bugün
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması3
- bikbik akıllı olsun akıllı3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- sebahattin şirin20
- fenerbahçe5
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi12
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği7
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- hikayeyi devam ettir2
- sözlükte marka olmak11
- amedsporlu olmanın verdiği gurur2
- daha 17 dizisi aras vs teoman7
- kedi tekmelemek11
- uludağ sözlük evreni6
- benkimki5
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- itü kktc2
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- amedspor'un erzurumspor'a döşeyeceği boru2
- çaycı hüseyin3
- pkklılara idam gelsin2
- alevi kızların alev alev yanması7
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- kürtçülerin abd sevdası2
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı3
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki7
- demokrasi ahiret diline uygun değildir4
- iremga32
- üst kattan gelen ah oh sesleri3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- filenin sultanları2
- pkklı anaları4
- anın görüntüsü31
- tarikatsever partiler3
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- erzurumspor2
- slovenya'nın 2004 te ab'ye girmiş olması2
- dönercide kız tavlamak5
- ısparta yaprağı3
- yakışıklı bir erkek ile öpüşebilirim2
- karakuyu dizisi2
- normal insan4
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
nostalgia adında epica nın da çok güzel bir sesi vardır.simeone simons cok fena büyüler.
Severek dinlediğim Nocturnal Depression şarkısı. 16 dakikalık versiyonu daha da dinlenilesidir. Gece dinlemek sakıncalı olabilir.
"sürekli geçmişi özlemek, geçmişteki yaşantısını, geçmişte yaşadığı yeri özlemek, sürekli geçmişten bahsetmek" şeklinde özetlenebilecek, tıpta karşılığı bulunan bir tür hastalıktır. "nostalji" kelimesinin de kökenidir.
yanni'nin eseri. yanni'nin söz kullanmayı reddettiği gibi ben de bu müzik için kelimeler kullanmayı reddediyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
nocturnal depression'ın 2005 yılında çıkarttığı albüme ismini veren şarkı. 3 dakika ve 20 dakikalık versiyonları vardır. 20 dakikalık versiyonu karanlık bir yerde oturup tek başına dinlenebilir bir şey değildir. 20 dakikanın sonunda psikolojiniz bozuk şekilde gezebilirsiniz. Ayrıca introdaki riffler my friend of misery parçasından araktır. Sırf bu şarkıyı hatırlatıyor diye dinlemek gelmiyor My Friend Of Misery'i.
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
yanni ustanın her bestesinde olduğu gibi, doğduğu topraklara olan sevgisini, özlemini ve hayranlığını barındıran güzel çalışmalarından biri. söz yazılamaz bu şarkıya, zaten konuşuyor kendi kendine, söz yazılmış gibi.
mükemmel nocturnal depression şarkısı. öldürmez, süründürür.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
yunanca nostos yani eve dönüş ve algos yani acı ve özlem anlamlarında türemiş bir kelime olup bir insanın geçmişteki,vatanındaki güzellikleri özlemesi manasında kullanılmaktadır.
tur. nostalji.
yanni amcamızın ağırlıklı olarak piyano ezgileriyle süslenmiş, her daim severek dinlediğim ilk olarak keys to imagination albümünde bulunan parçası.
Demirdokum tarafından üretilen, muhtesem bir estetiğe sahip, 5 dilimden fazlası inanılmaz ağır, demirdöküm ürünü satan mühendis ve satışçı arkadaşların satarken nakliyesi konusunda uzun süre düşünmesi gereken, teslim süresi 1 ay'ı geçen, sadece astar boyalı olarak teslim edilen ve boyanmasından kendilerinin sorumlu olacagi bir döküm radyatör modeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar