bugün
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi2
- çerçeve yasa32
- durduk yere akıla gelen şey3
- allah reisimizi başımızdan eksik etmesin3
- dusan vlahovic3
- ev erkeği2
- herkese garip size normal gelen şeyler8
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması13
- hazret ktc2
- bardak ticareti7
- arkadaşlar iyi geceler7
- şuan sözlükte fingirdeyen yazarlar7
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı5
- aklınıza gelen şarkı sözü8
- kale3112'nin gece de artılaması5
- türbede dua etmenin şirk olması13
- online kişi sayısının artık gözükmemesi4
- şişman olmak istemeyenlere tavsiyeler7
- sosyal olarak başarısız insanlar5
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- nervio4
- 00 00 da entrylerin sıfırlanma saçmalığı5
- çok kitap okuyanı eleştirmek6
- düğünde yemek yiyen davetliden para isteyen damat6
- cinler bizim alemimize nasıl geçebiliyorlar4
- hikayenin kötü adamı olmak4
- g i l d e d l i l y10
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- siber istihbaratta teknik derinlik4
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması9
- gece 3 te yatıp sabah 8 de işe gitmek3
- tomşak dudaklı kezo4
- ahbap derneğine para kaptırıp elfida dinlemek3
- kızlar çabuk bakar mısınız4
- casperlar daltonlar redkitler şirinler6
- yurt dışı çıkış harcı8
- arkadaşlar ben sarhoş oldum3
- sokakta öpüşmek7
- gece gece yarım ekmek sucuklu tost gömmek3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- perseid göktaşı yağmuru3
- özgür özel15
- ekşi sözlük referans19
- sözlük kızlarının çok sıkıcı olması3
- kitap okuma alışkanlığı4
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- engelleyen insan kibri6
- acıktım lan3
kafası at kafası olan zat-ı muhterem. at hırsızı bile olabilir!
Hakkında 98 sayfalık yorum yapılmış şahsiyet. Adadan gelince biri bunu ona söylemeli.
biz açık denizlerde köpek balıklarıyla yüzmeyi severiz diye nutuklar atan n.d nin akvaryum havuzunda zararsız vatozlardan ve köpek balıklarından korkup etrafa küfürler savurduğu sahnede, kocaman bir balon olduğunu ortaya çıkmıştır.
memleketinin koyununa aşık, vatansever, Anti-ibocu 2. yeni akımının kurucusu halk kahramanıdır.
köpek balıkları ve vaztozlarla savaşında beni yarmış adamdır. hep survivor'da kalsın, adam doğal komik yaa.
öyle bir ülkede yaşıyoruz ki serdar ortaç dinliyoruz, ismail yk dinliyoruz, demet akalın dinliyoruzi recep ivedik izliyoruz ve saçma sapan bir sürü şeye değer veriyoruz ama garibim nihat doğana gelince çoğumuz düşman kesiliyoruz. nihat doğana takılmak moda olmuş artık etmeyin o da insan onun da duyguları var..
en büyük şakirttir.
das kapital okuyan insanların, kafatası zihniyetçisi olduğunu iddia edebilen bir insan.
oğlum bu adam insan lan bildiğin, iki kol iki bacak falan. bayağı bildiğin insan hea. oksijenle yaşayan falan.
oğlum bu adam insan lan bildiğin, iki kol iki bacak falan. bayağı bildiğin insan hea. oksijenle yaşayan falan.
kahraman olmaktan bahsediyor şimdi de! olm, nihatçım; survivordasın, orada kahraman falan olunmuyor, hatta senin ve asenanın olduğu gibi madara bilem olunuyor. öyle, senin bildiğin gibi bir şey değil kahramanlık, zaten bu çağda kimse kahraman falan olamıyor.
bırak bu götünü yiyim ayaklarını artık, kimse yemiyor!
bırak bu götünü yiyim ayaklarını artık, kimse yemiyor!
yalnızlığını sahile 'yalnız kral' yazarak dindirmeye çalışan sörvayvilici.
yalnızlığını sahile "yalnız kral" değil de "yanlız kral" yazarak dindirmeye çalışan yanlız sörvayvilici.
yine bir çamurlu oyundu, yine bir klasik nihat doğan zaferi ile sonuçlandı dedi bi de. Nerde bir çamur var sen iyisin Nihat'çım, maşallah. çamur çekiyor galiba.
yine bir çamurlu oyundu, yine bir klasik nihat doğan zaferi ile sonuçlandı dedi bi de. Nerde bir çamur var sen iyisin Nihat'çım, maşallah. çamur çekiyor galiba.
galibiyeti kontrolsüz yaşayan insan.
önceki haftalarda taner'in nihat ve derya arasında ödüle gitmeleri için yazı tura atmak istemesi üzerine yazı tura attırmayarak taner'e tepki olarak öldülü boşverebilmiştir. ama bugün aynı durumda nihat'ın taçmin ve taner arasında yazı tura atılmasını istemesi üzerine nihat'ın arkasından o kadar sallayan taner delikanlılık yapıp ''hayır ben istemiyorum'' diyememiştir. *
bildiği bütün atasözlerini arka arkaya sıralayınca felsefe yaptığını zannediyor.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu nihat? çok sesi boş teneke çıkarır nihat. biz sana survivor olamazsın demedik nihat... dam üstünde saksağan vur beline kazmayı nihat.
alın size nihat doğan felsefesi.
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu nihat? çok sesi boş teneke çıkarır nihat. biz sana survivor olamazsın demedik nihat... dam üstünde saksağan vur beline kazmayı nihat.
alın size nihat doğan felsefesi.
Herkes ne kadar dalga geçerse geçsin cok iyi bir insan bence. içinden geldiği gibi davranıyor.
(bkz: adam gibi adam nihat doğan)
kendisini en son dün akşam survivor da gördüm. balıklardan korkup çığlıklar atıyordu.
an itibariyle cümle kurmaktadır.
edit: şu an bir virgül attı.
edit 2: şu an noktalı virgülü koydu.
edit 3: bir virgül daha...
edit 4: bitti tamam.
edit: şu an bir virgül attı.
edit 2: şu an noktalı virgülü koydu.
edit 3: bir virgül daha...
edit 4: bitti tamam.
kendisinden bu güne kadar boşuna uyuz olmuşum. yarışmayı izlediğimde anladım ki, bu adam sadece çenesi sebebiyle itici. oysa hakikaten orada yarışanların içinde özü sözü bir olan bir tek o var.
dürüst en azından..
dürüst en azından..
(bkz: adam gibi adam nihat doğan)
derya'nın ben zaten finaldeyim hiç bir işe yardım etmem yavşaklığına karşı dayan nihat.
derya'nın ben zaten finaldeyim hiç bir işe yardım etmem yavşaklığına karşı dayan nihat.
adada robin crusoe gibi yaşayan survivorcı.
seda sayanla ayrılmaları benim için yıkım olmuştur. tencere kapaktılar. ah birde çocukları olaydı dünyayı kurtarırdı zannımca. anne seda, baba nihat hem yardımsever hem filozof süper.
her konuşması imam gibi. ama konuşmaları demagojiden ibaret orası ayrı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar