bugün
- insanın bu hayattaki amacı11
- intihar etmek6
- sözlüğe gelince alınan koku8
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- kimseyi memnun edememek4
- erikli su5
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- ışıktan daha hızlı olan şey5
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği3
- açlık grevi2
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- yaya geçidinde yayaya yol vermemek3
- gulmekicinyaratilmis3
- yeni sevgilide olması istenen özellikler5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması8
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi6
- altılı masa diye kıçını yırtıp sonra dama çıkmak3
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi3
- idare etme aynen iade et2
- ab'nin türkiye'deki terör örgütlerini beslemesi4
- murat kurum3
- peş peşe iki aracın çarptığı 4 yaşındaki çocuk2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi5
- beşiktaş gain fenerbahçe beko maçı3
- akademisyen egosu2
- otobüs2
- teoman duralı2
- milli takımın 6 puanla grubu lider bitirmesi2
- ortamda herkesi birbirine dolduran kadın2
- mel mel bakan gibson abazanlığı2
- ketçapla güzel giden yiyecekler12
- ona bir şey söyle20
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak12
- anın görüntüsü18
- imamoğlu abd ingiliz ve almanların bir projesiydi11
- son 20 yılın en gıcık lafı16
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik12
- sigarayı tersten yakmak9
- çocuğa yabancı isimler vermek9
- 16 haziran 2026 fransa senegal maçı9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- 12 saat çalışmak7
- hep kendini suçlamak12
- insan sanatsal bir varlıktır7
- bedava dopaminin bazen işe yaraması7
- antidepresan kullanmamış erkek bulmanın zorluğu7
- türkiye nin en güzel kızlarına sahip şehirleri6
- zamanda yolculuk5
Demirdokum tarafından üretilen, muhtesem bir estetiğe sahip, 5 dilimden fazlası inanılmaz ağır, demirdöküm ürünü satan mühendis ve satışçı arkadaşların satarken nakliyesi konusunda uzun süre düşünmesi gereken, teslim süresi 1 ay'ı geçen, sadece astar boyalı olarak teslim edilen ve boyanmasından kendilerinin sorumlu olacagi bir döküm radyatör modeli.
yanni amcamızın ağırlıklı olarak piyano ezgileriyle süslenmiş, her daim severek dinlediğim ilk olarak keys to imagination albümünde bulunan parçası.
tur. nostalji.
yunanca nostos yani eve dönüş ve algos yani acı ve özlem anlamlarında türemiş bir kelime olup bir insanın geçmişteki,vatanındaki güzellikleri özlemesi manasında kullanılmaktadır.
mükemmel nocturnal depression şarkısı. öldürmez, süründürür.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
ayrıca ilk dinlediğimde şarkıdaki riffler çok tanıdık geldi, araştırdım; metallica'nın my friend of misery şarkısındaki riff olduğunu öğrendim. öğrenemeseydim, arşivimdeki tüm şarkıları teker teker dinlemeyi düşünüyordum. benim durumumda olanlar vardır diye bu bilgiyi veriyorum.
müzik cover olarak nitelendirilebilir fakat sözleri tamamen bağımsız ve tek kelimeyle mükemmel.
yanni ustanın her bestesinde olduğu gibi, doğduğu topraklara olan sevgisini, özlemini ve hayranlığını barındıran güzel çalışmalarından biri. söz yazılamaz bu şarkıya, zaten konuşuyor kendi kendine, söz yazılmış gibi.
nocturnal depression'ın 2005 yılında çıkarttığı albüme ismini veren şarkı. 3 dakika ve 20 dakikalık versiyonları vardır. 20 dakikalık versiyonu karanlık bir yerde oturup tek başına dinlenebilir bir şey değildir. 20 dakikanın sonunda psikolojiniz bozuk şekilde gezebilirsiniz. Ayrıca introdaki riffler my friend of misery parçasından araktır. Sırf bu şarkıyı hatırlatıyor diye dinlemek gelmiyor My Friend Of Misery'i.
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
Bu tarz parçalardan hoşlanıyorsanız (bkz: Dsbm)
yanni'nin eseri. yanni'nin söz kullanmayı reddettiği gibi ben de bu müzik için kelimeler kullanmayı reddediyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
http://www.youtube.com/watch?v=eWUe-iwyB2M
"sürekli geçmişi özlemek, geçmişteki yaşantısını, geçmişte yaşadığı yeri özlemek, sürekli geçmişten bahsetmek" şeklinde özetlenebilecek, tıpta karşılığı bulunan bir tür hastalıktır. "nostalji" kelimesinin de kökenidir.
Severek dinlediğim Nocturnal Depression şarkısı. 16 dakikalık versiyonu daha da dinlenilesidir. Gece dinlemek sakıncalı olabilir.
nostalgia adında epica nın da çok güzel bir sesi vardır.simeone simons cok fena büyüler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar