bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük5
- iran'dan israil'e tehdit3
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip2
- yalnızlık4
- chp'nin hali ne olacak33
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- x men2
- twilight2
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- koca bulmak5
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- en sevdiğiniz müzik türü10
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- normal sözlükten gelenler için çalışma kampı2
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- m r e r e c t o20
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- konya2
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- sedat pekmez24
- sözlükte herkes kaleminin ekmeğini yer2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- diamond bosphoruss denen yazar22
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- kapri tayt giyen kızların sekste sınır tanımaması2
- hitlerin amfetamin bağımlısı olması2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- zayıflamanın en güzel yanı5
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- gocu27
- ankara nın en berbat semti4
- 2026 yazı2
- veda2
- paranoid şizofreni2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
insanın kendi sorunlarını kendisinin çözebilme sürecinin ta kendisidir, varılması gereken bir hedef değildir.
Hani, lisedesindir, evdekilerden gizli bir haltlar karıştırmaya çıkmışsındır, çok heyecanlı ve güzel anlar yaşamaktasındır ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da arkadaşlarınla takılmaktasındır, bir yerlerde bir şeyler yapıyorsundur, kahkahalar havada uçuşuyorken birden kendine dışarıdan bir göz gibi bakarsın havalanıp; eve yalnız döneceğini unutmuş gibi "ne güzel lan, eğleniyorum, dostlarlayım" falan dersin ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Hani, kırk yılda bir çıkacak bir şansı yakalamışsındır, en sevdiğin şeyleri bir bir sıralamaktasındır hemen yapmak üzere, içinde bulunduğun boktan döneme denk gelmiş olmasını, hatta daha dün bu yüzden çok sevdiğin birini kırmış, dağıtmış olduğunu bir an unutuverirsin de gözlerin parlaya parlaya hayal kurmayı sürdürürsün ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da çocuğunu iyi büyüttüğünü düşünmektesindir, her şeyi vermiş, yapmışsındır onun için, şimdi sırada ondan gelecek güzellikleri görmektedir sana göre, arada bir yaptığı hataların da ondan değil senden hiç değil, başkalarından kaynaklandığına inanmakta ve koltuğunda gururla yayılmaya devam etmektesindir ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Gibi gibi.
Örneği çok.
Herkeste, her birimizde, en az onlarca.
Huzursuzluk varsa, zerresi bile varsa, gerçek bir mutluluk yoktur orada.
Mutluluk huzurun olduğu yerde oluyor şu yaşamda gördüğüm kadarıyla.
Ya da arkadaşlarınla takılmaktasındır, bir yerlerde bir şeyler yapıyorsundur, kahkahalar havada uçuşuyorken birden kendine dışarıdan bir göz gibi bakarsın havalanıp; eve yalnız döneceğini unutmuş gibi "ne güzel lan, eğleniyorum, dostlarlayım" falan dersin ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Hani, kırk yılda bir çıkacak bir şansı yakalamışsındır, en sevdiğin şeyleri bir bir sıralamaktasındır hemen yapmak üzere, içinde bulunduğun boktan döneme denk gelmiş olmasını, hatta daha dün bu yüzden çok sevdiğin birini kırmış, dağıtmış olduğunu bir an unutuverirsin de gözlerin parlaya parlaya hayal kurmayı sürdürürsün ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da çocuğunu iyi büyüttüğünü düşünmektesindir, her şeyi vermiş, yapmışsındır onun için, şimdi sırada ondan gelecek güzellikleri görmektedir sana göre, arada bir yaptığı hataların da ondan değil senden hiç değil, başkalarından kaynaklandığına inanmakta ve koltuğunda gururla yayılmaya devam etmektesindir ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Gibi gibi.
Örneği çok.
Herkeste, her birimizde, en az onlarca.
Huzursuzluk varsa, zerresi bile varsa, gerçek bir mutluluk yoktur orada.
Mutluluk huzurun olduğu yerde oluyor şu yaşamda gördüğüm kadarıyla.
issiz bir adaya dussem gormek isteyecegim son sey bir yahudi olurdu.
duserse orda onun kafasini kirar mutlu olurdum.
duserse orda onun kafasini kirar mutlu olurdum.
