bugün
- iremga32
- anın görüntüsü26
- narsist birine aşık olmak4
- bu saatte hala uyumama sebebi4
- geceye bir şarkı bırak3
- sabah namazının fazileti3
- tem şubenin sözlükte kavga etmesi8
- nick vermeden bir yazara seslen12
- götünde donu olmayıp tatile gitmek3
- en sevdiğiniz hayvan4
- gammaz arkadaşlar acil baksın8
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- uludağdaki gambaz zulmüne uğrayan yazarlar9
- sözlük erkeklerinin memeleri8
- ahmet baran yazgan3
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması27
- türkiye de köylülerin sürekli aşağılanması2
- zurna dürüm4
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki6
- türkiye de kadınların paraya tapma sebepleri2
- velvet8
- sözlükte çok az hamferdi olması6
- kavun kokusu4
- uyudunuz mu4
- haftanın gammazları listesi25
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- anne ile seks yapmak5
- gideni irdeleyen kezo3
- sözlüğe bir erkek meme mi attı sorunsalı5
- nevşehir denince akla gelenler4
- görür görmez artılanan yazarlar4
- sibel can'a benzeyen yuzır5
- nihavent bey bay birader4
- süleymancılar8
- sigarayı bırakmak4
- beybi leydi3
- sözlükte meme ayrımcılığı5
- sözlükle ilgili kırgınlığım var3
- sakatat4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- ahmet mümtaz taylan4
- arkadaşlar çabuk buraya bakın4
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- tenis oynayan kız çekiciliği4
- canımın buz gibi yeşil üzüm çekmesi4
- beybi leydi ile zurna dürüm yemek2
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- dayanamayıp kitap almak7
- şaka maka uludağda çok bayan yazar olması3
(bkz: geri dönülmez yoldayım)
dilek taşı sarkısını cok guzel bir sekilde yorumlayan, guzel sesli sarkıcı.
gülden karaböcek le kardeş olan sanatçıdır.
hakkında sadece 4 entry yazıldığına çok şaşırdığım sanatçı.
vakti zamanında "bir öptüm.. bir öptüm.. bir daha öptüm.." diye mırıldandıgı bir şarkısıyla beynime girmiş ve senelerdir de çıkmamıştır. eş doş toplantılarında zaman zaman lanet okudugum abladır. *
fondipnot: yine vakti zamnanında bu ablanın kocası "baldız baldan tatlıdır" diyerek karısını baldızıyla yani gülten karaböcek le aldatmış. yani şaka maka geyik falan derken hakkaten ibne bi durum be. en canın cigerin iki insan bok gibi ortada bırakıyo işte. yalnız iyi sabır varmış be abla insan kahırdan çöker.
edit: lan dur demeyi unuttum. adam neşe yi boşuyo baldızı alıyo bi de. gel de ipne deme.
fondipnot: yine vakti zamnanında bu ablanın kocası "baldız baldan tatlıdır" diyerek karısını baldızıyla yani gülten karaböcek le aldatmış. yani şaka maka geyik falan derken hakkaten ibne bi durum be. en canın cigerin iki insan bok gibi ortada bırakıyo işte. yalnız iyi sabır varmış be abla insan kahırdan çöker.
edit: lan dur demeyi unuttum. adam neşe yi boşuyo baldızı alıyo bi de. gel de ipne deme.
1975 yapımı Duyun Beni filminde O gece isimli guzel sarkıyı soyleyen sarkıcıdır.
kertenkele isimli bir albümü vardır!
"elveda meyhaneci" , "kemancı" , "seni buldum ya" gibi son derece içli şarkılara eşsiz sesiyle harikuladelik katmış sanatçıdır.her dinlediğimde başka alemlere yol alıyorum.
kendine has bir sesi olan, hayattayken değeri bilinmesi gereken değerli sanatçıdır.
ses rengi başka yerde yoktur.
duydum ki unutmuşsun'u da gayet güzel yorumlayan kişi.
kocasını kız kardeşine kaptırmış olan ve kız kardeşinin soyadından atılması için çok çaba sarfetmiş olan şarkıcı.
Titrek, ince sesiyle dinletir kedisini. Ablası * evlerden ırak olsun efendim, eski eşiyle ilişki yaşamıştır. kadıncağız da ne yapsın ''artık sevmeyeceğim'' demiştir.
inanması güç ama asıl adı Neş'ecan Göktürk'dür. Karaböcek soyadını henüz 5 yaşındayken dönemin Cumhurbaşkanı ismet inönü'den Karaböcek Piyesi'nde oynarken almıştır.
Düşünüyorum da ya o zamanlar fazla takmıyorlarmış bu soyadı meselesine ya da reis-i cumhurumuz uygun gördükleri için kimse itiraz etmemiş.
Düşünüyorum da ya o zamanlar fazla takmıyorlarmış bu soyadı meselesine ya da reis-i cumhurumuz uygun gördükleri için kimse itiraz etmemiş.
sesi; neşeli bir böceği andıran naif bayan sanatçımızdır.
(bkz: neşe karaböcek)
Kaderimde hep güzeli aradım isimli şarkıyı da muhteşem bir şekilde yorumlayan sanatçıdır.
yılbaşında ntv'de göksel'le düet yapacak şarkıcı. zamanında sezen aksu kendisini göserilerinde taklit ederdi.
müzik kariyerinin yanı sıra, çok güzel tablolarada imza atmış sanatçı.
1974 yilina ait hatiralar isimli bir sarkiya hayat üfleyen, can katan sesini isleyen türkiye'de takllitlerinden baska orjinal hic bir kimsede bulunmayan sese sahip " simdi yazacagim büyük harfle okunsun" sanatci.
gülden karaböcek ile bir akrabalığı var mı merak edilen ses sanatçısı.
''sensiz geceler'' adlı parçasını dinleyip sonra tekrar dinlemeden durması mümkün olmaya sanatçıdır. kendisini pek bilmeme rağmen son bir kaç aydır sensiz geceler adlı şarkısını her gün dinliyorum...
şarkıyı dinlemek isteyenler için;
http://www.youtube.com/watch?v=1ebg0HVQVjk
şarkıyı dinlemek isteyenler için;
http://www.youtube.com/watch?v=1ebg0HVQVjk
gülden karaböceğin ablası.
gecenin bu saatinde "beni dinle beni dinle" diye icime dokunan sesin sahibi..
https://www.youtube.com/watch?v=_4B3fYocvfc
https://www.youtube.com/watch?v=_4B3fYocvfc
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar