tam bu "nasıl sözlük, bunlar nasıl insanlar yeaahhh" diyip, sözlüğü terk edecekken adına açılan başlığı ve hoş geldin i görünce, kalmaya karar vermiş yazar.

hoş bulmuş.
en taze ulu sözlük yazarı. sözlük emrine amade kullan onu tepe tepe.
egomu bir ara okşayacak yazar(mış). merakla beklemekteyiz.(bunu hatun olduğun varsayımına dayandırarak yazıyorum yanlış anlama olmasın)
(#10077055) entarisi ile feminist olduğunu düşündüğüm yazardır.
güzel yazıyor, takipteyiz. (#10078347)
(bkz: #10111409) güzel yazıyor, tatildeyiz.
ağzına ve parmaklarına kurban olması gereken yazarların barındığı bir sözlükte yazıyor. helal olsun ona. kral yazarmış. beğendim, takip edeceğim.
edit: yıldıramazsınız. hala bu yazarın ağzına ve parmaklarına kurban olmak zorundasınız. çünkü 5 para etmiyorsunuz.
(#10298943) gecenin 03:17 gibi abuk bir saatinde bile kahkaha attıran yazar.
hoşgelmiş
(#10612443)düşüncelerime ,hislerime tercüman olan yazardır .yazdıklarına dikkat etmem gerektiğini anladım .
(#10631766)aşkı çok güzel anlatan yazar.
(#12599938) filozof bi sevgiliye sahip sanırım. helal ossn o cümleye
(#13366512) (#13366737) nickincibaharın eski sevgilisini yaşlandırma tekniğiyle buldum sözlük.
nickinin güzel olduğunu düşündüğüm yazar.
galatasaray'lı şeker yazar. şimdilik takipteyiz. du bakalım nolcek.
sanılanın aksine memeleri değil pipisi olan yazar.
kesinlikle okunası yazar. prensestir kendileri.
Takip edilesi, hoş sohbet bir yazardır.
hiç bir aşkını unutmayan, hepsine ayrı ayrı saygı duyan. sadece biraz işe güce dalıp sevgililerini ihmal eden yazar.
hakkında ileri geri konuşulup kafaların karışmasını istemem. *
(#13947763)

bi bi bi bi hayli güldürmüş yazar.
nickini yeni gördüm ve haddinden fazla beğendim. o iğrenç espiriyi yapmak istemiyorum lakin...
nickinci bahar yaşıyor ömrüm demekten de insan alamıyor kendini şimdi doğruya doğru...
(bkz: nick ağına beni çağır sevgilim)
biri -inci- mi dedi?
edit: tamam kimse demedi, eksilemeyin ammk.
çok iyi nickmiş tebrik koydum yazarı.
ne zaman sol framede nickini görsem bişeyler yazmak isteyipte yazamadığım yazar.
bütün kadınlar çiçekse o orkidedir dediğim yazar.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026