bugün

son zamanlarda hiç bir degişiklik olmayan hede.
Genellikle yazara ayar vermek için kullanılan yer. Övmek için çok nadir kullanılır.
3 senedir sözlükteyim hala 14 de kalmış hededir. hede sevgili yazarlar. *
O kadar yazdım,ettim ama nick altımda topu topu 5 yazı var. çok aptalca yazılar mı yazdım acaba ben ya da kimse beni takmıyor mu.
burda yazılmayan şey.niye böyle kasıntısın sözlük?
yeni yazar olduğum için bana hiç girilmeyendir. herkese saygılarımı, sevgilerimi sunarım.
Bazı yazarların mesajdan entry girmemizi istediği yer. Ayıp olmuyor mu gençler? Zall abimiz oyuncak olsun hava olsun diye mi yaptı size bunu.
(bkz: begen hakkinda ne dusundugumu yazayim)
nedir ne işe yarar diye sorulan kelime.
Ne oluyor yani nick altına yazılanlar neyi anlatıyor
sanırım her daim mobil olduğumdan ne olduğunu çözemediğimdir. siteden gireyim dedim yine çözemedim o ayrı. mobil olup sadece yazmak iyiymiş. come back mobil.
yanlış anlaşılandır. bu sebepten nickilir altı.
Yazar hakkında bilgi edindiğimiz yer. Ama yalan yanlış bilgiler vardır. Misal Benimkinde çok ama çok yanlış bilgiler var.* Kanmamak gerek.
burası sivas la siz kimsiniz kimi takip ediyorsunuz. nick altı da neymiş. (bkz: düğün dernek)
Mikirikato Jikashikihay1r nickine sahipken dolu olan fakat ceza alıp ihracımı istediğimde silinen entrylerimle beraber giden kısımdır.
Artik sahip olmadigimdir.
karşıt görüşlülerin sövdüğü aynı görüşlülerin asker uğurlar gibi destek verdiği entrylerden oluşan kişinin nickiyle açılmış başlıktır.
misal (bkz: kocyurekdelikurt)
ilk entryde belirttiğim meselenin diğer entrylerde ortaya çıkması gözler önündedir.
Sözlükte bile yalnızlıktır.
pek hareket olmayınca, üzülünen şey.
(bkz: insanın üzerine yapışan yalnızlık)
bir yazar hakkında çoğu zaman doğru izlenimler elde edemezsiniz bu meretten. çünkü genelde o anki ruh haliyle yazdıklarına karşın yazarın nick altına entry girerler. örnek verecek olursak;
x yazarı sinirlidir bir başlıkta küfürlü entry girer y yazarıda onun nick altına "küfürbaz" yazabilir.
trollerin troll olmasının yegane sebebi.

sözlükte kötü bir ün kazanmak sonra keko arkadaşlarına '' aga sosyal medya benden konuşuyo fenomen oldum yeaa '' demek.

nick altınız 3 sebepten ötürü açılır.

ifşa, trollük, kaliteli yazmak .

siz sadece sonuncuyu yapın( yapmaya çalışın) genşler.
küfür, hakaret olmadığı taktirde müsamaha sınırlarını aşan, at koşturulan alan.

"canınız sıkılıyorsa, public sohbet istiyorsanız nick altından yürüyün."

(#24094916)
(#24094940)
Su anda ugursuz olan.
13.
Yazarların yerildiği ama övülmediği yer. Bir de bazıların hiç yoktur. şu an ağlıyorum biliyor musun
Troll olma istegi uyandiran şey. Ayni zamanda garip isimlidir. Nick altimdan bahsedilince utanasim geliyor.. cok ozel ve baskalarinin gormemesi gereken bir yermişçesine. Bakmayin abi nickaltima bakacaksaniz da haber verin önce.
Asla istenmeyendir.

Bıktım lan, kim sövdü diye üzülmekten.

Edit: imla.
© copyright 2005 - 2026