Mutlu olmanin iki yolu vardir...
Ya isteklerimizi azaltmak.
Ya da olanaklarimizi artirmak.
Ya isteklerimizi azaltmak.
Ya da olanaklarimizi artirmak.
(bkz: sahil kasabası)
Küçük bir ameliyat yarasının usul usul iyileştiğini görmekti bazen mutluluk...
ossura ossura 10 saat deliksiz uyumanın ardından kahvaltıda ekmek kızartması yemek.
En güzel, en sevilen misafir.
Misafir işte, o kötü.
Misafir işte, o kötü.
psikolojik fakat bulaşıcı bir hal. duyguların hormonel altyapısı bilindiğinde, empati-sempati dengesi oturduğunda, biraz da kültürel zenginlik mevcutsa mutlu edemeyeceğiniz kimse yoktur. denedim, yüzde yüz çalışıyor.
Aslanın ağzında.
Kendi kendine gelmeyendir. Öyle hiçbir şey yapmadan bekleyerek mutluluğun değil hiçbir şeyin gelmesini beklemeyin.
cumartesi günü iş çıkışıdır.
Bir çocuğun dizlerinizde huzur içinde uyuyakalmasıdır.
görsel
Teyze olmak bu denli güzelken; insan, bir üst leveli anne olmanın vereceği mutluluğa imrenmiyor değil.
görsel
Teyze olmak bu denli güzelken; insan, bir üst leveli anne olmanın vereceği mutluluğa imrenmiyor değil.
Benim mutluluk kavramım farklı ya da bozuk.
Motivasyonum çok çabuk düşer ve çıkar. Bi an dünyanın en bahtsız insanı hissediyorum kendimi bi an sonra gencim, güzelim, hepinizi üzerim moduna geçiyorum.
Bugün çok sevdiğim bir büyüğümle sohbet ettik biraz. Mutsuz olsan da mutlu olsan da sakın geçmişe takılma dedi. Adam o kadar aşmış ki; "dün olan güzel şeyler dünde kaldı, bırak onları düşünmeyi şimdi hayat akıyor." diyor. Biz sadece kötü olaylar için böyle düşünürüz. Geçti bitti deriz. Ancak mutluluk da geçip bitiyor ve bittiğinin farkına varmamız nedense çok güç oluyor. Arkasına bakan kendinden kaybediyor. yaşadıkça her gün daha fazla hissediyorum bunu.
Motivasyonum çok çabuk düşer ve çıkar. Bi an dünyanın en bahtsız insanı hissediyorum kendimi bi an sonra gencim, güzelim, hepinizi üzerim moduna geçiyorum.
Bugün çok sevdiğim bir büyüğümle sohbet ettik biraz. Mutsuz olsan da mutlu olsan da sakın geçmişe takılma dedi. Adam o kadar aşmış ki; "dün olan güzel şeyler dünde kaldı, bırak onları düşünmeyi şimdi hayat akıyor." diyor. Biz sadece kötü olaylar için böyle düşünürüz. Geçti bitti deriz. Ancak mutluluk da geçip bitiyor ve bittiğinin farkına varmamız nedense çok güç oluyor. Arkasına bakan kendinden kaybediyor. yaşadıkça her gün daha fazla hissediyorum bunu.
geri zekalı çıfıtların ölçüyle, dolandırıcılıkla, sinsilikle elde edilebileceiğini sandığı duygu. (bkz: mut)
lucifer ile konusurken hissettigim sey.
garip bir kavram, tarif edilemez.
Kovaladıkça kaçan ateş böceği gibidir.
Uzaklardadır.
Zamanınızda uzaklarda olan şeydir.
kendinle mutluysan kimseyle derdin olmaz.
Ne güzel demiş şair...
"şimdi ben mutluluga muebbet yesem, kesin yarin af çıkar.."
"şimdi ben mutluluga muebbet yesem, kesin yarin af çıkar.."
Yaşaması zor bir duygudur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar