Türk erkeklerini gerek okey masasında gerekse yatak odasında bayağı oyalandıran şey.
görsel
soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez oyuncağı.
4 kişilik oynanan işin ustası olan arkadaşlarla oynaması zevkli taş oyunu.
facebook sayfasını tesadüfen okuduğum fena göndermeler yapan, marka.
https://www.facebook.com/clubokey
dördüncü için kılı kırk yardığımız oyunların kralı.
3 gün önce arkadaslarla toplanıp oynadığımız oyun. lakin eşli oynadığımız oyunda kaybeden, kazanan tarafa haftaya istediği şeyi ısmarlamak zorundaydı. hafta başını bekliyorum sözlük. çok dertliyim.
oynamayı bir türlü öğrenemediğim ama sordukları zaman biliyorum dediğim oyundur.
o.k. ye ikinci aranıyor yazan bir tişörtteki özne.
bir cok seyin tanimi . istakalarla oynanan bir oyun , uzerinde fazla dusunulmeden reklamlari yapilan bir condom markasi, ingilizcede tamam.
google play storeda en cok indirilen oyun.
birbirinden iğrenç ve seviyesiz reklamları olan kondom firması.
görsel
Önce at sonra düşün felsefesini benimseyen bir tür masabaşı sporu.
kavisli ıstakası olanlar çok şahane. sağdan soldan elime baktılar derdi yok. öyle hileyi sevmesem de taş çalmanın, ortam müsaitse balya çalmanın, eşinle ayak parmağı vasıtasıyla taş değiştirmenin zevki başka. *
(bkz: ok)
mynet'te oynadığım oyundur.

(bkz: seriiiii)
Prezervatif markasıdır. Nanelisi tavsiye edilir.
fayans dizmek olarak da adlandırılan oyun. ayrıca suan online oynanabilen pek çok türü bulunmaktadır.
eskiden gerizekalı çocukları eğitmek için ıstakalara taş koyma yoluyla bulunan masa oyunudur.
şimdide pek farkı yok.
türklerin milli oyunudur. zeka açan sporda denebilir. satranç sporsa okey niye olmasın.
19 yıllık hayatımda bugun tanıstığım ve öğrendiğim 19 yılımı boşuna geçtiğini düşündüğüm efsane.
iphone da şimdiye kadar oynadığım en zevkli oyun okeyhane. Okey oynamaya bambaşka bir bakış açısı getirmiş. Bildiğin kahve ortamı limonatalar falan ayrıca grafikleri çok eğlenceli olmuş.

Merak edenlere

http://itunes.apple.com/u...okeyhane/id491058002?mt=8
oyunda ki mantık şudur. aynı renkleri sırayla, aynı sayıları yan yana diz. yani 3 yaşında bir çocuğa sayıları ve renkleri öğretmek için oynanabilir. çocuk bile sıkılır o ayrı. anlamadığım; bunu ciddiye alıp, dört tane elemanın bir masaya oturup, hiç konuşmadan pür dikkat bu oyunu oynamasıdır.
bana çok dar geliyo..
© copyright 2005 - 2026