarını iddia etti.
- beyaz piramitler'de hilâl bulduğunu iddia etti. ki böyle bir durumda ya piramitler sanılandan çok daha yeni ya da piramitleri türkler yapmadı. lan bozkurt ile hilâlin yan yana ne işi var? hilâl türkler'de hiçbir zaman kutlu bir tamga olmamıştır. hilâl, allah denen arap tanrısının simgesidir. ki hilâl-allah aynı kökten türemiş adlardır.
- her sentezci gibi döndü dolaştı işi masonlara, hristiyanlara ve yahudilere getirdi.
- sahabi arasında türkler olduğunu söyledi. ben orada koptum zaten.
bakın buraya yazıyorum; bu adamı birileri sırf akp'nin işine gelen ümmetçiliği ve arap zihniyetini yaysın diye bir yerlere çıkartıyor. amaç bop'a yandaş toplamak. türkler'i araplar'la iç içe iyice geçirmek. haa! adım gibi eminim ki mhp denen ümmetçiler de fena hâlde bayılıyorlardır bu adama. ne de olsa türk = müslüman!
böyleleri yüzünden ciddi tarihi konuları adam gibi konuşamıyoruz. illâ bir yerlerden ümmetçilik yapıyorlar. yok şaman değilmişiz. yok tek tanrı inancıymış. dünyada ibrahimi dinler'den en az 10 bin yıl önce de türkler vardı.
(bkz: albız alsın)
türk tarihi açısından fazlaca bilgiye sahip araştırmacı yazar. bıyıkları ve üslubu dikkat çeker.
bilgileri birbiriyle karistiran sahis. bazen mahsus yaptigini dusunuyorum.
16-17 Şubat gibi sıkıntılar olacağını söyledi.
soyadının kafiyesi gibi, boş beleş bir insan.
hele resimlerini elleri ile çizdiği bir efsane kitabı vardır ki evlere şenlik.
favori tarihçisi kadir mısıroğlu olanların favori komplo teorisyeni.
hele resimlerini elleri ile çizdiği bir efsane kitabı vardır ki evlere şenlik.
favori tarihçisi kadir mısıroğlu olanların favori komplo teorisyeni.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar