bugün
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- sözlükte flörtleşmek18
- pandela43
- ferdi özbeğen9
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- yazarlara verilmiş lakaplar4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- devlet kim lan7
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- wednesdayin annesi8
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- azgın türbanlı10
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- sözlüğün kahve olması13
- menekşe moru oje4
- izlenmiş en kusursuz film8
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- mmm pandela poposu kocaman5
- x in memeleri3
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- annenin ölmesi5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- alttaki yazara aşık ol11
- alain delon vs cüneyt arkın5
- evlenmekten korkmak10
- dikkat dikkat tai lung kız11
- tai lung ile revani yemek4
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- türk müsün6
- anın görüntüsü20
- gerdek namazı10
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
Şimdi hiç bir kanaldan izleyemediğim onun sayesinde çat pat japonca öğrenmiş olduğum en harika animedir. Keşke düzenli olarak bi kanalda yayınlansa veya yayınlanıyor da benim mi haberim yok bu düşünülür.
anime sanatını naruto sanatı olarak saveleyen seri.
son sinema filmi 12 gün sonra çıkacak dizi. eylülde de yeni ps3 oyunu çıkacak. sonlara yaklaşıyor gibiyiz.
gakaşiden sharinganı alınca herif direk bitti lan. etkisiz eleman oldu amk. neyse zaten pek sevmezdim iti.
edit: gapat gapat gapat. herif çift sharingan aldı ve anında perfect susanoo açtı.
edit: gapat gapat gapat. herif çift sharingan aldı ve anında perfect susanoo açtı.
ciddi ciddi yetişkin bir izleyici kitlesine sahip olan saçma çizgi film .
--spoiler 683--
obito unuttuk biz senin kötü günlerini.. dediğin gibi sen ki minatonun öğrencisi kakashinin dostusun..
artık bütün ip senin ellerinde.. belki hayatınla veda edeceksin ama öncülüğün hiç unutulmayacak.
not : amına koyam senin madara siktin bıraktın konoha'yı.. sana da tsukiyomine de..
--spoiler--
obito unuttuk biz senin kötü günlerini.. dediğin gibi sen ki minatonun öğrencisi kakashinin dostusun..
artık bütün ip senin ellerinde.. belki hayatınla veda edeceksin ama öncülüğün hiç unutulmayacak.
not : amına koyam senin madara siktin bıraktın konoha'yı.. sana da tsukiyomine de..
--spoiler--
eğer hikayesi toparlanabilirse bitecek yapımdır. mangasında an itibariyle saçma plot twistler dönmektedir ve salyangoz hızında ilerlemektedir. ben çok seviyordum bunu da yetişince bir garip oldum.
"Naruto" kadar güzel bir anime, film vs hiçbirşey olamaz..Gelmiş geçmiş en güzel seyir zevkine sahip ve eğitici olduğu kadar da duygusal bir anime...
sakura: bugün de ölmedim anne. öl artık amına kodumun kevaşesi!
(bkz: d gray man)
D gray man kadar hoş bulmadığım anime. Yine de çok kötü değildir.
D gray man kadar hoş bulmadığım anime. Yine de çok kötü değildir.
bir anime türüdür. Bir pokemon ve one piece'den daha iyi değildir. (bkz: one piece)
çocukça bir hikayeden resmen farklı bir boyuta geçmiş olan animedir. Fillerlar bezdirse de ana hikayedeki o inanılmaz detayları birbirine bağlayan mangakasını ayakta alkışlıyorum. anime 247. bölüm izlemeye devam
1. Ending ve 2. Opening şarkıları ile beni kendine başlamayı başarmış animedir.
(bkz: akeboshi wind)
(bkz: Haruka kanata)
(bkz: akeboshi wind)
(bkz: Haruka kanata)
sıkılmadan her bulunduğunda halen izlenebilendir.
geçen yine bulduydum altyazılıydı kuzenimi unutup sonuna kadar izledim. bittiğinde okuma yazması olmadığı halde benle izlemişti. bittiğinde ise ''ne garip 'sfghjnı' diyorlar hep ama çok güzeldi bir tane de daha bul'' demesi bile bunun ne kadar güzel olduğunu kanıtlar bence.
geçen yine bulduydum altyazılıydı kuzenimi unutup sonuna kadar izledim. bittiğinde okuma yazması olmadığı halde benle izlemişti. bittiğinde ise ''ne garip 'sfghjnı' diyorlar hep ama çok güzeldi bir tane de daha bul'' demesi bile bunun ne kadar güzel olduğunu kanıtlar bence.
Sırf Sasuke var diye izlediğim animedir.
Opening 13-14 çok iyidir. Dram fantastik japon animesidir.
Hayattan hiç bir zaman vazgeçmemeyi öğretir en zor anlarda bile arkadaşlarinin yanında güvendigin kişilere güvenmeyi gösteren bir .konusu vardır .
Çocuğu olan herkes ilk çanakkale şehitlerimizi ikinci ise bu animeyi izletsin.
Hayattan hiç bir zaman vazgeçmemeyi öğretir en zor anlarda bile arkadaşlarinin yanında güvendigin kişilere güvenmeyi gösteren bir .konusu vardır .
Çocuğu olan herkes ilk çanakkale şehitlerimizi ikinci ise bu animeyi izletsin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar