bugün
- ben geldim kerkenezler18
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- gollumun gözü yüzükte6
- 777 diyen erkolar7
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- saçını pembeye boyayan erkek6
- iyi parti17
- en son alınan iltifat3
- beşiktaş7
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- claudian clouds21
- friedrich hegel la bi cay icek9
- hınç3
- sözlükten soğuma nedenleri13
- gün tabağı5
- kendi sorumluluğunu almak4
- 0 0 76
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- kısır7
- simko316
- zerzevat2
- halife mehdi ismet4
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- kasları parçalamak2
- ince telli saç3
- mehdi aleyhisselam5
- akrep burcu kini7
- hamburger date6
- pizza yemek8
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- anın görüntüsü33
- sahibinden com salakları4
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- çağla idi2
- kızların çok açık giyinmesi2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- çerçeve yasa35
- ghosting4
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- alttaki yazara motto ver16
- gey şakası yapmayan erkek ılıktır2
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- cinler musallat istatistiği7
- amedspor14
- burçlara inanan insanlar oy kullanmalı mı5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler31
- sultanköy2
- yengeç erkeği ve herhangi bir burç kadın ilişkisi2
- osuruktan şiirler22
entry'ler (506)
http://farklibiryasamuzerine.blogspot.com.tr/ makyaj malzemerlinden tutun da günlük alanda kullandığımız ürünlere etkili ders çalışma yöntemlerine ve hayata dair bilimum her şeye dair enfes yazılar...
büdüt:baştan söylemesi bayanların ilgisini çekmesi kuvvetli ihtimal
büdüt:baştan söylemesi bayanların ilgisini çekmesi kuvvetli ihtimal
olmazdı. yazar kişisi dr. hannibal lecterı ziyadesiyle beğendiği için sanırım sırt etlerinden kuşbaşı göğüs etinden barrbekü soslu biftek yapardı. bu arada bol soğanlı ve limonlu pul biberli bir beyin salatası fena olmazdı.
bir tür hamur tatlısı olup esasen donutun atası olarak kabul edilir. zannımca en güzeli içinde kayısı marmelatıolan sımsıcak ve bol pudra şekerlisidir.
sevenlere dipnot: bu aralar real fırın reyonunda müthiş kampanya sonucu 4lü berliner alana öteki bedava. sevenlere duyrulur.
sevenlere dipnot: bu aralar real fırın reyonunda müthiş kampanya sonucu 4lü berliner alana öteki bedava. sevenlere duyrulur.
sanırım trollük seviyesi günden güne düşüyor ya da hesabını başka birisi devraldı yoksa cidden bu kadar da düşmüş olamaz.
tanım: yazar
tanım: yazar
bir duyuma göre vücudun çok büyük bir denge unsurudur.
biziz sanırım. çünkü gün geçtikçe bir şeyler hep tükeniyor. kimi zaman tükenen şey sabrımız oluyor yoğun stres altında çalışıp hayattan sıkıldığımız saatlerde ya da merhametimizi kaybediyoruz çöpten ekmek toplayan birini görüp hızlıca kafa çevirirken dürüstlüğümüz gidiyor bir şeyler için yalan söylerken çevremizdekilere. yavaş yavaş her gün eksiliyor ve çirkinleşiyoruz o yüzden.
iyi geceler. tabi böyle bir şey mümkünse.
tanım: kaybedenler kulübünde geçendir.
tanım: kaybedenler kulübünde geçendir.
gecenin bir yarısı anneden içli börek yapmasını istemek.tabi ki bence şuursuz bir istek değil fakat valide hanım şuursuzca olduğunu ifade etmişti.
avantajı ve dezavantajı boldur. içimi daha keyiflidir dost arkadaş meclisi sigarasıdır belki lise yıllarında sigaraya başladığınızda arkadaşlarınızla döndüğünüz sigaradır. bunun yanı sıra kapaksız ve yumuşak paket demektir. anlayacağınız bir zevk meselesidir uzun sigara.
x markanın otmpantolonu ymarkanın mutfak robotu değildir. benim nazarımda uzun sigaradır hatta uzun tekel 2000dir
Fışkiyedir.
Resul dindar-nayino.
Gayet normal bir aktivitedir. Bazı insanların kahveye ve kitaba bu denli fazla anlamlar yüklemesi garip gerçekten.
uzun hikaye adlı filmde de seslendirilmiş olan rakı sofralarının vazgeçilmezi harikulade bir şarkıdır. ayrıca sözleri ramazan arkına bestesi ise safiye aylaya aittir.
(bkz: durduk yere adamın amına koyan şarkılar)
çok sonradan gelen edit: cem yılmaz ve suzan kardeş versiyonu da pek güzeldir, dinleyin dinlettirin.
(bkz: durduk yere adamın amına koyan şarkılar)
çok sonradan gelen edit: cem yılmaz ve suzan kardeş versiyonu da pek güzeldir, dinleyin dinlettirin.
Doğrudur.görünce yanaklarını mıncırasım geliyor ibnenin...
insanın kendidir.ilk basta kendinden daha zeki birini düşünüyorsan salaksindir.
Özlemek.
moderasyonun bu tarz mallara karşı hala bir şeyler yapmadığının kanıtıdır. sonra gelirsiniz sözlük çok rerörerö.
Clear menthol beyler tek gecerim. Ama bana kalsa hic şampuan kullanmayın. Bildiğin sac deterjani. En iyisi mi siz yeşil sabunla yıkayın saclarinizi.
Aslında güzel iştir ama olası bir deprem veya yangın anında aniden giyinememe durumuna karşın sakıncalıdır.