bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- insan zamandan ibarettir2
- mesele ne senin benden ayrılman2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- aylık 700 milyon lira iyi para mıdır sorunsalı2
- mauro icardi2
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- taksici muhabbeti5
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- gram altın4
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- spiderman mi döver batman mi5
- nirmal purja2
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- 7 ağustos 20012
- gocu bay bey birader3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- kosova2
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- petrol4
- can kolukısa4
- stres yönetimi6
- elalem ne der4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- gulmekicinyaratilmis11
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- türkiye5
- stres3
- solcu dövmek2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- taksim delisi cenk2
- rüşvet5
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
one piece karakteri. karizmatik anime hatunlari arasinda hatri sayilir yerlerdedir.
One Piece manga ve anime serisinin karakterlerinden biridir. Hasır Şapka Korsanlarına katılan altıncı kişidir. Robin bir arkeologtur hayali Rio Poneglyph'i bularak karanlık çağ olarak bilenen kayıp yüzyılın tariğini ortaya çıkarmaktır bunun için gizli suç örgütü Baroque Works'e katılmıştır ama aradıgı Poneglyph'i Arabasta'da bulamayınca ve patronu Sir Crocodile yenilince tayfaya katılmıştır. Robin 8 yaşında Hana Hana no Mi meyvesini yemiştir bu sayede istedigi yüzeyde vücudunun bir parçasını -örnegin kollarının- kopyalarını çıkarabilmektedir.
Hastası olduğum anime karakteri, tayfadaki en kültürlü ve karizmatik kişi. Mellorine mello... Nico chwan!
hasır şapka tayfasının en aklı başında karakteri. kendisi arkeologtur. çileli bir çocukluk geçirmiştir. çocuk yaştayken başına ödül konulmuştur bu sebeple çocukluğunda beri kaçmaktadır. arabasta' yı ele geçirmeye çalışan crocodile' ın sağ kolu olup crocodile tarafından yenilen luffy' i çölün dibine gömülecekken yemiş olduğu meyvenin gücüyle onun hayatını kurtarmıştır. tabi ki luffy bu davranışı karşılıksız bırakmamış crocodile tarafından yaralanılan robin' iölüme terk etmemiştir ayrıca monkey d luffy' nin dünya hükümetine savaş açma nedenidir. bir grup fan tarafından roronoa zoro ile evleneceği ve çocuk sahibi olacağı düşünülmektedir.
eiichiro oda nico robin'in doğum gününü 6 şubat yapmıştır çünkü 6 şubat kova burcuna denk gelmektedir ve kova burcunun tipik özellikleri (zeka, ağırbaşlılık, sessiz sakinlik) nico robin'de görülmektedir. bir yerde okumuştum eiichiro açıklamıştı ama kaynağı unuttum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar