bugün
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- gir içime hünharca11
- satranç haram yasaklansın15
- dinlemeyi bilmek5
- arkadaşlar bakar mısınız6
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- uludağ sözlük online sayısı5
- karşı cinste çekici gelen şeyler3
- true yazar mı sorunsalı4
- eğirdir gölü3
- müzik haramdır2
- kürt mutfağı7
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- faik öztrak4
- gocu43
- recep tayyip erdoğan8
- kürt kültürü3
- the gilded lily3
- şovalye ruhlu erkek2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- kızının düğününde oynayan baba8
- opi2
- en sevilen meyveler8
- sssilvermist11
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- ısparta10
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- halkın gelir düzeyinin yükselmesi4
- ona bir şey söyle18
- evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli4
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- taziye çadırı2
- yazarların tatil denilen şeyden anladıkları5
- bu devirde fes giymek5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- aziz yıldırım 35 ci başkan4
- kalkmayan bir erkeğe ne tavsiye edersiniz4
- ets tur ile balayının zehir olması2
- buddy dude20
- kürdistan3
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman4
- götü başı ayrı oynayan insanlar2
- metin 22
- yagmurcu6
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- uludağ sözlük skandalları2
(bkz: #14435907) no'lu entry'sinde bana ıspanak yakıştırması yapmış yazar. sen benim kim olduğumu biliyor musun? buraya onlarca adam yığarım uleeyn!
Nick altinda entry olmamasindan muzdarip yazar. Hosgelmistir. O klise sozu kullanmiycam ama sen yine de kostur.
anaforlarda kaybolmayasıca yazardır efendim. illa ki koşturacaktır,yapacak bir şey yok.
(#14631366) tanrı'nın öz türkçe'de yaratıcı, yaradan anlamına geldiğıni kabullenemeyen yazar.
bu tipler türkçe olan tanrı'ya karşıdır ama farsça olan ve yaratıcı anlamına gelen huda'ya değil.
istiklal marşımızda bile,
"...canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..."
diyerek kullanırız farsca olan huda'yı. şimdi biz farsın tanrısına mı tapmış oluruz sorarım sana sayın yazar.
ayrıca;
--spoiler--
ALLAH Arapçadır. Farsça karşılığı HUDA, Türkçesi TANRI.
RESUL Arapçadır. Farsça karşılığı PEYGAMBER, Türkçesi YALVAÇ (YALAVAÇ) ELÇi.
SALAT Arapçadır, Farsça karşılığı NAMAZ'dır.
SAVM Arapçadır. Farsça karşılığı "RUZE", "ORUZE", Türkçeye Farsçadaki "ORUZE" Kelimesinden "ORUÇ" olarak geçmiştir.
--spoiler--
bu tipler türkçe olan tanrı'ya karşıdır ama farsça olan ve yaratıcı anlamına gelen huda'ya değil.
istiklal marşımızda bile,
"...canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda..."
diyerek kullanırız farsca olan huda'yı. şimdi biz farsın tanrısına mı tapmış oluruz sorarım sana sayın yazar.
ayrıca;
--spoiler--
ALLAH Arapçadır. Farsça karşılığı HUDA, Türkçesi TANRI.
RESUL Arapçadır. Farsça karşılığı PEYGAMBER, Türkçesi YALVAÇ (YALAVAÇ) ELÇi.
SALAT Arapçadır, Farsça karşılığı NAMAZ'dır.
SAVM Arapçadır. Farsça karşılığı "RUZE", "ORUZE", Türkçeye Farsçadaki "ORUZE" Kelimesinden "ORUÇ" olarak geçmiştir.
--spoiler--
need for speed'den esinlenmiş yazar.
yaratıcı bir nick e sahip yazar.
çok hoş çocuk.
(#15150421) 9. nesil olup da sözlük hakkında öğüt veren kişi.
#17062322ince görmüş yazar! oyunuz kaydedildi ":)"...
bir anlaşamıyoruz, bir anlaşamıyoruz ki sormayın gitsin.
(#17247706) girisiyle saçmalığın doruklarına ulaşmış yazar. doğmamış, doğmamışı geç gelişmemiş, ne olduğu belli olmayan bir cenini aldırmakla, bir bebeği çöpe atmanın aynı şey olduğunu savunabiliyor. hem de o kadar atarlı. olmaması gereken bir hamilelikle karşılaştığın zaman (bunun nedeni her şey olabilir; para durumu, ilişkinin düzeyi vs.) kürtaj annenin de bebeğin de zor durumda kalmaması için uygulanması gereken bir şeydir. ama sen o çocuğu doğurduysan, artık herkesin haberi varsa bu olaydan git çocuk esirgemeye falan ver dimi? umuyorum ki bu güzel nickli arkadaşımız ikisinin aynı şey olmadığını kavrayabilir ve insan gibi fikrini savunmayı da öğrenebilir.
(#17510860) belli ki yapmış bir hata. eminim bu yazının muhatabı da her sözlüğe girdiğinde teker teker okuyor yazılarını ve bunu da okuyacak. bana düşmez ama her şeyi tamir etmek mümkündür. vazo kırıldığında yapıştırılmaz geyiklerine bakmamak lazım. yeni bi vazo alınır olur biter amk. lafa gel. o hesapi yeniden başlanır her şeye, daha özenli. demem o ki, adam üzülmüş işte.
pek sanmıyorum ama yazı hayal ürünü ise boşa yazdık o ayrı.
pek sanmıyorum ama yazı hayal ürünü ise boşa yazdık o ayrı.
(#17577109) yaran başlıklara kendi başlığını vermesi yarmıştır. ama gülmekten değil.
(#18641373) bu entrysiyle beni sesli güldürmeyi başaran yazar. çok dizi izlememesini tavsiye ediyorum kendisine.
uludağ sözlük yazar alımının ne kadar kolay olduğunun ispatı olan cinconlu yazar.
#21169944 tek mısralık hikayeler yazabilmektedir kendisi.
Bir yılın sonunda tek mesajıyla insanı sözlüğe döndürebilme yeteneğine sahiptir.
Kendisine hiç nickinin anlamı sorulmamış galiba. Siz sormadan söyleyeyim galiba need4speedden almış. ince ama benimki kadar değil.