bugün

Ankara Dışkapı' da Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi karşısındaki marketin ismi .
(bkz: diğer yazarların suçu ne)
(#9410498).
güvendiği dağlara kar yağmamasını dilediğim yazar. bu devirde babana bile güvenmeyeceksin. böyle "dağılalım" lafları hoş değil. birazcık açsın gözünü. kimler kimlere güvendi de, ortada kaldı dünyada.
fatmagüldür.
suçu çok fazla subjektif entry girmektir, bu yüzden zall çaylak yapmıştır kendisini.
kahve falında 2013'ün mayıs ayında evleneceği çıkan yazar. şimdi;

mayıs ayı kaçıncı ay? beşinci ay. 2013'ü 5'e bölersek;

2013/5=402.6

küsüratı atıyorum geriye 40 kalıyor ve mhp'nin 40 yıl dönümü kutlu olsun.
(bkz: nazın zın sitemin belli değil)
(bkz: yakışıklı erkek gay olur sorunsalı)

nickaltına 100. entry girmekten kıvanç duyduğum yazar.
esaslı panpa dır.
kendine bayan dedi...

vallaha öyle havada durdum şahitlerim var
kendine mal dedi...
vallahi öyle böyle değil gözüm önüme aksın beynim sıvılaşsın mınakey!
1 gün sözlükten uzak kalınca, eksikliği moderasyon tarafından bile farkedilen, sözlüğün mihenk taşı, her şeyi. ayrılık süresi 2 güne çıkınca direkt arıyorlar zaten. allah başımızdan eksik etmesin.
tüm sözlük bir yana, kemcuk agizli ile bu bir yana. o kadar seviyorum lan. kemcuk'un burada hiçbir işlevi yok bu arada. üzülmesin diye entryimde adını geçtim.
durun gerçek zall benim.
kendisi mimar kimliğinde dolaşıp geceleri kurbanlarının önce yüzünü soyar ve sonra çenesini satırla kırar.

mallory knox çekiciliği vardır kendisinin ama *
nazillili olma ihtimali yüksek olan yazardır.
sol tarafta görünce önce namaz sandım kendilerini

(bkz: yaran yanlış okumalar)
muhalif sestir, dikkat edilmelidir. *
kurban bayramı gazisi yazardır. sana kim dedi o koyunu tek başına kaldır diye ha!? *
kendisine şarkı armağan ettiğim yazar;

adresim aynı naznaz, posta kodum da aynı yavrum... *
onunla çok eskiden beri tanışırız. o kadar "kafa" bi insandır ki, gecenin 4ünde, hadi çıkıyoruz, üstünü giyin desen, hemen yerinden fırlar, üstüne üstlük eğlenceye ortakçı başka arkadaşlar ayarlamaya bakar. 5 paket sigarayı 1 gecede bitirmişliğimiz de vardır. kadim dostum. hep böyle neşeli kal.
çok felaket ebced hesabı yapar.
(#10013538) zekasını farklı yerlerde kullanmasını tavsiye edebileceğim yazar.
çok çalışıyor vesselam. bu kadar parayı ne yapacak bilemiyorm *
saati yarım saat geriden geliyor zira hep mi geç kalır insan yaa * *swh~ ~
© copyright 2005 - 2026