bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı6
- erdogan'a suikast timi itirafı4
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay5
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- penise dövme yaptırmak3
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- memduh bashgan14
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- kezoların burada kibirlenmesi5
- futbol3
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- saç dökülmesi5
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- meal kuran değildir26
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- yazın yorganla yatan insan5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- avusturya3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- asteğmen7
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- hangi şehrin neyi meşhur4
- mason greenwood5
- en hakiki mürşitteki ilim4
- simko39
- ekonomi13
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- gecenin şiiri5
- rambo ariel ortega8
- tavsiye4
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- özgür özel'in tutuklanması9
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- haydi selametle kt3
- brad pitt4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
2 sene sonrasından hatırlanıp ''aaa vardı böle bi kadın hakketen'' denilen kadın.
kendisini aldatacak kadar da olsa bir sevgili bulmasını hayretle karşıladığım kadın.
(bkz: bu da bir başarı)
(bkz: bu da bir başarı)
(bkz: in search we trust)
sırf merakımdan * tv makinasını geç saate kadar seyretmeme sebebiyet vermiş, görüldüğünde tarafımdan allah seni kahretmesin ulan seni aldatmayacak da beni mi aldatacak serzenişiyle cümle uzun oldu değil mi?
baştan başlıyorum
karıyı gördüm, el ayak kaş göz herbiri bir tarafta... adamın aldatmadığını o vakit anladım. adam kaçmış karıdan. sevincinden ne yapacağını şaşırmış oh senden kurtuldum diye telefon açmış...
kadınlardan soğuttu beni be uzun süre. *
baştan başlıyorum
karıyı gördüm, el ayak kaş göz herbiri bir tarafta... adamın aldatmadığını o vakit anladım. adam kaçmış karıdan. sevincinden ne yapacağını şaşırmış oh senden kurtuldum diye telefon açmış...
kadınlardan soğuttu beni be uzun süre. *
http://kelebek.hurriyet.c...magazin/4724361.asp?top=1
dalga geçer gibi bir resmini koymuşlar hatunun.. bu ne lan??
dalga geçer gibi bir resmini koymuşlar hatunun.. bu ne lan??
kendısını rezil edıp,programında çokça reytııng almasını saglayan bir hatundur
psıkopatça baskısları vardır o ayrı
psıkopatça baskısları vardır o ayrı
(bkz: naciye cıngıllı)
-o tiple her erkek aldatır seni dedirten başlık...
-hem ne yapmaya çalışıyorsun be kadın?
-programı arayacağına bu adam beni neden aldatır diye, otur düşün, bir şeyler yap ama çıkıpta televizyonda sevgilim beni aldatıyor, hatta şimdi sevişiyorlar deme...*-yarın onu da medya maymunu yaparlarsa hiç şaşırmayalım...
-hem ne yapmaya çalışıyorsun be kadın?
-programı arayacağına bu adam beni neden aldatır diye, otur düşün, bir şeyler yap ama çıkıpta televizyonda sevgilim beni aldatıyor, hatta şimdi sevişiyorlar deme...*-yarın onu da medya maymunu yaparlarsa hiç şaşırmayalım...
okan ın bu sabah bir programda isminin sallama oldugunu acıkladıgı muhtemelen hikayesininde sallama oldugu kabarık saclı sahsiyet
hulya avsarla aynı kaderi paylasmıs olması sebebiyle allah belanı versin sarkısıyla bi kader bagı bi kardeslik seviyesine yukselmiştir...
keske muziksiz ismail yk sız calı hulya ve naciye duet yapsaydı daha eglenceli olurdu diye dusunmemizi de saglamıstır.
keske muziksiz ismail yk sız calı hulya ve naciye duet yapsaydı daha eglenceli olurdu diye dusunmemizi de saglamıstır.
özel tiyatroda oynayan kızcağız,okanın yeni rating manevrası,programın sonuna doğru çıkardığı azz sonra diye milleti ekran karşısında beklettiği,daha nerde oturduğunu bile doğru dürüst öğrenmeden araba göndermeyi teklif ettiği bizimde yediğimiz,suratına bakılmaz histerik manik depresif rolu oynayan,okanın milleti yediği şahıs.
bakışlarında bir pisikopatlık sezinlediğim okan bayülgen in süpriz konuğu..
34730.com apaçileri' nin "naciye naciye cilveli naciye" tezahüratına başlamalarıyla okan bayülgen' den ani ayar yemelerine sebep olan kişi.
nefreti gözLerinden okunan sarı düğme iLe nefretini bir nebze kusmuş oLan kişi...bir ara küfür edecek diye bekLedim...hevesim kursağımda kaLdı...ayrıca seni aLdatan adamın ta... *
(bkz: allah beLanı versin) *
(bkz: allah beLanı versin) *
erkek arkadasının hala ara verip vermedigini merak ettigim 46 gorunumlu sahıs.
dişlerinde ruj kalıp bnm miiidemi bulandırmaı baarmıs insansı warlık hulya awsarla kardes olduuunu dusunduuum warlık
telefonda gerçeğe nazaran daha iyi görünen ekrana çıktığında gözlerinden anlaşıldığı üzere baya sorunu olan kişi görünümündeki tv kahramanı.
halen bir televizyon makinası çalışanı olma ihtimalini düşünmeden edemediğim şahsiyet. (bkz: yeme bizi okan) (bkz: reyting uğruna yapılanlar)
üşenmemiş tee evinden kalkmış, rahatından olmuş sonra da kamera karşısına geçip sadece "geber" diyebilmiş şahıs... daha iyi bişiler beklerdik be...
bakislarindan normal bir psikolojisi olmadigina kanaat getirdigim, ve olay kurmaca degilse(ki kiz acinacak derecede dogal gorundu bana) kendisi icin ciddi anlamda uzuldugum insan.
yaa yazık be diye düşünmemizi sağlamış kızcağızdır..*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar