bugün
- gocu28
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek5
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- karşı cinste hayran olunan özellik9
- hilal yelekçi3
- zion suzuki2
- sevgilisine ayı diyen kız6
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- arda güler8
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- naylon çorap fetişi2
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- trt 13
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- sueda uluca2
- özgür özel2
- carlsberg elephant2
- bardağı taşıran son damla7
- deyyus u ekber2
- sadakat2
- karısını döven erkekler2
- japonya2
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı4
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- özgür irade yanılsaması ve eğitim sistemi2
- enayimiknatisii10
- fransa2
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- vincenzo montella9
- almanya 7 curaçao 12
- kadınlar neyden hoşlanır10
- başıboş köpek sorunu4
- belçika2
- biraderane2
- birader2
- hollanda2
- avustralya9
- kötü insanların ortak özellikleri4
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar4
- zamanda yolculuk4
suda eritilerek içilen balgam sökücü bir ilaç. çok etkilidir.
(bkz: nac breda)
akşam 22 gibi içildiğinde sabah saatlerinde etki gösteren ilaç ... (bkz: nac 600 mg)
genelde insanlara verilen 600mg'dır.
doktor size bronşit olduğunuzu söyler ve "sigara içiyor musun?" diye sorar, siz de "günde 1-1.5 paket" derseniz, bu ilacın 900mg olanını kullanmak zorunda kalırsınız.
doktor size bronşit olduğunuzu söyler ve "sigara içiyor musun?" diye sorar, siz de "günde 1-1.5 paket" derseniz, bu ilacın 900mg olanını kullanmak zorunda kalırsınız.
ing. (bkz: Network Access Control)
suda eritilerek içilen balgam sökücü bir ilaç. bir boka yaramamaktadır.
sigarayı bırakalı tam 2 hafta oldu. az önce boğaz ağrısı yüzünden doktora gittim ve bana sigarayı bıraktığım için boğazlarımın hassaslaştığını söyledi. amk tam tersi olması lazım değil mi ? siktiğimin sigarası gırtlak kanseri yapmıyor mu ? neyse...
nikotinsizliğin basit bir yan etkisiymiş bla bla bla. derken bir tane oral sprey yazdı standart majezik, arkasına bu nac 600ü dayadı reçeteye. balgam sökmem içinmiş.
nikotinsizliğin basit bir yan etkisiymiş bla bla bla. derken bir tane oral sprey yazdı standart majezik, arkasına bu nac 600ü dayadı reçeteye. balgam sökmem içinmiş.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Asetilsistein. ingilizcesi "N-Acetyl Cysteine". Türkiye'de başına N koymamışlar dolayısıyla bu yönden yurt dışında satılan ürünlerden farklı mıdır bilmiyorum.
NAC'ın faydası ülkemizde fazla bilinmemekte fakat mucizevi denen etkileri var. Yapılan çalışmalarda Obsesif kompulsif bozuklukların tedavisinde kullanıldığı ve çok iyi sonuç verdiği görülmüştür. Özellikle trikotillomani (saç yolma hastalığı) olan kişilerde büyük oranda azalma görülmüştür. Yapılan çalışmalar sadece bununla sınırlı değil. Alkol ve kumar bağımlılıkları üzerinde yapılan çalışmalarda da çok iyi neticeler alındığı görülmekte. Tabi ki bu tarz bağımlılıklar ayrıca psikolojik tedavi ile birleştirilmeli düşüncesindeyim. NAC'ın diğer bir özelliği bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi ve karaciğeri koruması.
NAC şu an için bronşit ve amfizemi gibi rahatsızlıklarda balgam söktürücü olarak kullanılmaktadır. Diğer saydığım özellikleri pek bilinmemektedir.
NAC'ın faydası ülkemizde fazla bilinmemekte fakat mucizevi denen etkileri var. Yapılan çalışmalarda Obsesif kompulsif bozuklukların tedavisinde kullanıldığı ve çok iyi sonuç verdiği görülmüştür. Özellikle trikotillomani (saç yolma hastalığı) olan kişilerde büyük oranda azalma görülmüştür. Yapılan çalışmalar sadece bununla sınırlı değil. Alkol ve kumar bağımlılıkları üzerinde yapılan çalışmalarda da çok iyi neticeler alındığı görülmekte. Tabi ki bu tarz bağımlılıklar ayrıca psikolojik tedavi ile birleştirilmeli düşüncesindeyim. NAC'ın diğer bir özelliği bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi ve karaciğeri koruması.
NAC şu an için bronşit ve amfizemi gibi rahatsızlıklarda balgam söktürücü olarak kullanılmaktadır. Diğer saydığım özellikleri pek bilinmemektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar