bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak5
- anayasa değişiklik paketi3
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- anın görüntüsü22
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- timsah4
- satranç haram yasaklansın17
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- afganistan islam emirliği2
- dul kalmak4
- gir içime hünharca12
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- güzel bir kadını terk etmek3
- park sorunu6
- yazın terli memeleri öpmek3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- asidik bir cehennem3
- kabalcı4
- onlyfans4
- mithat paşa2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- amerika birleşik devletleri4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu21
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- başbirader2
- tampon takan erkek2
- türkiye17
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- faik öztrak5
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- kürt mutfağı7
(bkz: #14435907) no'lu entry'sinde bana ıspanak yakıştırması yapmış yazar. sen benim kim olduğumu biliyor musun? buraya onlarca adam yığarım uleeyn!
Nick altinda entry olmamasindan muzdarip yazar. Hosgelmistir. O klise sozu kullanmiycam ama sen yine de kostur.
anaforlarda kaybolmayasıca yazardır efendim. illa ki koşturacaktır,yapacak bir şey yok.
(#14631366) tanrı'nın öz türkçe'de yaratıcı, yaradan anlamına geldiğıni kabullenemeyen yazar.
bu tipler türkçe olan tanrı'ya karşıdır ama farsça olan ve yaratıcı anlamına gelen huda'ya değil.
istiklal marşımızda bile,
"...canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..."
diyerek kullanırız farsca olan huda'yı. şimdi biz farsın tanrısına mı tapmış oluruz sorarım sana sayın yazar.
ayrıca;
--spoiler--
ALLAH Arapçadır. Farsça karşılığı HUDA, Türkçesi TANRI.
RESUL Arapçadır. Farsça karşılığı PEYGAMBER, Türkçesi YALVAÇ (YALAVAÇ) ELÇi.
SALAT Arapçadır, Farsça karşılığı NAMAZ'dır.
SAVM Arapçadır. Farsça karşılığı "RUZE", "ORUZE", Türkçeye Farsçadaki "ORUZE" Kelimesinden "ORUÇ" olarak geçmiştir.
--spoiler--
bu tipler türkçe olan tanrı'ya karşıdır ama farsça olan ve yaratıcı anlamına gelen huda'ya değil.
istiklal marşımızda bile,
"...canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..."
diyerek kullanırız farsca olan huda'yı. şimdi biz farsın tanrısına mı tapmış oluruz sorarım sana sayın yazar.
ayrıca;
--spoiler--
ALLAH Arapçadır. Farsça karşılığı HUDA, Türkçesi TANRI.
RESUL Arapçadır. Farsça karşılığı PEYGAMBER, Türkçesi YALVAÇ (YALAVAÇ) ELÇi.
SALAT Arapçadır, Farsça karşılığı NAMAZ'dır.
SAVM Arapçadır. Farsça karşılığı "RUZE", "ORUZE", Türkçeye Farsçadaki "ORUZE" Kelimesinden "ORUÇ" olarak geçmiştir.
--spoiler--
need for speed'den esinlenmiş yazar.
yaratıcı bir nick e sahip yazar.
çok hoş çocuk.
(#15150421) 9. nesil olup da sözlük hakkında öğüt veren kişi.
#17062322ince görmüş yazar! oyunuz kaydedildi ":)"...
bir anlaşamıyoruz, bir anlaşamıyoruz ki sormayın gitsin.
(#17247706) girisiyle saçmalığın doruklarına ulaşmış yazar. doğmamış, doğmamışı geç gelişmemiş, ne olduğu belli olmayan bir cenini aldırmakla, bir bebeği çöpe atmanın aynı şey olduğunu savunabiliyor. hem de o kadar atarlı. olmaması gereken bir hamilelikle karşılaştığın zaman (bunun nedeni her şey olabilir; para durumu, ilişkinin düzeyi vs.) kürtaj annenin de bebeğin de zor durumda kalmaması için uygulanması gereken bir şeydir. ama sen o çocuğu doğurduysan, artık herkesin haberi varsa bu olaydan git çocuk esirgemeye falan ver dimi? umuyorum ki bu güzel nickli arkadaşımız ikisinin aynı şey olmadığını kavrayabilir ve insan gibi fikrini savunmayı da öğrenebilir.
(#17510860) belli ki yapmış bir hata. eminim bu yazının muhatabı da her sözlüğe girdiğinde teker teker okuyor yazılarını ve bunu da okuyacak. bana düşmez ama her şeyi tamir etmek mümkündür. vazo kırıldığında yapıştırılmaz geyiklerine bakmamak lazım. yeni bi vazo alınır olur biter amk. lafa gel. o hesapi yeniden başlanır her şeye, daha özenli. demem o ki, adam üzülmüş işte.
pek sanmıyorum ama yazı hayal ürünü ise boşa yazdık o ayrı.
pek sanmıyorum ama yazı hayal ürünü ise boşa yazdık o ayrı.
(#17577109) yaran başlıklara kendi başlığını vermesi yarmıştır. ama gülmekten değil.
(#18641373) bu entrysiyle beni sesli güldürmeyi başaran yazar. çok dizi izlememesini tavsiye ediyorum kendisine.
uludağ sözlük yazar alımının ne kadar kolay olduğunun ispatı olan cinconlu yazar.
#21169944 tek mısralık hikayeler yazabilmektedir kendisi.
Bir yılın sonunda tek mesajıyla insanı sözlüğe döndürebilme yeteneğine sahiptir.
Kendisine hiç nickinin anlamı sorulmamış galiba. Siz sormadan söyleyeyim galiba need4speedden almış. ince ama benimki kadar değil.
güncel Önemli Başlıklar