bugün
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak9
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- friedrich hegel la bi cay icek14
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- sözlüğün en harbi kızı8
- okul zorunluluğu2
- sözlüğün en harbi erkeği7
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar9
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- israile atom bombası atmak8
- migros'a sorulacak tek soru24
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- osuruktan şiirler61
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- geceye bir şarkı bırak12
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- 2026 ekonomik krizi17
- michel foucault3
- insan olmaya ceyrek kala15
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- tadej pogacar2
- hayattaki en değerli şeyler8
- spor ayakkabı5
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- manyak olmaya karar verdim3
- persac2
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- kadın2
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- victor osimhen20
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- mutlu ama uzak olsun12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz3
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- veriye güvenmeyen yazılımcı2
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- üstteki yazar bir şarkı olsa2
- alparslan kuytul15
Mesela bir entry okuyorum altında adını görünce zaten başka kim yazabilirdi ki deyip bir kez daha seviyorum yazarıdır. Böyle çekinilinmesi gereken üstat gibi bir şey olarak görüyorum kendilerini. Yanı kısaca yerim.
(#17050016) sevdiğim bir yazardır.
--spoiler--
evet yetkili olmak isteyen gammaz başlığını açtım , hatta onu öyle açmadım, ben bunu yetkili olmak isteyen gammaza yazdım diye yazdım. göndermeyi de sana yaptım , sen de adam gibi itiraf et, kıvırma, yok gönderme yaptığını düşünmedim falan filan deme.
--spoiler--
fakat burada yazdığı gerçekten hala kırıcı bir şey. sözlükte görev almak isteyen biri bunu yapabilir. bundan kime ne? eğer moderatörler bu gammazın gammazladıkları entryleri hatalı buluyorsa demek ki formata aykırıymış ve gammaz doğru olanı yapmış.
etuuu ile aranızdaki muhabbete karışmak istemiyorum sadece bu kısım için yazıyorum. gerçekten bu yazar adına çok hayal kırıcı cümleler.
--spoiler--
evet yetkili olmak isteyen gammaz başlığını açtım , hatta onu öyle açmadım, ben bunu yetkili olmak isteyen gammaza yazdım diye yazdım. göndermeyi de sana yaptım , sen de adam gibi itiraf et, kıvırma, yok gönderme yaptığını düşünmedim falan filan deme.
--spoiler--
fakat burada yazdığı gerçekten hala kırıcı bir şey. sözlükte görev almak isteyen biri bunu yapabilir. bundan kime ne? eğer moderatörler bu gammazın gammazladıkları entryleri hatalı buluyorsa demek ki formata aykırıymış ve gammaz doğru olanı yapmış.
etuuu ile aranızdaki muhabbete karışmak istemiyorum sadece bu kısım için yazıyorum. gerçekten bu yazar adına çok hayal kırıcı cümleler.
ağır fakir. bim'deki tüm markalara hakim adam.*
(bkz: 32 li tuvalet kağıdı alırken sevgiliye yakalanmak/#17119311)
(bkz: 32 li tuvalet kağıdı alırken sevgiliye yakalanmak/#17119311)
"şurda iki satır yazalım da kendi fikirlerimizi ortaya dökerek eğlenelim gitsin" fikrini benimseyememiş, sanki sözlükle beraber cern'de atomu parçalıyormuşçasına önemli işler yaptığını zannedenler tarafından çekilemeyen yazar.
ha aynı zamanda sevgili olur kendileri. ve üztelik aynı evde yaşamaktayız. aynı ipden + alıyorsa benden alıyordur ayrıca bunu modlara daha ilk yazarlığımız kabul olduğunda bildirmiştik. gitmeyin lan adamın üzerinde.
ha aynı zamanda sevgili olur kendileri. ve üztelik aynı evde yaşamaktayız. aynı ipden + alıyorsa benden alıyordur ayrıca bunu modlara daha ilk yazarlığımız kabul olduğunda bildirmiştik. gitmeyin lan adamın üzerinde.
etuuu'yla olan münasebetimden bihaberim, neler oluyor diye mesaj attığımda kısa ve öz bir şekilde özetledi. teşekkür ederim.
yazar olarak sözlükteki parmakla gösterilen yazarlardandır.
şarkıysa barış manço klasiği severim.
yazar olarak sözlükteki parmakla gösterilen yazarlardandır.
şarkıysa barış manço klasiği severim.
ayar nasıl verilir şu (#17220193) entry ile herkese göstermiş yazardır. helal olsun dedirtmiştir.
tefeci bir yazar.
sömürgeci bir yazar.
yazar bir yazar.
askerde dayak yememiş bir yazar.
sonuç alınmaya çalışılan yazar.
sonuçta bir alex olmayan bir yazar.
azar azar kadar bize ne yazar *
zehir gibi bir yazar.
Sensation White Türkiye gecesi, çalınan sürpriz şarkı..Barış Manço'muzun unutulmaz eseri..
sabah sabah bir sigara yaktırdığım yazar. ayrıca iyi niyeti ve hoşsohbeti için teşekkür ediyorum.
bugünlerde iyiden iyiye canı sıkılan yazar abimiz. çocuk gurbetten dönmedi herhalde. *
vesselam...
vesselam...
#(#17181655)ağbi bunu yaptığın için teşekkürler çok hoş oldu...
demek sadece 96 şiir var az devam etmek gerek...
1000 olmalı!
demek sadece 96 şiir var az devam etmek gerek...
1000 olmalı!
barış manço nun güzel şarkılarından sadece bir tanesi.
Gündemdeki Haberler